![]() |
Citiraj:
Najbolje ti je nazvat Amis pa ih pitat, jer mislim da nemas nekog ucinka preko onog obrazca na webu, mislim da te nemaju u bazi, pa ti kazu da se nemozes spojit, dakle nazovi objasni problemcek i pitaj ih sta ti je cinit, mislim da ti nitko od nas na forumu nemoze dat tocnu informaicju osim njih u Amisu |
Citiraj:
da bi od bilo kojeg operatera uzeo ADSL, mora postojati žični priključak kod tebe doma e sad ja isto neznam, da li prvo moras platiti T-Comu da te opet spoje na njihovu mrežu, pa se tek onda prebaciš na Amis ili možeš direktno podnest zahtjev da te Amis spoji na svoju mrežu... to bi najbolje bilo da nazoveš Amisovu službu za korisnike i objasniš da imaš telefonsku žicu doma, ali da nije u upotrebi... |
Ne mora plaćati T-Comu... Samo se prijavi za novu liniju i to je to... Malo duže će čekati ali ne mora ništa plaćati...
P.S. Čekanje = oko 40 dana |
hmm cudno je da u dubravi brojevi koji pocinju sa 2911 nisu pokriveni, dok oni s 2930 jesu, a 2911 je 'mladja' linija , mislim da je njezina troznamenkasta verzija jos prije x godina dosla dvije godine poslije trznam. verzije 2930, cudno...
stvarno bi trebali vise pocet pokrivat, imam pun k**ac frendova koji bi na amis a ne mogu... |
Citiraj:
Mislim da ti nebi trebao ništa radit sa T-comom ali imaš jedinstvenu situaciju pa nisam siguran. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ok onda ču ih nazvati, dečki hvala vam puno na pomoči, javljati ču vam šta su mi rekli, ako če netko imati sličnih situacija da zna šta mu je činiti!
Hvala puno! |
Link Zagreb - Maribor
Katastrofa... ovo vise nije za izdrazat...
Ping do Maribora 50-80.... :grrr::Machineg::hitthewal::wtf2: A i poslije na njihovim routama ima vise sranja nego preko drugih ISP-ova. Mislim da ako to ne srede, mogao bih ponovo postati T-Scum / Iskon korisnik. |
sumnjam da je do njih, prije bih reko da t-com prcka po centralama zbog ovog kakti povecanja brzina, jer npr. ja sam prije par dana bio bez tel. i neta cijeli dan a amisovci nisu znali u cemu je kvaka, da bih sljedeci dan skuzio da sam na boljoj parici (ping mi se vratio u normalu (prije je bio skoro 100) i nemam vise puno errora)
|
Citiraj:
Kaj god... kakve veze ima T-Scum i njihova cetrala kad od zadnje tocke u HR do prve u SLO treba 70ms?!?! :wtf: I ovdje su se ljudi vec zalili na taj link.... jednostavno njihov link prema van je u qrcu... e sad da li nesto rade ili imaju previse korisnika, mene nije briga... Sutra zovem SZK i malo cu ih pilati... ovo nije normalno.... I brzina je u banani, ali to mi i nije tako bitno... ali kad odjednom imam za 40-50 veci ping u igrama, to me i te kako hebe! :rambo: |
Moj je ping 174 :D
|
sad je ok....
Zagreb - Maribor 15ms :amen: |
Jel se to meni cini ili je amis "pao" ????
Sreca kaj imam vip pa mogu na net kaj trebam, ali ako je pao nije bas dobro, evo vec pola cuke nema neta niti telefona, a sluzbu nemrem dobit zadnjih 5minuta, nadam se da nije nesto ozbiljno |
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/images/1213amis.JPG |
Citiraj:
drugim rijecima staticki ip ;) ma sve je to ok, bas modem "kasljuca" zeza, ili ja imam problema ili nesto sa njima, neznam vidjet cemo salju mi tehnicare inace su se ugodno iznedaili kako imam najnoviju verziju soft u routeru :D |
statički ip? ma da.. aj super, sad znam :p
|
bas sam danas dobio papire od amisa (naime prelazim s t scuma)ali me ova vasa rasprava malo odbija...vise neznam sta da radim a tu je i to navodno povecanje brzina od ht-a
|
pa po meni se svakako isplati prelazak na amis, iz dva razloga, prvi imas flat nema gledanja na pakete, a brzina ko brzina meni osobno netreba vise od 1MB skidam igram se itd, sasvim dovoljno, sve ostalo je perverzij
a drugi razlog, svaki problem stvarno rj, evo kod mene je uklonjen kvar tko bi ga znao sta je bilo, glavno da nema problema i to je to |
Imaju 2gbitni link prema sloveniji to bi trebalo biti dosta za sve korisnike. Znaci 1gbit redudantni. Ovako zanima me kome radi adsl normalno, a da ima 4+ Mbita brzine, ako ikome radi.
|
meni radi normalno
http://www.speedtest.net/result/184916548.png http://www.speedtest.net/result/184916680.png http://www.speedtest.net/result/184916803.png bilo je 2-3 dana u zadnjih njesec i pol da nekaj ne štima ali načelno sam prezadovoljan. i pingovi su odlični. i sviđa mi se kaj na dslamu otvore veću brzinu nego kaj plačaš. ja plačam 4 mbit a skidam sa rapida na 480-500 kB (505 mi je rekord :) ) |
Evo kako je kod mene:
http://aycu37.webshots.com/image/273...1241470_rs.jpg |
kad si to mjerio? meni je ping prema parizu preko 100 ms već 2 mjeseca
u čemu je caka? |
Citiraj:
|
na speedtestu. kak ti mjeriš?
|
Pa preko CMDa. Zato sam ti i ostavio adrese, tako da znate kak se mjeri ping.
Znači, otvoriš Command-Promt i upišeš (za Paris): ping www.snsci.fr Meni je trenutno Average: 38ms |
da , meni je average 39 ms . zašto onda speedtest pokazuje preko 100?
|
Citiraj:
Uglavnom zanimalo me preko 4mbita da li netko ima stabilnu liniju, za 4mbita znam da radi dobro. |
zato jer je to losha flash aplikacija
|
Citiraj:
Sve je ok danas... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:33. |