![]() |
haha zeljac (ups, zapravo nikki), sta si bio na sex change operation ? :D
|
Citiraj:
bila je ispred mene i gurala je zrak ! a ja iza nje gurao nešto drugo : lol2 : EDIT: tek sam sad skužio da sam dao SS od te ženturače ! evo sad mog: SLJIKA ali sad nikako ne mogu preko 510 (ili se uopće ne može više) :fuming: sad ispadam kreten što sam uopće spominjao da sam više napravio ! : wtf : |
jel se kome desavalo da nakon nekog vremena izbaci iz igre (dug je thread pa mi se ne da traziti)? meni nakon sat i nesto jednostavno izbaci, i hoce microsoftu poslati error report
ponovo pokrenem i sve ok, ali zivcira i to izbacivanje |
Citiraj:
|
inace normalno komp radi, jedino tu izbacuje.
losa kopija? pojma nemam, ne trazi mi dvd za igru pa nisam ni razmisljao o tome |
Citiraj:
Probaj nabavit ( kupit :o ) drugi dvd ( Sejvove ostavi ) pa vidi:) |
ma ko ga je... mislio sam ako je neki patch za skinuti, ili postavke namjestiti, ali ako je do reinstalacije, ma neda mi se to raditi...
da se ponovi kao i tvom frendu, na odredenoj stazi, na odredenom mjestu, onda vec bi, ali ovako... hvala na pomoci |
koja bi grafa bila optimalni minimum za igranje Carbona? npr. 9550 128mb?
|
posto su ovo navodno minimalni zahtjevi
A video card with 64 MB memory and one of these chipsets is required: NVIDIA GeForce3 / NVIDIA GeForce4 (Ti series only) / ATI Radeon 8500. Onda 9550 bi bez beda trebala to vuc |
@Dragon Killer: kako ide kod tebe ? kontam kad clockne malo kartica bi po review-u bila poput tvoje, a i njegova konfa je slična tvojoj.
|
Meni ju je normalno vrtilo ne bas sve na high ali je vrtilo cito normalno da se dalo igrat a to je meni dosta jer i tako nisam neki gamer da za kompom provodim sate igrajuci
|
na 9550 kod frenda ide skroz oke, nisam cak niti prevelku razliku vidio u odnosu na mojem kompu...
|
Gura to 9550 bez problema:)
|
Super, to je lijepo
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:06. |