![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad samo odabrat neki box u moru njih |
Ma bilo koji Box da je Android 9 pa naviše će savršeno raditi, ja koristim kineze za 20€ i sve radi. A za aplikaciju ti ja preporučam GSE IPTV, meni se pokazala najjednostavnija i najstabilnija.
|
Citiraj:
Moj glas za tivimate - ima ono sto mi je kod drugih bilo meh ili lose - sucelje i mogucnost podesavanja istog. EDIT: kao sto je rekao covjek ispod, pazi na wifi! Firestick ima dosta dobro slozen wifi (5ghz), ali pozeljno je da ie ruter u blizini/istoj prostoriji. Mi stick ne znam kako dise s wifijem. |
Citiraj:
|
Firestick i Mi stick su super, ali s obzirom da se spajaju preko wifi-a, uzmes samo ako je blizu routera. Inace moze biti problema sa stabilnoscu. Zaboravi ako ti je router u drugoj sobi iza zida
|
Liste su poskupile na Aliexpress-u
|
mi box odnesem van na terasu, router je nakon 5m dugackog hodnika na kraju sobe. 3 zida i gledam normalno.
IPTV najjednostavniji, radi odlicno ima EPG OTT Navigator Slozeniji, podrska za MAC portale i sl. oba rade bez problema kao free |
Drago mi je da ti radi 👍
|
Citiraj:
|
Firestick 4k ima jednu od boljih antena i svi ga redom hvale. Meni je radio sa ruterom na cca 8-10m i jedan zid izmedju. Signal nije bio maksimalan, ali nije bilo nekih vecih problema.
|
Dva Mi sticka i jedan Firestick kod prijatelja rade probleme. Tako mi je receno. Ja ih osobno nisam imao.
|
Pusti ti rekla kazala
Govorite samo o osobnim iskustvima A ja mogu reč Fire je zakon za te pare i sta nudi |
Mi box S mi je znao praviti probleme, Firestick nikada. Na oba se koristi samo jedna aplikacija 99% vremena - Tivimate.
Zbog loših iskustava sa no name kineskim boxevima (Minix I sl.) više ih nikada ne bi uzeo. Vjerojatno je danas situacija bolja, ali svejedno... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo doma U1 radi bez prestanka već 5 godina. |
Ha, imao sam njihova dva uređaja, nešto G4 te X5 mislim, odroni, rockchip proc. Davno je to bilo, užasno iskustvo korištenja, taj tvoj je vjerojatno noviji pa zato i kažem da pretpostavljam da je situacija bolja danas, ali da mi rikne Mi box S ili FS4K ne bi tražio ništa drugo pored njih.
|
Ja mislim da je za obićnog usera dosta a vjerujte dosta sam s njima radio i ljudima spajao a to je X96 Max plus glavno da ima 4DDR 3 rama i to je to...
|
istekla godina dana Aliexpress liste.. .17.64$. Odlicna bila!
Sad muka da nadjem opet istu tu, lol |
Stavi adresu kao bosnu, jer naplaćuju pdv ako je HR zemlja, a ionako nema dostave iptv-a (za Aliexpress pričam)
|
Ima li tko link za kupiti LUCKY TV PRO listu?
Istekla mi godina dana, selleru ni traga ni glasa. Preorao sam Alibabu i Aliexpress, nema te liste nigdje. Ali cim mi je radila do zadnjeg dana siguran sam da je jos u optjecaju :D |
Citiraj:
Sent from my SM-F926B using Tapatalk |
Citiraj:
u zadnje vrijeme na aliexpressu, kad prodaju određen broj iptv-a, odmah sve maknu sa aliexpressa. |
Ima li tko preporuku za kvalitetnu listu? Imao sam ih par ali....
Hvala |
Imam ja, ne prodajem osobno, ali sam kupio od pouzdane osobe... Pa ako hoces javi se (NE PRODAJEM JA NISTA).
|
Ako moze preporuka na PM liste sa aliexpressa da su sportski kanali stabilni?
|
Pozdrav, ima li netko pouzdan provider (PM)... imao sam ih nekoliko al nista da sam super zadovoljan...
|
Molim na pm neki kontak za nekog providera (po mogučnosti neki lokalni).
Sad još jedno glupo pitanje: Da li je tako moguće gledati programe na smart Tv bez nekih dodatnih fizičkih playera, naravno uz instalaciju nekog playera na smart TV? |
Mozes gledat bez problema na smart tv-u, aplikacija koju ces moci instalirati ovisi o samom tv-u.
|
Citiraj:
Još uvijek molim neki kontakt na PM ili savjet gdje naći nekog tko nudi liste (više bih volio nekog iz regije nego neke kineze, ali svi savjeti su dobro došli). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:37. |