![]() |
Citiraj:
|
Mene zivcira kad se polizaj tipki promijeni rotacijom mobitela. To nikako ne mogu prezalit trenutnom lg g2.
|
Citiraj:
Moze neki vlasnik p9 provjeriti ovo? |
Po meni odlicna ponuda u tele2, Honor 8 (4/32GB) bez ugovora je 2800 kn, a sa ugovorom i niže.
|
Imam ja pitanje.Imam p9 lite i jel po defaultu može reproducirati flac?
ILi treba skinuti neki dodatak? |
Citiraj:
PM i dadnem vam broj |
Kupio mami p8 lite i nikako da mi ponudi upgrade na MM, sad sam na 5.0.1... jel ima tko kakvu ideju ili je imao sličan problem ?
EDIT: uspio napraviti update, ručno skinuo novi ROM, stavio na mobitel i pokrenuo update(OTA ne radi iz ne znam kojeg razloga...) |
Na xda sam čuo najavu da EMUI 5.0 bolji od 4.1. Funkcionalan i više opcija ima. Skoro kao stock Android
Sent from my Nexus 6P |
XDA i Honor 8 ne treba uzimati ozbiljno zato kaj Huaweii plaća ekipi sa XDA godišnje odmore i štošta. :)
Ali ako dodavanje app drawera čini mobitel skoro kao stock android anda svako sa app drawerom ima skoro stock android :D |
Jeli svaki p9 lite dual sim il postoji i single sim verzija?
|
Koliko sam shvatio kod nas nema single sim (ima koje tcom onemogući ali lako se otključa taj drugi sim, ja sam sebi otključao.)
|
E ja ga kupio u vipa i onemogućen mi je očito, kako da ga omogućim? googlanje mi nije bas pomoglo, na xda samo prazne teme -.-'
|
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=3432873
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L31 koristeći Tapatalk |
Ovo su modeli:
DUAL SIM - EVA-L29 i EVA-L19 SINGLE SIM - EVA-L09 Sa njihove stranice (klikni na technical specifications) Mislim da je u VIPu dolazio samo EVA-L09 i da samo TELE2 nudi Dual SIM verziju |
Meni pise da je VNS-L21
Sve u svemu ovaj mob mi je najgora greska ikad, tribao sam pricekati malo i kupiti Xiaomi 4 prime kao što sam planirao :P |
Tek sad skuzio da pricas o P9 lite. ja sam pricao o P9
Odje SIM kartice trebaju biti nano SIM. I na njihovoj stranici pise da VNS-L21 moze bit i dual i single SIM. |
@Kruno M Hvala! tek sam sad vidio
Ma dual sim je svaki stvar je samo u malom komadiču koda kojim operateri blokiraju drugi sim slot jer je vidljivo očima da je sim slot tu i da su žice spojene, samo operateri ga blokiraju iz nekog razloga. Problem je što je potrebno unlockati bootloader i root i ostalo sa čime se gubi garancija :/ al što je tu je rootat cemo ako se pokvari kupujem xiaomi ko i prvotno planirano :P |
Jel netko uspio upogoniti 2 SIM kartice i micro SD u isto vrijeme na P8 Lite? Pretpostavljam da treba čip sa nano kartice zaljepit na micro sd karticu e sad zanima me jel šljaka i kako u praksi? Software je C432B574 (Android 6.0, EMUI 4.0)
|
Mate 9 vs. Mi 5s Plus
http://www.gsmarena.com/huawei_mate_...eview-1535.php |
Sretan Bozic prije svega :P Evo dobio sam p8 lite :D Imam par pitanja za Vas.Kako da omogucim ili sta vec app drawer.Koji rom skinuti staviti i šta napraviti prije svega ostalog ? Hvala i Sve najbolje¨!
|
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...243774e453.jpg
Službeno ladica sa app, nepostoji. Ja sam stavio punici google launcher i to je to |
Budem i ja tako.Dobar je i ovako,samo mi fali ta ladica.Hvalaa :D
|
Dap,ništa od tog google launchera :D Mislio sam da je lijepsi,da nije u kolumni.Imate nekakvu alternativu :) ?
|
Nova launcher , sada mozes uzeti punu verziju za 8kn iako ni ova besplatna nije losa
|
Ma odlicno,super izgleda.Zadovoljan,ma da bi i cak mog uzet i punu verziju.Hvalaa
|
Pozdrav,
Huawei P9 lite kupljen u vipu. Jel tko uspio upogonit dve sim kartice? :) |
Molio bi info za P9 LITE
Kako ste zadovoljni sa fotkama koje ste napravili kada je slabije svjetlo, npr u zatvorenim prostorima. Da li ima problem da dugo fokusira? Da li su fotke u takvim uvjetima ok? Hvala :chears: |
Može mi netko reć iz iskustva ako ima Honor 7 lite kakav je ? Jel mu UI dobar tipa ono ne raspada se, restarta ili takve neke nenormalne radnje. I ne znam malo iskustva mi recite ako može.
|
Honor 7 lite = Huawei P9 lite
Imaju isti hardver i softver, razlika je u izradi tamo gdje P9 lite ima metal, honor 7 lite ima plastiku i obrnuto tamo gdje honor 7 lite ima metal, P9 lite ima metal :) Postoje male razlike u kvaliteti u odnosu na P9 lite i pakiranje ne sadrzi slusalice, ali je zato i nešto cjenovno povoljniji. UI je u potpunosti isti kao kod P9 lite pa ti recenzije tog modela mogu pomoci kod odgovora na tvoje pitanje. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:23. |