![]() |
Imate kakav diy soundbar hack kakve zvucnike uzeti za tv koji bi sluzili u svrhu soundbara. Nemam mjesto za soundbar, a tv ima stalak na sredini i drzim tv na komodi ne na zidu. Bez subwoofera!
Htio bi polegnuti zvucnike ispod tva, bilo lijevo-desno ili oba u sredinu u stalak. Znaci neki mali zvucnici a da nisu zadnji krs. Ako nista ne nadjem uzet cu logitechove z207 i pozicionirati ih negdje drugdje. https://images.hotukdeals.com/thread.../2458124_1.jpg |
@mamutarka
Ja nemam takve simptome na svom tvu, niti priblizno. Mozda zato sto sam manualno instalira novi firmware i napravija factory reset nakon toga, mozda ne - ne znam. Ali definitivno nemam takvih problema sto se tice samog os-a... |
i ja sam manualno instalirao, niasm factory reset, kažem imam max tv pa ne osjećam to
youtube preko playstationa 4 gledam, daleko je bolje ili su meni stavili celeron 800mhz unutra :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
a dosta sam prčkao po opcijama, ima neki backup ili sve moram mobitelom poslikat?
|
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Sony 55" 9005. Game over.
|
Možda je zato bila akcija :D
Ne mom 7005 je bolje ali opet nije baš idealno kad recimo gledam steam s PC preko Kodija i desi se da GUI pojačavanja zvuka kasni. Prebacivanje kanala isto nije tako brzo kao na običnom tvu. |
Mogu vam reći da je ona sony xe9005 strava. Ne mogu joj naći manu :) Local dimming radi, crna je jako dobra, a sve drugo štima kako bi i trebalo. Upgrade od xe8096 je velik u uvjetima tamne sobe. Koštala je puno, ali me i jako uveseljava :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw updejt je izašao jučer pa vidi ako ti nije javio, mislim da je nova verzija androida 7.0, barem meni tako piše. |
Čekaj malo, Android na ovim novim televizorima je zadužen za sve od tunera do baratanja inputima i komplet upravljanja slikom/zvukom ili je on dostupan samo kao dodatni feature dok ovo ostalo radi njihov proprietary OS?
|
To govno je uvuceno svuda meni se cini. Zabranit cu OS updates. Sve poslije Androida 7 ce zbrickat tv od sporosti ja mislim
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Android TV je glavni smart OS u ovim Sony-ima
Sent from my iPhone using Tapatalk |
kaj je onda najbolje od tih smart tv os-ova? Web OS od LG-a?
Sent from LG G2 |
Ma android je odličan, samo kao i kod mobitela pate performanse.
Nadam se da će za 2018. izdat modele s jačim hw-om. Inače sam problem sa sporim daljinskim riješio tako sto sam promijenio baterije :)
Citiraj:
|
Imaju i OLED. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Moj Tizen je 1.0 (model TVa 2015) a WebOS mi je 3.5 (2017 TV) i Tizen ga "ubija" u svakom pogledu - od brzine pokretanja aplikaicja do samog rada sa TVom, WebOS sta god da kliknem radi sporije (oces menu popup, oces sources popup, oces Tv Guide, search... sve je barem duplo ako ne i vise sporije nego na Tizenu). |
Ne radi se o testovima nego o nizu clanaka raznih site-ova gdje se WebOS proglasava najboljim. Mozda su sponzorisani clanci, u to ne ulazim a WebOS nikada nisam detaljno testirao zato sto nemam niti cu ikada imati LG LED TV iz razloga koje sam iznad naveo. Evo ti npr jedan clanak: "LG’s webOS remains our favourite smart TV system to date, successfully holding off the new Samsung Tizen and Sony Android TV challengers."
http://www.trustedreviews.com/review...ijSpbzlMM5K.99 |
Ma to izgeld ako pravi sponorirani test :).
Mislio sam na neki full head to head test koji stvarno testirali nekoliko modela usporedno. ALi OK, nebitno, ja ima oba kod sebe i vidim koji je meni bolji. |
Meni su i jedan i drugi meh
|
Citiraj:
BTW meni je android laggy, Inace bi ga htio imati jer je najbolji za support ali nemogu se naviknuti na lag i povremena stucanja/zapinjanja, to bi me previse nerviralo kod TVa :). |
Citiraj:
|
Meni je android ubjedljivo najbolji OS za Smart TV. Mogu pisati sta hoce ili objavljivati u recenzijama ali jedino android ima ogroman broj aplikacija i veoma mnogo mogucnosti dok su svi ostali OS-ovi za Smart televizore veoma ograniceni brojem aplikacija, podrskom i mogucnostima sto je i razumljivo jer se android pravi za ogroman broj brendova i korisnika a ostali OS-ovi samo za jedan brend i kao takvi nisu puno interesantni velikom broju app developera. Da, znaju tu i tamo zastopati ali je i to normalno s obzirom na kompleksnost androida i mnogostruke opcije koje nudi.
|
Pozdrav, selim u novi stan i u novom dnevnom boravku cu trebati na nosivi zid postaviti tv. Veličina koja mi odgovara po udaljenosti je 55''. Imam maxtv sa HD programima i želio bi pronaći tv koji ce mi biti best buy za novce koje imam na raspolaganju( ugrubo oko 6000 kn..eventualno malo više ako baš budem morao).
Kako sam uvijek kupovao Samsung, nekako me sada vuce da kupim isto, ali poznanik sugerira da razmislim o Sonyu ili Philipsu, da su navodno sada oni bolji. Inače većinom gledam sport na tv-u u hd-u i najviše materijale sa kompjutora preko hdmi kabela spojim na tv pa gledam skinuto u visokoj rezoluciji. Dali 4k, dali android ili smart tv neki drugi?! -Može li mala pomoć u obliku sugestije nekih modela za ove novce a da dobijem što više?! Hvala unaprijed! :) |
Da li je još Grundig 55" dobra kupnja ili ima nešto bolje u toj veličini za +/- 500kn? Gledao sam u dućanu, za tu lovu slika je odlična.
Ne trebaju mi nikakvi 4K, androidi, 3D i slične bedastoće |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nije. Tu di sam ja gledao, na Soniju je bila lošija nego na Grundigu, Quadru i Philipsu, na 4k tv-ima vrte 4k materijal tak da to nije mjerodavno. Na Grundigu je vrtio HTV, slika bez fleka, sve boje su tu
Na neke ne utječe svjetlost iz dućana jer imaju automatsko podešavanje svjetla. Jedino je pitanje da li i koliko će puta Grundig unutar 5 godina biti na servisu. A kvari se sve danas. Osim Panasonic plazme cccccc...... |
Citiraj:
Btw jel to onaj 55” za 3599 kn? |
Citiraj:
Grundig se proizvodi u Arcelik tvornici u Istanbulu, Vestel je druga priča, low end koji proizvodi među ostalim i male kućanske aparate i baca ih na tržište pod brandom Končar itd... FYI, 32" Sony se proizvodi u Grundig (Arcelik) tvornici ;) Grundig: Vxx modeli - Turska tvornica Gxx modeli - Njemačka tvornica |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Grundig uopce ne moze u istu recenicu sa Sony,Samsung i sl...
Srot uredjaj. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:52. |