![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Znaci ovako, nakon malo probe GPU mi je na dx10 opterecen 98 - 99 %. Dok procesor ne prelazi preko 80-85 % zauzeća. Nije mi bas to jasno. I cini mi se da sa svakim novim patchem imam sve manje i manje fpsa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
I probao sam jučer igrati dx9 (inače igram na dx11). Smanjeni su detalji i AA, opterećenje GPU-a ostalo isto!?!? i dobivam malo više FPS-a. Što to znači da CPU obavlja dio posla grafike? :lol2: |
pa normalno kad igra nije dizajnirana da koristi graficke kartice kako spada. zato najveci skok dobis jakim procesorom umjesto obrnuto.
|
Citiraj:
Ljudi koji imaju i5 li i7 imaju iskorištenost GPU-a 90-100%. |
yep, meni je gpu na 99%
|
Bek from blek. :D
Citiraj:
Nice Citiraj:
Prije se nisi dao u heli , a sad se ne daš van :D Citiraj:
Citiraj:
|
od ovoga zadnjega odrzavanja servera je tolko s*eban hitreg da je to katastrofa, a jos su uz to sjebali i 40mm shootgun. Fakat nznam koji klinac oni rade sa tim serverima.
|
mislim da je ključan problem na kraju tvog posta zgmmax, mislim da se ne radi o množini :D
|
Pozdrav. Mislim si ubost Bad Company 2 pa me zanima oce mi to radit na ovom kompu pod 'moj komp'? Normalno, neki low detalji. Rezolucija 1280x1024.:fala:
|
Mislim da bi trebala. Frend ju je igrao sa sličnom konfiguracijom
|
Citiraj:
kako, jadno. ni ne pomisljaj na mp :( |
Hvala, na odgovorima makar ovo nisu dobre vijesti. Baš sam mislio uzet zbog multiplayera. A budem onda posudio igru od nekog na koji dan ili nabavio na neki drugi nacin da je isprobam :fiju: Makar zbilja mi nije važna grafika tak da cu probat maksimalno srezat detalje pa ce možda i radit kolko tolko. :chears:
|
Eto, svi koji su igrali BFBC2 od BETA-e, GG za godinu dana gejmanja ove odlične (i nikad lošije) igre :chears:
|
Ja skupio 100 sati u Beti, 500 sati u release-u, zar je već godina prosla?
@CyCl0p$: Moj klinac igra MP u 1440x900 na E6300 i ATI 5570 (Dx9 sve low) i cist dobro ide ak se drzi 24 plyr servera (30-50 fps) Za kempanje taman. Nabrao je 30-tak levela već. |
Pa da, sasvim normalno je kempat i hodati uokolo sa grmom na glavi.Hvala ti što potičeš kempere da nastave svoju beskorisnu dužnost, gg.
@ Triumph - GG, to su bili dani.Ja bih BETU natrag. :( |
E kada se sjetim BETE i brda na port valdezu koliko je samo wukija platilo svoj zivot sa dog tagom :)
Vidite da su i sami priznali da nisu ocekivali tolko igraca. Imaju j*benu ekipu u tom DICEu cim tak razmisljaju. Ja i dalje ne kuzim kakvi to programeri rade u tim uredima da sa svakim patcho ili upgradeom servera igra sve vise i vise FAILa? Jel netko zna dal se isto to dogadja i na konzolama? Ak ne, onda ovi nemaju pojma kak poboljsat stvari na PCu. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
a da je 30fps dosta, nije:fiju: |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=fHIom...eature=feedlik @Cyc... je .. hebeno smo se razmazili.. kad se samo sjetim na cemu smo igrali CS 1.0 i prvi UT... ko je imo 30 frejmova bio je car. |
Citiraj:
I to jos Fermi za kojeg se zale da ima low GPU usage i da treba neznam kakve procesore |
Ja sam isto na q9550 i gpu usage je na 99 posto, a bio je na 99 posto i sa 5850. Očito mi cpu nije bottleneck :).
|
Code:
Ready for the next deal? If we get '500' likes we will Neznam točno šta ovo znači, ali čini mi se kao nove mape za Vietnam :stoopid: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
evo zasto vise ne rusham sa sniperom...
|
jedan od komentara
Citiraj:
lol ;) |