![]() |
Glava mi otpada, budem dosha kasnije
|
mene ocito probija nesto od kad sam saznao da cu na operaciju!od tad igram ko moja seka(ipak je skinula FLEKSA 3 puta zaredom)nadam se da ce doc bolja vremena jer nemam vise volje kolko sucksam!: baad :
|
Citiraj:
|
server opet neshljaka normalno
|
svi se bune da su njemci kempali... a šta bi pobogu njemci trebali raditi??? ja vas ne razumim....
budem večeras navratio... vrlo vjerovatno... i dajte se okupite u malo većem broju... |
ma dobra je seka..od kad znam igra simse,neke strategije i onda zaskoci tatin komp na 5min i izbije fleksu moral i samopostovanje....a tek kad je sazno da je to ona bila..uuu btw di je taj lik???
|
I ja ga isto vec dosta dugo nisam videl! Hmm... sad sam bil na serveru i vise me ne kicka onak kak me jucer nego me kicka zbog CD Key-a, sto je normalno kak vidim :D Bas mi brani da igram i da sad malo potegnem pred kraj u skoli :)
|
moja seka uz simse igra NFS:MW, prešla je U1, a na U2 je došla do pol...
ja dođem doma, a ona:" Ej vidi, stavila san drugi spojler, i bolje kočnice i gume. Sada mi bolje drži, a i bolje zgleda" ono, LOL :D a ti maks, ako kupiš novi cd key, moraš jozi dat opet GUID |
Znam to, zato niti nebudem kupoval drugu igru, zadovoljil bum se s ovom dok RAK opet ne sredi server :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Da, ET i ja smo se sami pucali jucer pola veceri dok nam atha i tomasini nisu usli... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovak mi je nekad dosadno jer nikak da mi netko naleti. |
Citiraj:
No, mislim da je sada OK. Dakako da bi jedno laganini testiranje dobro došlo. Dobrovoljci na server. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
kaj ima još pomoraca? Nisam znao. Ti samo plutaš ili roniš. |
Od mene nista danas.
Jucer mi je ping malo skocio. pingao sam www., bio je oko 60 (inace 25-30). Poslao sam im mail jutros da mi to poprave, sada je 130ms. Jesu li oni normalni? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Galiot !!! :D Nino znas li "Galiotovu pesan" ? "Pokle su me prikovali zlizane za ove daski......... btw "radim" nocnu |
Hehe tata
|
Citiraj:
a ne hcl to djeca organiziraju. fuj to a glede xeqta jedini chiter je bio mous3, koji je btw otkriven i izbacili su ga iz klana.zbog njega su i dobili ban a za ostale sam prilično siguran da ne varaju. pričao sam sa dosta njih na ts i ventrillo dobri su t dečki, iz hrvatske je cijeli cod2 squad |
Mi smo mislili da se i na PCE serveru ne vara. A ipak je. Vidis vraga...
|
Citiraj:
|
|
uuu...do it to me :D NHF: stoopid
|
Ajmo pice gore, ako ja mogu igrati iako je nova epizoda Kucanica za 30min na terminu mozete i vi! Necu da cujem ne, nisam navikao... ;)
|
Jel u svemu nisi navikao da cujes ne ili? : stoopid :D
|
weee, evo mene. gemmy je bio nemoćan protiv mog snajpa, probao je pobjeći ali nije mogao :D
ja sada idem u horizontalu, a SVI RIJEČANI, ima da se sutra predvečer nacrtaju u češkoj pivnici. jasno :) |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:27. |