![]() |
....
|
Citiraj:
gledao due date i megamind... due date ne bi ni trebao spominjati ikakvu vezu sa hangoverom pošto je prilično zabavniji, sa dijametralno drugačijom vrstom humora koja meni eto više odgovara. the scena noćna vožnja i hey you od floyda sa opijatima :) megamind je isto tako zabavan prilično, ali najbolje u filmu je što nema mrtve veze sa trejlerom i ode skroz u drugu priču. možda mi smeta malo što likovi nisu više nalik na glumce koji daju glasove, jer točno vidim ferrellove retardirane mimike kroz govor :) |
Svakako preporucujem da pogledate film SWAT: Firefight (2011)
Film me je dojmio 100% cak ima i HD kvaliteta. |
Preporuka za Bijeg iz Gulaga. Odličan film, prikazuje šarenilo likova kroz prizmu ljudskih osobnosti. Ugodno potrošenih 70kn za dvije ulaznice i dva sata žvakanja kokica.
|
Jel ima neko za preporučiti filmove apokalipse - sa i bez zombija (i distopije), nešto poput
Omega man, 28 dana poslije, The Road, Fahrenheit 451, The Quiet Earth, The Walking Dead, Soylent Green, 1984 |
Citiraj:
Ako si ga gledao naravno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
E da, zaboravio sam izvrsni Brazil (distopija). |
Danas konačno pogledao Inception. Lagano bolovanje i doma bio sam, bez straha od odvrtanja receivera na -10 i definitivno dobar film, ko nije obavezno pogledati.
Također i Troll hunter, ko nije pogledao nezna kaj propušta, pogotovo Trolov prdež :D, ko je gledao zna na kaj mislim...također je jedan od bolje zvučečih filmova, par scena u šumi kao da ste tamo. |
neznam koji mi je vrag bil ali pogledah Moby Dick 2010 i jao jao jao. film je super ako volite samoranjavanje i bol opcenito, pogotovo dusevnu.
onda sam na dva puta pogledal The Tourist, zaspal negdje na pola, ali film je ok. Istina nije klasicna deepova uloga na koje su svi navikli, ali daleko je od loseg. jos hmmm, Unthinkable isto ok film za pogledat, samuel l jackson u ulozi ko stvarenoj za njega;) ako netko pak zeli gledat malo dokumentarac o elektricnoj gitari preporucam It Might Get Loud. Jack White, Jimmy Page i The Edge razmjenjuju iskustva i dozivaljaje, naravno sve popraceno svirkom. pojacat zvucnike i zavaljat se... Ako netko zna za nesto slicno nek preporuci... btw. ima di za posudit Kao rani mraz iliti na engleški An early frost 2010? odgovort moze i na pm, jer nisam ziher da je pitanje bas po ps-u:) Citiraj:
|
Pogledao film Sisanje...ocekivao sam malo vise, ipak dobar za skratiti vrijeme malo.
|
Pogledao Fightera i Cleanera,dobri filmichi za ubit vrijeme,Fighter malo više,Cleaner malo manje mada mu je ideja filma veoma dobra,izvedba lošja...
|
Da li je tko gledao onaj srpski film Šišanje?Da li je vrijedan gledanja?
|
Citiraj:
|
The Mechanic; prosječni akcić. Pogledao sam ga jer glumi Jason Statham.
|
Eight Below
odlican film |
upravo se vratih iz kina, gleda sam black swan
meni osobno fantastican, cudan, al onako dobro cudan, mistican, definitivno preporuka :) |
Citiraj:
2 Ovo je mala digresija, sci-fi documentarac, ali poprilično zanimljiv Naravno, tu je i Cosmos sa mnogim zanimljivim temama, pa tako i zivotu (iako vise o zivotu na Zemlji sa hipoteze o evoluciji) Sad, mislim da nista od ovog nemas u HD-u, ali radi se o dosta kvalitetnim uradcima pa je HD sporedan (ako ti je cilj informiranje i edukacija jelte) :) 127 sati- iznenađujeće dobro - i to sve - od mjuze, scenarija, krajolika, dinamike, nacina snimanja, i razvoja lika. |
Zna li itko koji je ovo film?
|
The curious case of Benjamin Button
Nabavio sam si ovaj film,pokrenuo ga i uvidim da traje preko 2 sata i 30 minuta. Vidim da je dobio zadovoljavajacu ocjenu na IMDB(iako to nije mjerilo,ali donekle se orijentiras o kvaliteti filma),da li ga vrijedi pogledati,da ne utrosim preko 2 sata i onda da mi se film ne dopadne? Hvala svima na preporukama filmova,pogledao sam par o Stephen Hawking i odlicni su,kao i BBC-jeva svemirska Odiseja,pa bi molio jos par takvih filmova? :beer: |
Citiraj:
Što se tiče filma, ne bih mu dao 8, ali mislim da ga vrijedi pogledati. Onako više za gledanje s curom. Ima nešto nadahnjujuće. |
Pogledao Jackass 3D i ako su vam prijašnji uradci dobri,bit ce i ovaj...ima dosta bolesnih i gadljivih skečeva,al za njih je to normalno:D
|
Citiraj:
Lenny Henry In Pieces |
Ako nekoga zanima kako je nastala ova zadnja recesija nek pogleda Inside Job
|
http://www.imdb.com/title/tt1028532/
Gledao nedavno, ostao blago šokiran poslije fima, nesto posebno što sam ikad gledao, baš psihički pogodi u srce :D Preporuka. |
Citiraj:
http://englishtips.org/1150792752-th..._in_space.html Daleko od HD-a, ali osobno preporučam, ovaj tip (Seth Shostak, voditelj ili šta već u SETI-u) je legenda. |
Citiraj:
film od 30min razduzen na 1h30min |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:29. |