![]() |
....
|
evo da se i ja uključim u temu i stavim dobre i vrlo dobre filmove koje sam zadnje pogledao ima i trash-a
Boondock Saints 2 13 Bonded by blood Restrepo - "dokumentarac" I love you Philip Moris Šišanje - srpski film Machete The expendables Nude nuns with big guns zadnja 3 trash kategorija |
Citiraj:
|
25.2.2011 bi trebao izaci ovaj film ali nigdje nema trailera. Zanimljivost je da je sniman u Srbiji, ako sam dobro shvatio
|
Evo par filmova koje se svakako isplati pogledati:
The Fighter Prvak s ulice Centurion Paranormal activity 2 |
Operacija Valkira
Dobar film...planiranje ubojstva hitlera. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Jesam ja, davnije malo - ali ipak mi je osta u sjecanju ko "poseban" (dobar odabir rijeci :)), svakako preporuka.
Btw, pogledah sinoc Gulliver's Travels - nije mi bas nesto film iako ima dobrih trenutaka, onako tipican za Jacka Blacka... |
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0363163/ |
originalno je bio dopisan drugaciji dio posta, editirao ga je nakon upozorenja Flakea ;).
|
Jučer pogledao:
The Srocerer's Apprentice - Još jedan u nizu predljivih Disneyevih filmova za djecu ali baš mi je jučer nešto tako trebalo da pustim mozak na pašu :D. Ako netko želi malo odmorit i guštat, way to go :). |
Lp,
Ima dobrih crtica za preporuciti ? Pogledao Despicable Me. Megamind. Planet 51. Toy story 3 pls pls :) |
Ne mogu se sjetiti kako se zove onaj film gdje otac i sin lutaju Amerikom poslje apokalipse,film je iz 2010 mislim,zna netko?
|
jel the road?
|
Je,hvala puno :) http://www.imdb.com/title/tt0898367/
|
....
|
Kaj je dosao superman all star?
|
....
|
Citiraj:
|
upravo pogledao The Sunset Limited
sta reci nego uhhh :d po meni dosta teska tema Samuel L. Jackson i Tommy Lee Jones super odradili posao , preporuka od mene :D |
Pozdrav,jel moze preporuka kakvih dokumentarnih filmova o svemiru,mozda izvanzemaljcima,zivotu na drugim planetima( Mars?),mogucnosti putovanja kroz svemir,istrazivanjima i sve sto pada pod tu temu,a da su u HD rezoluciji...
:chears: |
Citiraj:
Into The universe with Stephen Hawking Physics of the impossible ovaj nema HD koliko znam, ali mi je bio bas fora kad sam ga gledao prije nekog vremena The Elegant universe takodjer mozes probat: Visions of the future |
Preporuka nekog novijeg horora za pogledati u društvu?:)
|
Citiraj:
|
|
Pogledao 127 Hours. Oduševljen glumom Franca, priča super, naravno.. po istinitom događaju. Uglavnom, preporučam.
|
A neki horror za pogledat bez ikoga i jednostavno se us*** u gaće :D :D ?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:47. |