![]() |
Citiraj:
Vlasnici S10E. Kak ste zadovoljni sa mobom? Mane, prednosti? Citao sam recenzije ali ovdje nije obicna ekipa pa me zanima kako ga dozivljava ne prosjecni korisnik. |
Samsung i AMD objavili suradnju na razvitku GPU za mobilne uređaje.
https://news.samsung.com/global/amd-...s-technologies |
Znači moć ćemo rostiljat sa samsungom i koristit ga za grijanje po zimi:D
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Imam ideju za rebrand - Samsung Radeon S12 :D
|
Jutros stiga novi update za s10...
|
Citiraj:
|
Taj patch 01.05. je nekidan stigao na S9. Čudi me da je tek sada stigao na noviji uređaj od S9. Čak je bio i veći, nekih 300+ Mb.
|
Primjetio sam da mi je na s8 u zadnjih 2 mjeseca degradirala jačina zvuka na mobu i djelomicno kvaliteta. Govorim o pozivima. Znači prije su ljudi oko mene culi sta netko meni prica, sad ja jedva cujem kad meni netko nes prica. I u dosta slucajeva se cujukoda su pod vodom. Imao tko slicnih problrma? Servis? Tvornicki reset? ...?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja nisam dozivi ni jedan od ta tri sto si nabrojao, meni je na mobu security patch level:1. april 2019:D instaliran 30.04.2019. |
Jel ko dobio novi update na S7? Il je S7 tolko predobar da više ne mora dobit update. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Njega ce downgrade-at da moze izdurat jos 5 godina:D Citiraj:
Ja jos uvijek cekam taj poboljsani night mode:fiju::D |
Citiraj:
https://media.tenor.com/images/f1a79...5f7b/tenor.gif |
Da rekli su da je izašo may patch već dulje vrijeme, al niš ne dolazi, bude valjda ovaj mjesec došlo. Tak i onak su rekli da dolazi samo kvartalni security update.
|
Citiraj:
|
Nope, na tom updejtu igrom slucaja napravio full wipe, pokazao mi se dobrim prema bateriji i odlucio nista vise ne dirati. Nema vise feature updejtova pa nemam sta niti ocekivati
|
Na S10e su u zadnjih mjesec dana došla tri (3) updatea. Mislim da sam neš već spominjo ranije..
Imam i jedan S7e koji ne dobija updateove zadnjih dva-tri mjeseca... To apropo ovog kaj Dirt veli za S7, pretpostavljam da su u istoj skupini S7 i S7e. |
Citiraj:
U firmi nam je sad sluzbeni. Krasan ekran, malo previsok mob imho, baterija traje dugo, izrada meni odlicna, dizajn odlican, kamera odlicna :) Od performansi mogu reci da vrti PUBG mobile poprilicno smooth, dok S8 npr. vrlo brzo krene throttlati.... |
ima tko tu s10e, kako ste zadovoljni?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Rezolucija je ok(403ppi),ekran je vrhunski,vjerojatno najbolji u klasi.... Proc je ok,ali One UI je vjerojatno problem.Možda previše očekujem,ali meni je to traljavo....Spor je,klimav,nikakav.Je,vrti solidno igre,ali nekako mi je krepan u radu.Usporedio sam ga direkt sa nekoliko mobova u kući pa zato kažem 😉 |
Da li je netko prešao sa S8 na S10?
Vrijedi li 2000kn nadoplate? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
S10 je super, najviše zbog kamere. Sad kolko se tebi isplati prelazak sam razmisli. Ja osobno ne bi, al da mi je S10 odličan, je. |
Citiraj:
Ovi na servisu će ti prvo napraviti factory reset, pa ti isto i ja predlažem, čisto da se nije zblesira software, iako ne vidim kako će se zblesirati, to je jednostavna klasa u androidu, na koju ništa ne utječe. ako to ne pomogne - servis. |
Citiraj:
Zvuči mutavo ali membrana zvučnika otišla u krivom smjeru , ne znam kako da se izrazim😂 naime kao da ga je netko utuljio. Stavi usne na zvučnik i jednostavno usisavaj, cuclaj onako kao da napraviš vakum. Ja sam to našao na nekom forumu i rekoh idem probati prije nego ga pošaljem u servis i uspijem ga vratiti u normalu hehe. Dva puta mi se ovo dogodilo Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Jel imal neko problem sa USB kablom koji dolazi uz mobitel, konkretno kod S8. Mobitel je jos koji mjesec pod garancijom i primjetil sam prije par dana da kada ga spojim na punjac sa originalnim kablom, na mobitelu iskoci prozor na kojem pise : "Provjera veze punjaca. Provjerite jesu li kabel i punjac ispravno povezani. Ako upotrebljavate masku za poklopac, pokusajte ju ukloniti" i pise vrijeme potrebno da se napuni mobitel preko 5h. U prevodu brzo punjenje ne radi. Pokusao sam sa drugim kablovima i ta greska se ne manifestira. Posto je mobitel kupljen u Tele2, jel predlazete da ga tamo reklamiram kabel ili u Samsung?
|
Kabel ne mozes reklamirat, tj njemu garancija traje nesto kratko tipa 6 mjeseci. Uzmi drugi kabel i bok
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:58. |