![]() |
radije uzmi još jednu 5850, dobit ćeš puno bolji rezultat u performansama u odnosu na 6950 i manje češ love potrošit,
moja ti je preporuka da uopće ne pališ AA i AF na takvim rezolucijama, framedrop je znatno veći a nije vrijedno toga. |
s takvim kompom bi trebao imat 100 konstantno.
dakle 50 je lose jer vise fps znaci brze updatanje situacije u igri=manja latencija. sa 6970 ne bi dobio nista znacajno, zato ti je najbolje da smanjis detalje i/ili rezoluciju, za mp nije bitan eye candy nego vidljivost i sto veci broj fps-a. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
typo ocito.
vidim da se radi o 3 monitora, ali to nije najsretnije rjesenje za igranje u FPS u MP, da se blago izrazim. |
neovisno o tome jel sretno rješenje ili nije, 100 fpsova na toj razlučivosti sa tom karticom je nemoguća misija. Također sa 6950-6970, dok bi se sa 2x 5850 ta brojka mogla postić vrlo lako.
|
pa prvo ubije aa i af, hbao i bloom te stavi na medium imao bi.
|
ja vrtim sa i5 760 na 2.8 ghz default, i gtx 260, jel bi dobio kaj da klokam proc ?
|
jel itko uspio naci gdje ima za kupiti ova podloga:
http://planetbattlefield.gamespy.com....php?id=164103 http://www.knifethevip.com/images/price_mousepad.jpg ? |
Citiraj:
Barem ne za sada, jer to je očito napravljeno isključivo za nagradnjaču! |
Citiraj:
http://www.corporate.qpad.se/modules...p?storytopic=5 |
Citiraj:
Ne želim ništa stavljat na medium, to radim cijeli život. Sad, kad više nemam vremena, sad imam love za takve stvari, pa me veseli kad uhvatim par sati u tjednu i uživam u igranju sa ekipom i prelijepoj grafici. Jedino što bi isključio (kao što sam radio u 2142) je magla, ostalo je ok. Znam da se magla ne može isključit baš iz tog razloga iz kojeg bih ju ja htio isključit. :D Uglavnom, jel netko ima sličan komp kao i ja, a da unutra ima 6970, pa da kaže iskustva? |
Ako već nije lova problem, ja bi na tvome mjestu prije išao na neki 24" monitor nego upgradeao grafu
|
Citiraj:
|
ja sam u protisu kupio za nekih 600 kn taj dlink ruter, ima 3 antenice, i na njemu su 2 dreambox satelite recievera, 2 kompa sa žicom, 1 wireless laptop i wireless iphone, 6 trošila stalno spojeno i nikad ništa ne šteka, savršena investicija
|
Citiraj:
|
Ajd nećemo sad u OT sa vidnim poljem i perifernim vidom. Idem sutra po 6970, pa javim kak radi, ak mi bude stala u kućište :).
|
jel ima negdi bfbc2 vietnam ost ili barem puna lista pjesama?
|
Citiraj:
Ne budeš dobio ni na 4Ghz uz opterečenje 66% CPU usage. Igra nije ni optimizirana kako treba. Niti najača grafička niti CPU neće donijeti ništa. To je ravno na nuli. Uz nadogradnji ispada porez na budale. ( nije da vrijeđam nekoga ) |
Citiraj:
|
Ne želim u OT, al tjeraš me. Nemoj pljuvati po eyefinity-u ako nisi probao. Slobodno navrati i isprobaj, pa onda komentiraj.
|
nije to OT, na stranu sto je eyefinity izvrsna stvar, ali igrat FPS na 3, budimo realni, losa monitora, i nije neki blagoslov.
prvo imas ogromne rubove izmedju monitora, drugo ne sjedis dovoljno daleko da bi sva 3 ekrana imao u vidnom polju. |
ne ulazim u to kakve monitore D1viry koristi no imati dva dodatna monitora sa svake strane osim u praktičnom smislu donosi bolji doživljaj. Sa takvom dijagonalom slika dolazi do samih rubova igračevog vidnog polja, jasno da fokus nemože biti na sva tri no niti u stvarnosti nemate fokus takvog raspona. U svakom slučaju zadovoljstvo je veće i ja se sigurno nikada neću vratiti na jedan monitor, Eyefiniti ili Nvidia Surround, svejedno.
|
Citiraj:
Uglavnom, ništa od igranja dok ne nabavim još jedan adapter jer je AMD odlučio drugi dvi napravit samo kao DVI-D :(. |
ja bi reko da si meta za napucavanje sa svoja 3 monitora xD
|
Joj, ma ne da mi se objašnjavat šta znači kad na jednom monitoru povećaš FOV i kad imaš fizički 3 puta veći FOV. Mislim da će svi shvatiti ako malo ilustriram. Igranje na jednom monitoru vs 3 (ili više), bez obzira na veličinu, je isto kao vožnja auta bez da išta vidite kroz vozačev prozor i kroz suvozačev dio šoferšajbe. Eto, nema boljeg objašnjenja. Samo fali da se još počnete žalit zbog A-nosača u autu. :D Uostalom, šta vas boli k.... kako ja igram. Jel ja serem vama što igrate na jednom monitoru? Ne. Zašto se onda vi osjećate dužni srat meni? A niste ni probali. U 99% slučajeva, onaj koji sere po Eyefinity-u, zapravo ga nikad nije ni probao. Ljudi igraju na taj način već godinama (matrox 3head2go), a vi ni ne znate za to. Ovo je previše OT i mislim da nema smisla uopće diskutirat o broju monitora u temi koja je vezana uz Bfbc2. Isto tako, mislim da bi trebalo otvoriti novu temu, vezanu samo uz vietnam, jer to ipak nije ista igra.
|
noob tutorial:
http://www.pohrani.com/t/2M/qb/4Odii...1160222391.jpg:) http://www.pohrani.com/t/1w/lX/21OHL...1090204465.jpgveky you broke the game! |
ima neko skinut patch 602574?
trebo bi filelove patch11.p patch80.p patch84.p patch97.p da ne skidam ponovno 2.5gb patcha a imam crc error u ovim fileovima |
Citiraj:
|
Citiraj:
jebacka prednost 3 mala monitora s niskim brojem fps-a i nabijenim detaljima :goood: btw, matrox i gaming:roller: |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:14. |