![]() |
Citiraj:
|
Bog te zmazal, imam vlastiti kanal na TS-u. :D
Deadman+ ženit ćem te. <3 :lol2: |
jel ko zna kako popraviti "connection to the game server has been lost".
to dobijem svaki put kad pokrenem igru, i to dobijem samo jednom i vise nedobijam ako nastavim igrati. |
Citiraj:
da itko od nas to zna sad bi bio zaposlenik u DICE-u :D p.s. nije bilo veceg bannera? ;) btw. Gustav Halling: "on my way to work after an early appointment. Time to push out a few fixes soon!" |
Citiraj:
bilo je veceg bannera al posto sam ja skroman po personi, uzeo sam ovaj sićusni. i bilo bi fora da ti fixovi naprave da igra radi bolje ko vietnam... |
A Vietnam radi dobro?
|
pa bolje je tweakan definitivno, brze mi loada(skoro pa dvostruko), imam nesto veci fps makar jos uvijek imam taj glupi problem sa lost connection i hit box je jos uvijeh za pohvalu kad ga moram gadat iza leda da ga ubijem
|
tweakan kako da ne, brze loada jer je okrljasten, nema destrukcije, teksture su sugave, mape manje itd.
|
Citiraj:
A banner ti nije po pravilima foruma, i mod će ti ga izbrisati kada ga vidi... max 50kb |
Citiraj:
|
Citiraj:
a neznam o cem pricas banner mi je 19kb:smoke: |
Probao Viatnam i ne svida mi se, Drugaciji feeling a i pogibao sam 5x cesce nego u BF2, gdje i inace ginem ko lud. Nemam problem sa loadanjima i sve leti preko 100fps sa tonu aa i max sve.
|
ja sam odustao od vietnama,pretezak mi je,nemam slobodu kretanja po mapi kao u bc2 i jako malo prostora za flankanje.
|
|
Citiraj:
|
valjda mi je promaklo :<
|
|
|
pa kolko je trebalo :)
evo da vratim :D |
Citiraj:
Koliko metaka ti je trebalo da ga pogodiš? |
Citiraj:
|
ne znam koji je metak bio, u tijelo je lako pogodit, za headshot je trebalo malo tvikanja :D
uspio sam i s m24, s njim sam ciljao skoro na 3. tockicu ali je jako zajebano jer na toj udaljenosti je ljuljanje snajpera ekstremno, a crta pokrije siluetu skroz. |
Signatures are now available again! Go now!
|
Citiraj:
@Ostali Ako pređem sa 5850 na 6950, hoće li biti velik skok performansi, s obzirom na moj komp? Jel proc to može potjerat kako treba ili će bit bottleneck? Sada u bfbc2 imam min. 24/25 fps a max. 55/60, a htio bih više :D. |
Koja rezolucija, postavke detalja, kolika ti je opterećenost GPU-a i procesora u igri?
Meni hd5850 sa svime na max na rezi 1280x1024 nemože preći 80% |
mislim da se radi o rezoluciji od 3072 x 768 ?! zar te ne smeta kada ti fps pada ispod 30 sličica u igri.... vjerujem da bi Q9550 bio sasvim dovoljan za 6950 uz neki OC
|
Citiraj:
mene je prije stalno kikalo sa sesvera sa tom porukom na onom thompson speedtouch tcom ruteru. Kupio sam nedavno dlink neki ruter i odtad nista :) |
ova igra jede procesor, ponekad imam filing da odrađuje i grafiku preko njega :D
tako da ja nebi sa 5850 prelazio na ništa, zasad (pre malen postotak poboljšanja bi dobio) |
Ne znam kako vama, ali meni sa najnovijim Catalyst driverima igra drzi jednu konstantu od 100fps. U frame-dropu osjeti se pad do 80fps, stoga ko god ima HD5870 neka ode i instalira 10.12. Mada kažu da je osjetan napredak i za 5850, nije svima tako.
Btw. danas bi mogel skoknut do ts servera, nemam još ni 50h pa ono nemojte whineati na mene :fiju: |
Reza je 3072x768 i sve je na maksimumu osim AA i AF, oni jedini nisu na maksimumu. Desi se da padne framerate, na sekundu i to rijetko, al morao sam navest kao minimum, kad zapravo i je. Inače se drži na 50 i fino je za igrat, al htio bih malo bolje, pa zato pitam. Grafa je maksimalno opterećena a i proc je dosta opterećen na svim jezgrama. Moram pogledat točne brojke kad dođem doma. Zar stvarno ne bih dobio 25/30 fps više ni sa 6970? Ili da prodam CPU, MBO i GPU, pa kupim sve troje novog? Sve što imam je pod garancijom još barem 4 godine.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33. |