![]() |
To što Cyc kaže.Baš sam htio pitati da li sam blesav, ali mi se učinilo da je zvuk zvanja mortara bio drugačiji.Meni se sviđa taj stari zvuk. :(
|
|
Jesam ja lud ili je tu i CoD BO umiješan u sve to :D
I što je posebnog na tom videu? :D |
Pa slušaj riječi pjesme. :lol2:
|
Citiraj:
|
a zamisli, u naslovu pise MUSICAL:rtfm:
|
svako koliko se updatea online statistike igrača? išao sam sad vidjeti svoje pa zadnji "refresh" je bio prije nego što sam uopće počeo igrati assaulta
|
gdje si gledao?
|
|
:lol2: ubije ga repair kitom, to nisam niti znao da se moze :D
|
isto kao što sam ja mislio da kad ga ubiješ defib-om da dobiješ dogtags...kad ono kita :/
|
|
primjetio sam da se igra ruši kada sam letim sa UAV-om i kada se dogodi nekakva eksplozija. pri takvom scenariju mi uredno igra padne i dobijem desktop. jel imo tko sličnih problema da je uspio rješit ?
|
|
e hvala :)
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Jednom jos mogu povjerovati, ali 4 puta ista stvar mi je malo puno |
Muff Diver, 49lvl na jednom mjestu sa medic s MG3 sve rastura i na kilometre. Skida 1-2 metke snajperistima bez pogreške na svim mjestima. Slično aimbot
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
WTF?!? |
jesi stisnuo gore desno update na http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/ ?
|
Citiraj:
|
pa normalno da vrti treba navrtit statse iz 7 levela ....
|
Zna nekad dosta dugo vrtiti, ovisi o opterećenju servera...
|
na deadmanovom linku je meni prvi put isto rekao da me nema (imam razmake u imenu) pa sam ga samo provrtio opet i sve mi je prikazao up to date. danas sam ih izvrtio
|
ti stats siteovi povlace statistike sa EA master servera, u slucaju da korisnik to zatrazi, dok su in-game statistike uvijek updateane (teoretski, ali u zadnje vrijeme i te statistike kasne)
18.12. je doslo do preopterecenosti EA servera zbog prevelikog broja requestova uzrokovanog velikim brojem novih igraca i ogromnim queue listama 3rd party stats siteova DICE je tad uskratio vecini siteova pristup statistikama igraca, a tek nedavno je dospustio ponovno povlacenje podataka ali u puno ogranicenijem obliku, zato sad treba cekati i nekoliko sati da se statistike updateaju na 3rd party siteovima |
umjesto da idioti slože server samo za to
|
ovi loadinzi me izluđuju,nikada ta igra nemoze raditi kako spada,uđem u server,nemam uopce odabir oruzja ili se uopce nemogu logirat,ili updating stats traje vjecno,ili mi se rank resetira na 1...
|
Citiraj:
|
Danas se nešto EA server srondao, neko vrijeme nije ni logiranje radilo...
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:52. |