PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Cyberpunk 2077 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=242839)

1v@n 17.12.2020. 13:00

Nemam previše kritika dok se god igra na nogama. Čim se prebacim u auto ili na motor, katastrofa. Taj dio kao da je radio netko tko nije u životu vidio neko prijevozno sredstvo.
Motor i proklizavanje oba kotača u zavoju je vrh svega :lol2:

Autom se zabijem direktno u kamion, i odbaci me u zrak, 50 metara unazad kao da smo u onim balonima. Kasnije se zabijem u stup, odbije me u zrak, izbaci me iz auta, letim i padnem s visine 10 katova i ništa...nastavim trčati dalje :D

Problem sa srednjom tipkom imam od početka. Isto Logitech (MX Master 2S). Ako netko nađe rješenje, nek javi

Necto 17.12.2020. 13:35

Citiraj:

Autor Colossus (Post 3472569)

Tajl3r 17.12.2020. 14:46

Citiraj:

Autor xGAME (Post 3472680)
Uh, na pola ovih screenshota je pretjerano i skurilo je sliku. Pogotovo na onom u pustinji.
Inače, isto to se sve može dobiti uz Nvidiu i njihov in-game sharpening tool. Samo treba upalit u driverima i u igri se pozove overlay i mijenja se u real-timeu. Za AMD ne znam dal ima alternativu tome.

Zanimljivo je da AMD ima u drajverima image sharpening ali iz nekoga razloga za ovu igru ne,nemoš je uopce izabrat a ima onaj fidelity cas ingame sa time sa kao isto može ,nisam osobno proba a i fokusiran sam trenutno na samu igru jer u fhd iman zalokanih 60 fps high/ultra filteri off i rt off

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Colossus 17.12.2020. 15:10

Moj savjet preporuka vezano za Main Quest:

Na jednom dijelu main questa će vam igra javiti da je point of no return i da necete moci odigrati side questove i ostalo dok ne riješite main quest, znači klasika ko u GTA i Witcher itd.

Ako zelite višestruke endings, odradite prvo side questove prije finala.

Uostalom tko ne odigra side quests (pa čak i neke gigove ali oni su opcionalni) zakinuo je sebe za pola igre.

Badboy 17.12.2020. 15:38

Citiraj:

Autor Colossus (Post 3472843)
Moj savjet preporuka vezano za Main Quest:

Na jednom dijelu main questa će vam igra javiti da je point of no return i da necete moci odigrati side questove i ostalo dok ne riješite main quest, znači klasika ko u GTA i Witcher itd.

Ako zelite višestruke endings, odradite prvo side questove prije finala.

Uostalom tko ne odigra side quests (pa čak i neke gigove ali oni su opcionalni) zakinuo je sebe za pola igre.

može samo pitanje pošto si necu spoilat sa youtubom,kad se main quest razvije na ona 3/4 main dijela dali odabirom 1 od njih poništavam drugi"recimo nejdem do takamure"!?

I da ko ima gog verziju onaj postotak prije sati provedenih u igri označava riješene sve misije ili?

d0X 17.12.2020. 16:10

Citiraj:

Autor Disco (Post 3472694)
EDIT: Tko voli Blade Runner, topla preporuka za Psycho-Pass (ima mislim 3 sezone, ima i igra-visual novel iliti interaktivni strip)

Jedan od iritantnijih animea koje sam pogledao. :D Prva sezona mi je bila prolazna, ostalo loše. Više sam za Ergo Proxy i Texhnolyze što se takvog štiha tiče.

Disco 17.12.2020. 16:22

Citiraj:

Autor Badboy (Post 3472858)
može samo pitanje pošto si necu spoilat sa youtubom,kad se main quest razvije na ona 3/4 main dijela dali odabirom 1 od njih poništavam drugi"recimo nejdem do takamure"!?

I da ko ima gog verziju onaj postotak prije sati provedenih u igri označava riješene sve misije ili?

Evo ti link na popis misija i što sve treba napraviti za svaki od 4 završetaka.
Nema uopće spojlera.

MIK 17.12.2020. 19:44

:D

Mommistake 17.12.2020. 20:08

Znači ovaj video ako nije bio 5 puta već u ovoj temi, nije ništa. :)

gin.tonic 17.12.2020. 22:08

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3472957)
Znači ovaj video ako nije bio 5 puta već u ovoj temi, nije ništa. :)

Bude još 6 mj. dok ne patchaju igru :D

mamutarka 18.12.2020. 01:14

neznam jel bilo

https://i.imgur.com/BVmkeL0.png

Colossus 18.12.2020. 02:57

Citiraj:

Autor Badboy (Post 3472858)

Nebih znao jer sam u tom dijelu igre

umjesto da odem ko picka uletio na hard tezini u hodnik sa hrpu epic granata i sacmaricom i napravio masakr :goood:

Da li sta mijenja kad se izabere druga ruta vezano za pricu morat cu vidjet ako ikad budem igrao drugi put kad popeglaju igru.

Mario92 18.12.2020. 05:40

Završio main story sad u pol 5. Ovo je za mene GOTC (game of the century)

Disco 18.12.2020. 07:50

Citiraj:

Autor Mario92 (Post 3473072)
Završio main story sad u pol 5. Ovo je za mene GOTC (game of the century)

Ja sam jako jako blizu završetka, i za sada izgleda da se moram složiti sa tobom. Jučer sam igrao malo više u komadu i nagledao sam se razno raznih nebuloznih bugova.
Npr moram razbit prozor kako bi ušao unutra, prvo ga razbijem skoro pa cijelog, jako malo se drži za rubove, ma nema šanse skočit kroz prozor dok ne ''počistiš'' i najmanju mrvicu stakla....OK počistio, skočim i igra me teleportira 500m dalje od kućice. :roller::care:
Vratio se u skočio kroz prozor.
Skužio sam da igra općenito kasni sa porukama kad završiš misiju (prvo javlja da je misija završena, pa dodaje XP i slično) i ako sam ja već odšetao, ili se provzao dalje, desi se gore opisani glitch, igra me samo teleportira na njoj prikladno mjesto za kraj te misije.

Isto tako, FPS mi nije padao ispod 32-33 u cijeloj igri, a većinom je bio bliže 40. E tu sada pred sam kraj, da ne spojlam, misija gdje ima užasno puno ljudi (publike) koji prate događaj...pada i do 23, ali stvarno je čovjek na čovjeku (mislim da je ovo najviše NPC-eva što sam vidio u nekoj igri, šteta samo što je među njima primjetan razmak tj put kojim treba ići pa ne djeluje baš realno :( ).

I da, hvala kolegi koji u jednom od prijašnjih postova označio na mapi dio za easter egg. Ne znam da li će ga svi skužiti, ali svi bar malo stariji će ga skužit momentalno. :D:goood:

Mirkopoter 18.12.2020. 10:21

Maknuta igra s PlayStation store-a :D

Exomaniac 18.12.2020. 11:19

Sony odgodio CP još jednom za CDPR :lol2:

Ivo_Strojnica 18.12.2020. 11:27

"hvala što ste kupili Cyberbug, sad ju vratite." :D
hahahahhahaa

Exy 18.12.2020. 12:31

Hahaha
Inače, da je po meni zabranio bih povrat novca za preordere. Preordero si, dobio si to što si dobio i začepi sad :D Pa se možda ljudi nauče, iako sumnjam

Mommistake 18.12.2020. 14:06

Citiraj:

Autor Exy (Post 3473156)
Hahaha
Inače, da je po meni zabranio bih povrat novca za preordere. Preordero si, dobio si to što si dobio i začepi sad :D Pa se možda ljudi nauče, iako sumnjam

Zašto tako razmišljaš?

Naručiš auto u auto-kući, dobiješ auto koji ne pali, jebiga, naručio si ga po narudžbi?

Pa ako nešto kupiš, a dobiješ polu-proizvod, nije u redu.

Samim preorderom supportaš developere koji te iznevjere na kraju, tako da, ne bi se složio nikako.

Prije bi vratio preorder nego order.

Exy 18.12.2020. 14:29

Auto je customiziran za tebe, zato se naručuje. Ovo sa cyberpunkom mi dođe kao da uplatim 10 kuna lokalnom pekaru za štrucu kruha, onda dođem po nju za 5 godina da "podržim pekara" :lol2: da bi mi on nakon 5 godina čekanja isporučio trulu žemlju.

MOD: Nećemo tako pričati, pogotovo ne nazivati ljude glupima i manje pametnima!

Disco 18.12.2020. 14:49

Ja sam se jednom zeznup sa preorderom, jednom i nikad više.
Mislim da je to bila druga igra koju sam pre ordao. ;)

IHrvojeI 18.12.2020. 15:03

Ja sam je preordao čim je postala dostupna za preorder. Bilo mi je svejedno, kupio bi je ili tad ili na dan izlaska ali samo zato jer se radilo o CDPR-u. Do sada su se pokazali kao firma kojoj se moglo vjerovati ali sad nakon ovog debakla (meni je igrica super da se razumijemo), laganja i prešućivanja - nema više mojih novčića na slijepo. Fak ju.

Igra će se popraviti ali damage control im je katastrofalan i masa ljudi je ostala razočarana a i skoro bez igre a i bez novaca. Tu mi nisu jasni ni Sony ni MS - al nemaju neke ljude koji bace oko na igru prije nego je puste na store? Ako i imaju i ako je sve bilo Ok po njima, onda su i oni krivi za ovakvu obmanu... Iako, ne čitam baš da ovi sa xboxima nešto kukaju previše, kako to?

Mommistake 18.12.2020. 15:06

Citiraj:

Autor Exy (Post 3473221)
Auto je customiziran za tebe, zato se naručuje. Ovo sa cyberpunkom mi dođe kao da uplatim 10 kuna lokalnom pekaru za štrucu kruha, onda dođem po nju za 5 godina da "podržim pekara" :lol2: da bi mi on nakon 5 godina čekanja isporučio trulu žemlju.

A što da taj pekar nahrani tisuće obitelji kasnije, koje možda ne bi mogao nahraniti da nije imao podršku ljudi koju su mu dali 5kn prije 5 godina?

Malo širu perspektivu gledati tu i tamo nije loše.

Da se razumijemo, nikada nisam prednaručio igru niti neću, ali ako netko to napravi, njegova je stvar, nije on ništa manje pametan od tebe, samo je tako odlučio.

Svakako podržavam ako netko to odluči, i svakako podržavam povrat novaca ljudima koji nisu dobili ONO ŠTO SU PLATILI!

Doktor O 18.12.2020. 15:13

Citiraj:

Autor IHrvojeI (Post 3473236)
Ja sam je preordao čim je postala dostupna za preorder. Bilo mi je svejedno, kupio bi je ili tad ili na dan izlaska ali samo zato jer se radilo o CDPR-u. Do sada su se pokazali kao firma kojoj se moglo vjerovati ali sad nakon ovog debakla (meni je igrica super da se razumijemo), laganja i prešućivanja - nema više mojih novčića na slijepo. Fak ju.

Igra će se popraviti ali damage control im je katastrofalan i masa ljudi je ostala razočarana a i skoro bez igre a i bez novaca. Tu mi nisu jasni ni Sony ni MS - al nemaju neke ljude koji bace oko na igru prije nego je puste na store? Ako i imaju i ako je sve bilo Ok po njima, onda su i oni krivi za ovakvu obmanu... Iako, ne čitam baš da ovi sa xboxima nešto kukaju previše, kako to?

Šta si dobio kad preorder bonus, prije igraš, beta test, ingame stuff?
:kafa:

IHrvojeI 18.12.2020. 15:26

Niš, svrbile su me pare...

OuttaControl 18.12.2020. 15:27

Pa za šta si je ti preorderao, za PS4? PC verzija i PS5 verzija su ok koliko sam ja vidio.. ima bugica al nista strasno ko Skyrim kad je izasao npr.

Jbg napravili su preordere da skupe novce, developeri su skupi i treba ih platit, i trebaju biti zadovoljni da bi napravili dobar proizvod.
Skečili su s PS4 i XOne, ispricali se iskreno i rekli ljudima evo pare nazad ko oce skužajte, bugove što imamo na PC verziji cemo popravit... Ja ne vidim tu "loš" damage control. Dapače skroz ok.

Mislim ja prvi nikad ništa ne preorderam, al ne vidim da se CDPR ponio išta loše?

Doktor O 18.12.2020. 15:34

Citiraj:

Autor OuttaControl (Post 3473247)
Pa za šta si je ti preorderao, za PS4? PC verzija i PS5 verzija su ok koliko sam ja vidio.. ima bugica al nista strasno ko Skyrim kad je izasao npr.

Jbg napravili su preordere da skupe novce, developeri su skupi i treba ih platit, i trebaju biti zadovoljni da bi napravili dobar proizvod.
Skečili su s PS4 i XOne, ispricali se iskreno i rekli ljudima evo pare nazad ko oce skužajte, bugove što imamo na PC verziji cemo popravit... Ja ne vidim tu "loš" damage control. Dapače skroz ok.

Mislim ja prvi nikad ništa ne preorderam, al ne vidim da se CDPR ponio išta loše?

Pa možda što nisu pokazali gameplay na konzolama nego striktno skripitan gameplay na bijesnim strojevima te igrači nisu ssmjeli okretati glavu nikud samo kud su im rekli da se ne vidi neki glič
Tvrdili da će igra bit super, pustili prelow systemse da ekipa misli da će moć igrat uredno.
Na kraju eto Sony povukao igru od sramote i vraća novce.
Oni se ispričali, to je ok.

Super su, bacajte novce dalje na njih, popravit je će do 2078.

Exy 18.12.2020. 15:39

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3473238)
A što da taj pekar nahrani tisuće obitelji kasnije, koje možda ne bi mogao nahraniti da nije imao podršku ljudi koju su mu dali 5kn prije 5 godina?

Malo širu perspektivu gledati tu i tamo nije loše.

Da se razumijemo, nikada nisam prednaručio igru niti neću, ali ako netko to napravi, njegova je stvar, nije on ništa manje pametan od tebe, samo je tako odlučio.

Svakako podržavam ako netko to odluči, i svakako podržavam povrat novaca ljudima koji nisu dobili ONO ŠTO SU PLATILI!

Što se podrške ljudi tiče, za dugotrajne projekte postoje banke i kreditori, ne znam kako vam je postalo normalno da je kreditiranje developera od strane igrača nešto uobičajeno i poželjno. Sad ispada da se ništa ne može napraviti ako ljudi ne šalju pare unaprijed, kako je svijet do sada funkcionirao bez toga ne zna se. O hranjenju obitelji ne bih komentirao.

Što se poboldanog tiče, upravo i je stvar u tome da preorderanjem ne dobivaš ništa, nisi ti ništa platio jer to za što daješ novce ne postoji :D

Plaćaš obećanje, znaš što kažu o obećanjima :D
EOD od mene, nema mi ova rasprava previše smisla, svatko neka radi kako misli da mu je najpametnije.

John Creasy 18.12.2020. 15:52

obećanje ludom radovanje.. sve takve stvari trebaju biti regulirane.. evo idem ja napravit game (lidija bačić main char).. ovi tu ludi s foruma koji prave preoder, dajte mi pare, svatko će dobit značku kao znak zahvale

IHrvojeI 18.12.2020. 15:53

Citiraj:

PC ali bugova nisam nešto iskusio. Vidio sam jedan t-pose i par puta se nije rendao stup od semafora - i to je to u cca 20-ak sati.

Citiraj:

Nemam ja problema sa time, vjerovao sam im i dao pare. Ja sam dobio što sam platio i zadovoljan sam igrom - štoviše oduševljen kad sam skužio da su išli na taj imersive sim ala dishonored i prey

Citiraj:

Nisu je trebali ni pustit vani nego odgodit je opet na pol godine i to za sve platforme, ali i od tada uključiti malo publiku u to što se sve dešava i zašto je tome tako (ko što su oni 313 ili kako se već zovu napravili sa HALO). Pojeli bi opet govno i vjerojatno bi počeo 3. svjetski rat ali i to bi bilo bolje od ovoga sad... Menađeri su si lijepo zamislili ali eto... Odbilo im se u glavu.

Doktor O 18.12.2020. 16:05

bugova gotovo ni nema

IHrvojeI 18.12.2020. 16:22

Citiraj:

Autor Doktor O (Post 3473262)

bugova gotovo ni nema

Bugovi su fora, a najveća fora je sa njima da se isti ne moraju svima manifestirati. Nema te open world igre koje je bug free na izlasku - jednostavno je nemoguće da bilo koji studio ima kapaciteta istestirat igru na svim mogućim kombinacijama hardvera, drajvera, softvera te stilom igranja i ostalih pizdarija što igračima padne na pamet iskombinirat, probat i što ti ga ja znam.

Nemam razloga lagati, a nisam boga mi ni jedini, koji je iskusio minimalno bugova...

OuttaControl 18.12.2020. 16:38

Citiraj:

Autor vahha (Post 3452572)

Citiraj:

Autor thunder11 (Post 3452574)
Ma to je joke, jelda?

EDIT; Stvarno nije, lol.

Citiraj:

Autor sharyn (Post 3452575)
ubisoft platio da se valhala igra duze?

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3452576)
haha ovo je stvarno smiješno već, i neozbiljno, objavljuješ tu neke ''gold faza'' igre i slično, i delayaš svako malo, svakim delayom sam sve dalje od igre, ako i zaigram uopće

Citiraj:

Autor sharyn (Post 3452594)
sve mi se čini da ću cancelat preorder i odigrat demo verziju, čist jer je malo kretenski odgodit igru koja je GOLD fazu već debelo mjesec dana.

Citiraj:

Autor IHrvojeI (Post 3452599)
Mislim, ok ali ono... Sad već zajebavaju.

Citiraj:

Autor Newmie (Post 3452616)
Ovo sad već postaje neozbiljno...

Citiraj:

Autor Manuel Calavera (Post 3452639)
Kompanije jednostavno prerano objave datum izlaska. To treba okvirno - kraj 2020, početak 2021, pa onda kad bude blizu objaviti točan datum.

Uglavnom nek su odgodili, bolje odgoditi 10 puta nego izbaciti polu-dovršeno govno kao većina studija

pa se ti usudi opet odgodit... iako se i ja slažem sa Manuel Calavera, dobro je rekao. A tu i imamo dobri stari Valve Time, a na njega se niko ne ljuti, nego se ekipa smije. Dobar marketing i PR cuda radi :D A poljaci nisu u tome dobri ko ameri jbg...

Ja sam svejedno siguran da ce ovo bit jedna od najboljih igara desetljeca ... i 10 i 20tog :D samo strpljivo čekam da se to sve svede u red pa cu u miru zaigrat jer sam siguran da CDPR nece razocarat i sve ce dovest u red :)

p3c3k 18.12.2020. 18:56

Cyberpunk 2077 po Ruski :P

https://www.facebook.com/escurecer/v...50156303167043

Disco 18.12.2020. 19:14

Citiraj:

Autor p3c3k (Post 3473310)

:roller::roller::care:

Završio igru sa mislim najgorim krajem, samo glavne misije...sveukupno 16:30h.:fiju:

Sejvao sam prije zadnje misije pa ću vj odigrati potrebne side misije da pogledam i ostala 3 završetka.
BTW, to pred kraj se razvlaci ko žvaka, počelo me iritirat nakon nekog vremena....ali vidio naziv te zadnje misije i uspijeli su u namjeri. ;)

nathan.fake 18.12.2020. 21:21

Citiraj:

Pa za šta si je ti preorderao, za PS4? PC verzija i PS5 verzija su ok koliko sam ja vidio.. ima bugica al nista strasno ko Skyrim kad je izasao npr.?

mislim da problem nisu "bugovi" (kao pokraveni questovi i/ili kozmetika) nego stabilnost..

igra se rusi/smrzava na svim konzolama... pogotovo na PS4 i Xbox One, uz to te 2 konzole imaju strasne probleme sa performansama i pop in-om... recept za katastrofu :hitthewal:

IHrvojeI 19.12.2020. 08:36

Citiraj:

Autor Disco (Post 3473315)
:roller::roller::care:

Završio igru sa mislim najgorim krajem, samo glavne misije...sveukupno 16:30h.:fiju:

:D Ja nakon 28 sati došao do pedera Johnnya.

sti 19.12.2020. 11:38

https://videocardz.com/newz/cyberpun...ore-ryzen-cpus

Službeni fix za Ryzene, među ostalim...

Disco 19.12.2020. 12:45

Pogledao sam neki easter egg video.
I frajer za ono što nam je kolega tu pokazao (označio na mapi)...nije uopće skužio tko je to. :(
Reko sam ja da mlađa ekipa neće skužit. On se referira na neku pjesmu (koja je isto možda dio easter egg-a), ali nije skužio ni po imenu, ni po izgledu ni po ponašanju tko je to. Neću spojlat, odite i pogledajte, BTW isplati se jer nešto i dobijete. ;)

Problem 19.12.2020. 13:39

pitanje koje je vjerojatno vec postavljeno :D

Jel možeš uključiti dlss na quality recimo ako je RT off?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:45.