![]() |
Citiraj:
Al po review u, ovaj Galahad performanse je najbolji što trenutno ima.I na low brzini bi trebao bit prihvatljiv. A javim utiske kad sve složim. Čekaju se komponente, a dolaze sa svih strana. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imao D15, sad imam Z63 na 7700x.
Hoćeš nečujno? Noctua. Z63 imam jer mi ne pojede cijeli prostor u kućištu, lijepo izgleda i imam ukupno manje ventova (8 vs 5) Ali da je tiše u idle-u, nije. |
Citiraj:
Javim utiske kad bude sve u pogonu.Tamo iza Božiča! Ne tražim ja potpunu tišinu,samo da ne pretjeruje. A kaže mi i Zlatko da je nedavno instalirao Galahad II trinity,pa da je jako tih.Ovaj je po Chrisovom reviewu još i tiši. https://www.youtube.com/watch?v=TrEenzOuM_Y |
Ovom mojem Z63 su zamijenjeni ventovi sa SW3 PMW, podešen pump / fan curve i zadovoljan sam s tišinom.
Ali nikad neće biti tiši od Noctue kojoj se nisu palili ventovi dok je komp bio pod malim opterećenjem. Pumpa i kolanje tekućine će uvijek proizvoditi nekakav zvuk. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tek sad vidim.:goood: Budem ,bez brige!! Ps:Kaj ti jedan nije dosta? Kaj hladiš,pivu? |
|
|
|
|
We flew to EKWB HQ to get answers from CEO:kafa:Huh, sva sreća da je direktor objasnil pravo stanje stvari - svi lažu i izmišljaju, firma nema problema.:hitthewal: |
Citiraj:
|
opet?
sta nije to bilo rijeseno pred par mjeseci... valjda opet isto napravili |
Izgleda da samo pričaju o tome, a zapravo i dalje muljaju na sve strane, jer ovo traje već godinama, samo je u posljednjih nekoliko mjeseci postalo poprilično javno. Ne isplaćuju plaće i dobavljače, pa onda istovremeno dok su na Computexu, otpušaju ljude i otvaraju još jednu firmu (EK International d.o.o.), do te mjere da bude GN Heavy Metal Steve ubrzo imal materijala za još jedan dokumentarac. EKWB se više bavi pranjem nofca kroz nebrojeno manjih tvrtki, nego bilo čim drugim.
|
uff
a ozbiljno sam razmisljao kupi njihov aio, ali ima da se drzim artica |
Da, nekad odlične proizvode su zahvaljujući sve lošijim kontrolama kvalitete, uspjeli svesti na predmet ismijavanja, tak da kasnije s potencijalnom kupnjom imaš više problema, nego koristi.
|
Preporuka za gaming, 14600kf, neki solidan arctic ili noviji TR spirit zracni? Ima li smisla stavljat dobro vodeno aio naspram tog TR modela za gaming s tim procom?
|
Nema, uzmi Thermalrighta.
|
Super hvala :)
|
Citiraj:
https://i.postimg.cc/3xZ6p7cZ/EKWB.png Citiraj:
https://i.postimg.cc/4yQtSPqk/EKWB.png:hitthewal: EDIT: |
How 4 People Destroyed a $250 Million Tech Company:chears::frend: EDIT:Jadan JayzTwoCents, moral je ipak uzeti EK nofce, a stvarno nije htel, teško mu je u ova varljiva vremena.I NEED to clarify something in Gamers Nexus video about our arrangement with EKWB:hitthewal:EKWB CEO Edvard König Addresses Current Situation & Commitment to EK's Future Stability:hitthewal: I gle još jadnijeg EKWB direktora kak tužno gleda malu voćku poslije kiše, sav je van sebe od raznih špekulacija, pa se njiše. |
Hebote u što su se ti hardware review kanali pretvorili, onaj tamo testira windows patcheve koji jedan od drugoga imaju promjenu u CPU performansama 0,4% a ovaj radi dvosatnu istraživačku dosadu o internim gluparijama nekakve propale firme, tu je nekakav direktor nešto rekao, netko nije dobio plaću lol, tko to može gledat više od 2 min da ne zaspi:D
|
Dobro je to, jer nakon takvih materijala fino isplivaju kojekakvi JayzTwoCents i Linus Tech Tips likovi koji su godinama uredno primali sredstva za preporuku proizvoda tih bajnih firmi. GN i HUB su s vremenom sjebali sve takve tzv. recenzente koji zapravo ništa konkretno ne testiraju, već samo recitiraju unaprijed dogovorene natuknice, dok se u pozadini vrti neki in-game test + 3DMark.
|
Jel zna netko gdje se mogu kupiti kablovi za lian li ventove s onim nastavkom za onaj njihov hub? Narucio sam 3-pack ali mi treba i četvrti kabel....se može to posebno bilo gdje kupiti? Imam SL-INF ventove....(nisam htio novu temu otvarat za to)....Kupovao sam pojedinačne a oni imaju samo klasične 4-pinske nastavke....
EDIT: sad vidim da valjda dolazi sa spliterom, pa će mi onda dost biti :fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:12. |