![]() |
p9 ima cijelo metalno kuciste a ne plasticno.osjecaj je itekako metalan u ruci.ja ne kuzim di ti plastiku osjetis. al dobro
Poslano sa Huawei P9 |
Metalni je i isti kao Nexus 6p , P8.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
Ima li kakvih vijesti o Enjoy 6 modelu?
Baterija od 4100 mAh, AMOLED 1280x720 ekran na 5". Pristojno zapakiran uređaj. Malo gledam i Endurance rating na gsmareni, ništa od najbolje rangiranih čovjek ne može kod nas naći. Samsung S6 active recimo... |
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Jel netko nasao/ima kaljeno staklo od ruba do ruba da lijepo sjeda?
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
u situaciji kad je P9 jeftiniji samo 250 kuna od S7, isplati li se uopće razmišljati o Huaweiju? trebam novi mobitel, a nasušno su mi potrebni responzivnost, uredne dolazeće notifikacije i kamera.
|
Citiraj:
|
I ja imam Huawei p9 lite.Uzeo ga jučer na produženje ugovora u tele2.
Pitanje ,kad god radim speed test na tele 2 mreži ping mi je uvijek preko 100. sada na ovom Huaweiju i prije na lumiji 630,tako da mi brzina ide max do 15-20 mbita. Frend mi se s iste lokacije spaja preko vipa s iphone 6 i ima ping 10-20,te brzine i preko 50 Mbita.jel problem onda u tele 2 signalu? |
"Problem" je u signalu, iako ne vjerujem da ces u surfanju na mobitelu primjetiti razliku izmedu pinga 10-20 i 100. A također brzina od 15-20 Mbit/s je i više nego ugodna za surfanje.
|
Citiraj:
Inače,mob je zbilja super.Za razliku od moje stare Lumie 630 ,drugi svemir! |
Citiraj:
Respozivnost je dost bolja. |
P9 vlasnici, ako si želite napraviti update na B180, imate ovdje službeni update.
http://update.hicloud.com:8180/TDS/d...ull/update.zip Napravite dload folder na SD kartici, ugasite mob, držite sve tri tipke dok update ne krene i to je to. Upravo napravljeno...sve radi ok Nisam primijetio da nešto treba popravljati na B167, ali evo changeloga Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni je zadnji update B182 na P9 single sim L09
|
Koji su tocni koraci da produzim garanciju na P9?
Uopce ne mogu pronaci tu opciju na HiCare |
Pa samo se regas na appu
I naravno moras regat prije toga huawei account |
Isplati li se uzet novi P9 lite za 1200 kn? malo skuplje ima HTC Desire 825 a malo jeftinije LG K10 za cca 800 kn
|
Uzmi huawei
|
Ili čekat redmi 4 prime? za po mojoj procjeni cca 1600 kn, zaboravio sam napisat da mi je i on u dilemi
|
p9 lite ne nudi automatski vip clanstvo koje je uvijet za dobivanje dodatne godine jamstva. treba prihvatiti neke uvjete koristenja, medu ostalim treba prihvatiti troskove koji se mogu pojaviti s vremenom. nisam detaljno proucavao, ako je netko potvrdio nek napise na kakve se troskove misli. tnx
|
Ne nedi kad su "uvijeti" u pitanju. Da su "uvjeti" mozda bi i nudio :D
|
Samo da pitam u vezi P9
Ako lupkate po zadnjoj strani mobitela kod fingerprint senzora prema kamerama jel imate vibrirajuci zvuk ili zveckanje.Kao da odzvanja nesto Pozdrav |
ja preko našeg Vipa uzimam pa bi tako trebao imati dvi god garancije, a više ga i ne mislim imat :P
|
Citiraj:
cuki uvalim ti tuki :D |
E hebem ga i ja, sorry..
|
Citiraj:
|
S7 je svakako bolji mob (ali ne puno bolji) od P9 ali koliko ima smisla uspoređivati dva moba različitog cjenovnog ranga i onda bodovati tipa 6:1. Razlika je oko 600 kn minimum a prije je bila i veća.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:31. |