![]() |
Novi patch je izasao.
Detaljnije: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/408358.page |
LOL, evo došli su ovi što se žale na svoje:
Citiraj:
|
evo imam jedan beta key ovaj s fejsa, pa ak nekome treba nek se javi na pm....:chears:
|
Citiraj:
Citiraj:
Mene samo čudi što on pored ovog linka (s kojeg sam nabavio par keyeva za frendove i svi rade) jos uvijek trazi key! |
Citiraj:
Obije jezgre na ~99% |
Takodjer, sve 3 jezgre su sada na oko 90% :)
I vise nema gadnih FPS dropova, tak da kaj se mene tice, odlican posao (iako je to trebalo puuuuno ranije) |
Tome i služi beta, zato ne skačite pred rudo :)
|
sa 30 fps-a mi skočilo na 50-60, solidno.
x2 550, gts 250 |
Citiraj:
|
Evo probao s tim patchem i igra ide mnogo bolje vec prije, nema fps dropova :)
|
jel može netko još jednam objasnit kako preko fejsa dobit key? ne koristim fejs inače al sam se registrirao za ove potrebe, postao fan onog poljskog battlefielda i šta sad? gdje dobijem key i jel treba još šta?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
cini se da je napokon proradio friends sustav u beti pa ako neko hoce igrat neka me doda:
The Constantine |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Za dodat mene: dUG1 (s tim da ponekad buraz igra :)) |
Citiraj:
Odgovor: Curu! ..jer ako imas Curu, ona ti nabavi Beta Key, a ako imas Beta Key sta ce ti Prijatelji ? :lol2: sto se tice Patcha.. etoga; Dobro da niste svi masovno pokupovali Quadove brze bolje :D posebno me zanima kako ce se patch odraziti na Kalashnikittyjeve performanse. |
Citiraj:
Moja 2600xt dušu ostavi na 25fps-a, pa razmišljam o apgrejdu. |
Visitor Q ti si legenda, tvoji postovi su pravi užitak za čitanje, kao što je već netko spomenuo:chears:
eh, cura je spasila situaciju, ja se prijavio na facebook i sav se pogubio, ko patuljak u jagodama:lol2: |
nisam primjetio poboljšanje u igri ali primjetio sam server browsing brži i radi friend lista
|
Nakon patcha imam neki problem (?) - otvori mi "team say:" svaki put kada se spawnam...
|
Sa ovom igrom stvarno mozes izgubiti hrpu živaca ako igras sa hrpom njubara. :D
Igra nas otrpilike 7 na 7 , i dosje nam tenk u bazu i nitko da bi stisnuo hebeni Q da netko opali mortarom ili UAV-om. Nadam se da ce izlazak igre iz bete isfiltrirati ipak malo bolje igrače. I što se tiče spottinga, vidi li protivnika svi u timu ili samo oni sa kojima si u squadu ili koji su ti u blizini? |
Citiraj:
Zato mi i fali toliko u HC-u :fiju: Recimo, pocne mapa, hvatam UAV, spotam 5-6 likova, moji ih porokaju s tenkom/snajperima i to ti je vec barem jedan bomb site manje :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ev ja tek prije par sati isprobao igru. Inace sam kol ov djuter ( bio) , pa mi je ovo "preprostrano " i ono, trebalo je da se malo naviknem. Sto vise igram sve je bolje, stvarno nelosa igra ;D
|
daj me dodajte medju frendove, nick isti kao na forumu
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:00. |