![]() |
A što su tek napravili starijim grafama,3850 za 69 eura..:hitthewal::D
http://www.fudzilla.com/index.php?op...=8314&Itemid=1 kakvo vrijeme za kupnju nove VGA...ili prijelaz sa X1900 serije..ccc..:beer: ima u linksu sapphirka za 20xy kn..4870,IMHO malo preskupo...ali eto,Sapphire...i ima dual slot cooling..kao sa 3870x2 modela.. |
Citiraj:
|
Skupe su,da.
Prije si napravim quad CF ako ulovim još jednu za 1300kn :D |
Da li ima kakvog smisla stavljati vf700alcu na 4850? stoji mi u ladici od stare grafe pa sam mislio mozda bi ga se moglo iskoristiti ali grafa se uzasno zagrijava...da li je tko to probao?
|
Svakako probaj pa javi :)
|
Citiraj:
koji si điber,sad bi i moju za 1300 otuđio..ispod 1500,1600 zaboraviiii:D:beer: |
@micek - čujem da jedva hladi 4850 kako treba, pa mislim bolje da se držiš stock coolera.
Btw, za sad SVE 4870 dolaze sa istim ovakvim dual-slot coolerom (sličan kao i 3870 i 3870 X2). I pošto i Diamondova Black Edition sa otključanim BIOS-om i OC-om out-of-the-box dolazi sa istim tim coolerom očito radi posao kako treba. Jedino kaj može bit malo bučniji kad se zavrti do kraja, al sve je ok dok se ne razleti nekaj :D Po meni jedino efektivno i jeftino rješenje nudi AC S1 i to je to. S njim ekipa ima oko 50C load, sa overclockom i do 900MHz oko 55C, dakle super! Ili ako ne klokaš onda možda može i pasiva (al samo ak imaš dobru ventilaciju kućišta). Btw sve gledam cijene kao da će u roku sat vremena popadat :D Al kako bilo do kraja tjedna se moram odlučit i u shopping! Možda si i bez pada cijene priuštim 4870, ak uštedim PDV nekako ;) :O |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni ne smeta buka ali još ni jedan ATI-jev dualac nije bio tih na većim okretajima. Tako da ti je najpametnije odmah skinut tvornički, očistit, stavit Ceramique i S1:) |
Evo gledam stigli kod nas Radeoni 4870.
Club3D CGAX-4872DD RadeonHD4870 512M DDR5 TV+2xDVI 750/3600 Cijena: 463 KM + PDV (17%) x4 = kune Kakve su cijene u hr? |
cijene u bosni bez PDV su kao u HR s PDV-om.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo ak vec nije bilo....
testovi iz tweaktowna http://www.tweaktown.com/reviews/148...ire/index.html u testu se mogu vidjet 4870,4850,260,280,3870x2... |
Šta je rezultat ovako niskim frameovima 3870X2 u crysisu?Loši driveri ili?
|
|
Uglavnom, košta koliko i 4870 koja je bolja od nje.
OT: Stranice su im totalna banana. Pritisni Refresh u browseru nekoliko puta i svaki put prati cijenu. Svaki put će biti drugčija. Dobivam cijene od 1.850-2.060kn. Koja je od njih prava? |
el ide accelero s1 rev2 na hd4870? :zdero2:
|
Ide.
|
Mali problemčić imam, oc-am malo svoju HD4850(700/1125) i upalim igru i driveri se ruše svaku malo. Trebam li nešto isključit kod driver ili su ovi catalysti stvarno sranje kakvog nema??? Postoje li zasad koji bolji?? Imam instaliran onaj atijev hotfix za ove nove radeonke.
|
Koju igru?
|
Citiraj:
Bilo koju, igrao grid i double agent sa oc-anom grafom i na svakoj se rušili driveri za grafu |
Citiraj:
|
Jel na 4800 seriju ide stari Accelero S1?
Gledam po stranici AC-a, ali ima samo za rev 2 :fiju: Pa eto ako netko zna, bio bi zahvalan:) |
Ide, ide...jedino sto treba rijesiti hladjenje regulatora napona, ali to vrijedi i za Rev. 2.
|
Hd 4870
Molio bi lijepo sve koji imaju tu grafu da podijele samnom i ostalima dojmove i recenzije i usporedbe sa ostalim grafama , da pomognu malo pri odabiru i kazu misljenje... Znam da ima tema 4800 ali ja bi volio cuti vise o samoj radeonki..
Ja sam vidio i cuo da je grafa pun pogodak i konkurencija Nvidijinoj 260tki i vrlo blizu 280tki.. |
Citiraj:
Nekaj sam tražio i naletio na ovo (15.12.2007) Sve si nekaj mislim da su se dežurni ljubitelji Endivije i više nego malo za*ebali:D Zaista tužnohttp://img122.imageshack.us/img122/3743/20qo0.gif |
Citiraj:
Ta banana u prvom planu je Nevidija, a druga ATI? :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:04. |