![]() |
Citiraj:
|
pop 65 :D
@buljaka: Pa zato i velim čemu storniranje, vjerujem da bi mnogi uzeli umjesto tebe :) |
XE90 65"5000kn. Di kad i kolkobilohaha
|
65 incha
|
Citiraj:
65XD7505 je bio 5049kn Sent from my iPhone using Tapatalk |
Čekam ZD9 za 5000 kn. :D
|
ja isto LG B6 65" za 5kkn :lol2:
|
SONY XBR900E latest TV Professional Calibration settings Podesio sam sliku prema ovim uputama.. Koji šok, prelazak sa 32" na 55", bio sam dost skeptičan, čak sam mislio 49" uzet, sad se ne bih bunio i da imam veći.. |
Citiraj:
Normalo da je brutala nakon 32" i desetak god.stare telke :lol2: daj nam prodajnih detalja..koliko para,gdje kupio.Koliko je jamstvo? |
10% popusta na sve telkače u Emmezeti :)
Sony XE9005 65" - 17.099,99 kn 55" - 11.699,99 kn 49" - 9.899,99 kn LG OLED B6 65" - 35.099,99 kn 55" - 15.299,99 kn LG OLED B7 55" - 15.299,99 kn btw koja je shema da B7 ima istu cijenu kao i B6? |
Imate na Njuškalu ljudi koji prodaju bonove za emezzetu pa možete dobiti još dodatnih 10%. Za Osijek vam mogu ja dati broj provjerene osobe
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
Pardon 9 god:D Cijena kao i dolje u Emmezeti, na akciji (kupljen u SD, akcija traje do 20.8) 5 god.gare. |
ajde da si i ti napokon kupio tv :chears:
Bitno da je jamstvo 5 god.Mislim da je u Emezetti jamstvo 2 godine |
I nasi ovi iz mall.hr su 2 godine nazalost
|
Da radi 2 godine, isplatilo se :D
|
Citiraj:
I u mene 5 godina garancije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego, htio bih izbacit hdmi iz upotrebe, dal se da kak na 9005 povezat bežično sa kompom i onda gledat filmove s kompa na telki? |
Citiraj:
http://www.pcworld.com/article/23604...over-wifi.html |
[QUOTE=zvonac;3092688]Mene je koštao, 5.5tkn, 32" a u ono vrijeme dosta love, al telka je živa i dan danas, doduše ne radi kao i prvog dana:D Programi se mogu gledat, al slika nije u cvijetu mladosti..
Dugo si izdržao na tako malom ekranu.I moja 42pv80 je još živa i zdrava kod zadovoljnog novog vlasnika . |
Evo update za sony 65":
Javili su mi sms-om i mailom da je upravo poslano dostavnom službom. Očekujem TV u pon ili uto. |
Ja sam odabrao preuzimanje u poslovnici, pa moram pričekat da od dobavljača TV dodje do njih u dućan. Vi koji ste odabrali dostavu, vama se od dobavljača direktno salje, tako da su vam vec poslali obavjesti da je poslano.
Nama ce obavijest poslat kad televizori dodju kod njih i budu spremni za preuzimanje, ali vjerojatno sve to skupa bude u isto vrijeme, pon-uto (21.-22. 08.) |
kaj znači ovo B u imenu Sony KD-65XD7505B
|
Citiraj:
|
Vjerojatno crno kućište
|
|
Citiraj:
Nemoj ubiduce kacit oglase s njuskala |
Evo ispravan link:
http://www.njuskalo.hr/led-tv/lg-ole...oglas-23224857 |
Citiraj:
|
Izložbeni. No go.
Zeznuo sam se jednom i više neću. |
Par stranica prije je bilo da B7 u Emezetti košta 15300, tako da ovo na njuškalu po meni nije prilika koja se ne propušta.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
W - White Frame Vecina monitora od LG-a su tako oznaceni ili poneke serije/linije... No u opcoj jagmi za tim televizorom reko idem malo vidjet kakv je to uopce tv onako detaljnije pa iskopah da mu Tuner ide maximalno do DVB-T2 MPEG-4 sto bi znacilo da nazalost 2019 i njemu ce trebati Set Top Box sa H.265/HEVC sustavom kodiranja. E sad.. jedno je procesuiranje slike kroz sam Tuner od tv-a i svi "ficuri" sto dolaze s tim a sasvim drugo je prihvat slike kroz HDMI ulaz... |
Poštovani,
Zahvaljujemo na upitu. Navedeni TV uređaj podržava H265 (HEVC) kodiranje. U sebi ima DVB-T2 prijemnik. Nažalost, sam uređaj više nije raspoloživ za kupovinu. S poštovanjem, Simon Kolomar simon.kolomar@sancta-domenica.hr Sancta Domenica Ulica Dr. Franje Tuđmana 69, 10431 Sveta Nedelja http://www.sancta-domenica.hr I ja sam isto išao gledati i oni kažu da ima @silver_tip Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
Jer se racunalo na net spaja preko lan kabla na router. |
Ne treba, moze TV preko wifi a komp preko zice.
|
malo sam gledo za ovaj sony, firmware apdejt se može napravit prek TV-a ili se mora preko usba? https://www.sony.co.uk/electronics/s...loads/00014699
|
Citiraj:
U pravilu trgovac te nije slagao... istina sve sto je rekao !! Al ok.. moze biti svasta jer na par stranica se tuner opisuje kao DVB-T2 MPEG-4 a po trgovinama iskace HEVC tako da svasta je moguce... |
Citiraj:
Sony televizori Svi Sony 4K televizori 2015. i 2016. godišta*podržavaju H.265 / HEVC kodek Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:00. |