![]() |
jel vam dolazi non stop u vietnamu da je konekcija sa ea serverom lost?!?!?!
jebote nemogu jednu postenu igru odigrat :( |
|
Citiraj:
|
Deadman, danas radim noćnu, nadam se da te neću čuti kako vrištiš kroz cijeli Zagreb. :D
@ Cyc - Sve najbolje tebi i tvojima, pošto sutra ideš na put, pa se nećemo čuti.Ugodne i vesele (pijane :P ) blagdane želim. @ Veki [CRO] - Gdje si ti, bokte? |
malo si uranio s čestitkama cycu, skoro pa 20 dana :nono:
|
sa sluzbenog foruma:
zh1nt0: Code:
Yep, the kit loadout not being saved is somethingtreba noobove natjerat da ovo pogledaju: evo XBOX video sa Operation Hastings: |
Sta mu se ono pojavilo na 5:15 ? Nekakav unlock?
|
prijevod sa poljskog "item unlocked in a bad company 2"
|
Mislim da je taj pin sličan onome da napadneš i obraniš zastavu.Kako već ide.
Vidiš da je neki low level, pa otključavanje stvari nije strana pojava. |
kako da znamo kolko jos akcija do operacije hasting? :D
|
Da li se na PcE serveru vrti Vietnam, jer ja ga ne mogu pronać u standarnom dijelu, a Vietnam mi nije još stigao.
|
pce servera nema mjesecima
|
Ima ovaj moj, al necu bas produzivat jer se je slabo igralo na njemu
|
Ajde ako mozete da mi napisete ip od nekih lowping servera a da ima ljudi na njima(svoje favorite ), uzeo sam jucer igrici, danas krenem igrat, na koji god server da se pojim ping 150+, a u imenu servera je kao DE
:chears: |
Kada pretrazujes servere on ti ih po defaultu poreda od najmanjeg pinga prema većim.
|
Citiraj:
|
Počelo je brojanje za petu mapu Operation Hastings
http://www.battlefieldbadcompany2.co...tleforhastings Mislim da ce ovo biti duga utrka, nece ta mapa tako brzo :fiju: |
Kroz 10-ak min sam refreshao i counter se digao za 300000, tako da ćemo to riješiti kroz 2-3 dana
|
Citiraj:
Evo nakon 5 dana igranja Vietnama moram priznati da mi se zasada svidja jer su mape dosta drugacije napravljene. No Vantage point mi se nikako ne svidja, premalo opcija i sve je svedeno na uzak prostor te se partija prakticki rjesava u prvih par minuta. To je mapa u kojoj sam najmanje puta dosao do drugog djela baze tj. da sam dozivio da se prva dva objectiva dignu u zrak. :rolleyes: Presmjesan mi je ovaj Deadman-ov film Operation Hastings na xbox-u, da tamo uleti jedan PC gejmer sa misem bi im napravio dar mar. :CoolRamb: |
Citiraj:
ostale mape mi se svidjaju, osim možda (za sad) hill 137 u conquestu. mada mislim da je to do mene jer nisam jos skužio neke putanje i tako to pa ginem tamo ko blesav :D |
Citiraj:
|
Evo, sat vremena poslije skoro je 1 000 000 bodova više tako da bi do prekosutra ujutro (možda i sutra navečer) po mojoj procjeni mogli zaigrati 5. mapu
|
Imas pravo, moglo bi puno brze dobiti mapu, nisam znao da se racunaju i bodovi iz "obicnog" bc2, mislio sam da se racuna samo za Vietnam
|
Decki,moze preporuka ili ip pokojeg dobrog servera?
|
ne igramo na nekom odredjenom serveru.
nadjemo se nas par na TS i onda trazimo servere. a servere ne mozes pretrazivat po IP, samo po nazivu |
Aha,ok.
Ma novi sam u BF-u pa nisam znao da se nemoze preko IP-a,a nisam istrazivao bas... :) |
jel operation hastings samo cq?
Predobro mi izgleda mapa. |
Nisam siguran da li ćeš je igrati, pošto ne znam da li ima choppere.
Ako ima, nećeš doći na red.Buahahahaha. |
za one sa TS-a koji su dobili friend request od bfl., sad sam skuzio u sigu od bluefluida:
http://forum.pcekspert.com/member.php?u=13142 :D |
Otprilike 24 sata counter za Hastings broji, a nije se došlo još do 13%
Čini mi se da je većinu posla za sada napravila Europa. Zapadna hemisfera :baad: Ionako ameri većinom gejmaju na konzolama |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:39. |