![]() |
ma ovo neki čiter, nemre bit...nije to ut da skillom mos dodgat metke
|
Ma neeee,lik je pro...mi smo svi totalno nesposobni!
Još ako mu je ovo "73" iz nicka godište rođenja...neka njubara stara!!! |
neznam kako je vama ali ja imam neki konzolaški filing dok igram vietnam :nono:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jako ograničen prostor na mapama, pucanje, etc. http://koti.mbnet.fi/aop13/mohvietnam.png |
Joj mansky i ti koji igras igru od samih pocetaka, i vajnas po svim forumima, sada kazes kako je BC2 PC igra na PCu -.-
Što se mapa tiče, BC2 je jako ograničene imao, osim nekih izuzetaka |
Citiraj:
|
imho,mape u vietnamu su dost dobre,pogotovo cao son temple i hill 137
|
Citiraj:
dok je vantage point totalno sranje, neznam zasto su je uopce stavili?!?! |
ja jos neznam dal izdvojit lovu za expanziju, nekak mi se cini korak unazad to vracanje u proslost i ak47 po stoti put
|
zh1nt0 o Vantage Point-u:
Code:
I have to say, I'm not really that happy with the first Code:
I think it's somehow a bit difficult to change an already |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a jebo te sto je lik bio dosadna sa 40mm za popizdit trebali su se lijepo sletit sa svih strana i spawam rape napravit kako treba a ne ovo ..... ali jeben video do jaja nisam mogao vjerovat da se to moze negdje nac
|
oće bit vientam normalno na dvdu?
|
nece, dolazi samo kao DLC
EDIT: ne mogu registrirat Vietnam, kada odem na reedem code mi pise da sam fulao ili da je code vec koristen to mi isto pise i na EA manageru. Registrirao sam igru na EA manageru i opet nista :( EDIT2: rijesio. ne trebaju se stavit crtice izmedju seriala :D |
to se i meni dogodilo kod original bc2 mislim da je key od početka in use ili zato što nije clean instal nego si već imo neki bc2 sa svojim podacima nisam siguran.
zanima me vi koji imate taj vietnam. kolko on zauzima GB ili MB točno i dali mora biti instaliran u bc2 folder ili može biti negdje drugdje na nekoj particiji? |
Citiraj:
Citiraj:
mislim da je jedino rjesenje iskljuciti tu mapu iz rotacije, ali admin djecica to nece napraviti tako da nista ni od toga :( |
hvala na info, daj mi reci onda kolko sve ukupno zauzima gb i mb jer sam kratak na hardu sa free space pa da znam. plz treba mi toćna brojka.
thx |
Pa ko imaš instaliran BC2 imaš i Vietnam
|
Citiraj:
EDIT: Krivo sam skužio, al možda ce nekom poslužiti , pošto vidim da vec imaš igru. |
sada se je moram objašnjavat umjesto kratkog odgovora vi filozofirate. sve na radne akcije pa da vidiš filozofiranja.
ne igram bc2 već mjesec dana i kad ga pokreno poćeo skidat neki ogroman updejt ali nemam mjesta jbg. nemam. i pitam onda svoje....:fuming: |
Citiraj:
tard team, boje se napast.:fuming: |
Da odgovorim sam sebi, s obzirom da sam dobio od frenda BF:BC2 koji je to ulovio za 19.95€ u Barecloni, pokrenem ja instalaciju i pita koji jezik želim, tako da nije samo španjolski gore već je standardna puna verzija sa svim lokalizacijama (engleski, njemački, španjolski, talijanski, ruski i ne znam koji još jezik). Uglavnom, za 150 kn imam original sa instalacionim medijem i originalnim keyem :goood:.
Vidim da je Vietnam sada po 13€ na Steamu, gledam i vaše komentare pa se pitam isplati li se to uzimati sada ili ipak ostati na BC2 pa pričekati još koju zakrpu za Vietnam? |
|
Svi korisnici Steama, ne znam da li i vi sa EA downloaderom vidite, popust je na BF:BC2 = 13,59€ !!!
|
Na americkom steamu je igra $6.79. Ako imate nekoga ko vam moze giftat, onda je to odlican posao.
|
Upravo se predbilježio za game:D evo ako možeš i meni srediti igru ja uplatim duplo znači 13dolara
Upravo se skida... |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:32. |