![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Na mišu su mi bindani g i ne znam još koja slova. |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=ImPDNozAb8E :D |
helikoptere treba nerfat, voze ko leteci tanjuri. nisu ni u obicnom bc2 bas normalni sto se tice fizike, al ovo je smijesno.
|
evo probao malo vietnam da vidim mape i oružja, i ono, sve mi se čini kao dlc za MOH a ne bc2, sve mi je plastično, puco sam iz snajpera i presmješno je neznam šta reć više od toga.
a heli u bc2 je jebena atomska fizika napsram ovog vietnam smeća. sve mi se čini da je ovo na nekom moh enginu rađeno :D edit. i glupo je što nam se level iz bc2 stacka s vietnamom. |
Ovo je MoH! x.X
|
Donio mi frend BFBC2 iz Barcelone, platio 19.95€. Instalacija je na španjolskom. Tražim sada engleski jezik i nalazim hrpe fajlova na torrentima od kojih niti jedan nema istu veličinu. Ima netko nekakv link za engleski laguage pack za tu igru?
Hvala unaprijed... |
Citiraj:
|
:stoopid: ...a jel moze sa piratom igrat online??? :stoopid:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
sto znaci da ga moras gadjati puskom, i otkriti poziciju svima, a od strojnice u heliju se nemoguce sakriti, cak i ako puca pored tebe primas damage tako da je u obrani uzitak zagarantiran (naravno da ako si ti u napadu heli ce uzeti naveci noob ili ce ga netko tvoj pogoditi RPG-om prije nego itko udje u njega jer on nije bio dovoljno blizu da stigne u njega :hitthewal:) |
yup. heli je malo op. prelako ga je kontrolirat, a strojnica je nemoguce op. ja jucer igro i u možda 40ak sekundi skupio 8 kilova za strojnicom.. jedino mi se svidja sto se heli može srusit sa poda sa obicnim puskama, jer od RPG-a nema bas koristi.
|
Kupio sinoc key za BFBC2 pa se lagano uigravam i privikavam na igru posto ovakav tip igre nisam nikada igrao online.
Za sad mi se svida igra :) |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=BNGkNt_xFBw |
Sredili su COD za njubare, nema više laga. :D
Nadam se da ce sad eskivirati na Crap Ops MP. Ono kampiranje je iritantno do bola ! :chears: |
Citiraj:
|
resetiralo mi se sve. lvl 1 sam sad. oce se vratit il da plačem?
|
Citiraj:
|
Trebam za prijatelj key za Vietnam. Zna ko di ima online za uzet?
|
Citiraj:
Code:
The helicopter was developed by Bell Helicopter to meet Citiraj:
|
Citiraj:
Prijatelj ima americki paypal, i ne da mu kupit u Europi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
baš i ja gledam a ono standarna oružja. 31 lvl a jedna puška. ccc |
Koji k..c??? Ista stvar i meni!?
Gdje god se spojim samo osnovni set oružja...DAMN! |
Citiraj:
|
Meni također. Par puta poginem i onda se opet vrati sve na normalu. Usput jučer mi se usred igre resetiralo. Imao sam neki score, npr 10-8 i odjednom se vratilo na 0-0. Sve mi smrdi na ovaj Vietnam. I ne znam tko je napisao da svaki patch popravi 2 stvari a pokvari 5. Živa istina.
|
Citiraj:
Inace,danas mi je jedno 3 puta pukla konekcija. |
pričekat ću sutra
|
ovo je skill:
http://bfbcs.com/stats_pc/DozerTwo73 zivio PB :care: zivio DICE :care: zivio EA :care: |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:44. |