![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prosvijetli me :D
|
probao vietnam,nije los,ali mi je jako tesko rushat sa snajpom i dosta je teze za igrat.
|
mape su odlicne, uz izuzetak prvi stage na Vantage Pointu, MoH design smrdi na kilometar :hitthewal:, ne znam da li je gore igrati kao obrana ili napad u tom tunelu :fuming:
ali zato Phu Bai Valley i Cao Son Temple ownaju!! :care: :chears: zvuk kalasnjikova je odlican :) |
kalas je super,totalno drukciji nego u drugim igrama.
|
ja sad isto igro. odusevio me :D
jedino mi se ni grama nesvidja, al to je vjerojatno problem ako je jedan tim dosta jaci, to sto 3 od 4 mape u conquestu su dizajniranje tako da se stlači protivnicki tim u bazu i ti držim 3 zastavice. samo ona valley nije.. neznam valjda ce doc na svoje to s vremenom, al sad igro 5 partija, svih pet, rushali, uzeli zastave i ovi nemogu izac. pogotovo na onoj sto nije Phu Bai Valley, Cao Son Temple ni Hill 137. zaboravio samo ta kako se zove :D |
Citiraj:
Mozda cijena ? Tip na base hostu prodaje za 109 kuna, pa reci jesam li ja povoljan ili ne ? Spomenuo sam njega jer znam da dosta ljudi kod njega kupuje, dok je na enabavi cijena 129 kuna. :chears: |
Jel ima netko ovdje kome rade sve tipke miša u igri? Probao genius ergo 525, rade samo lb, mb i rb. Probao logitech m500, rade i tipke za palac, ali niti iocenter niti setpoint nemaju efekta na igru. Idiotski mi je što mi ne rade dodatne tipke. Ima li tko rješenje za to, ne želim koristit 100 tipaka na tipkovnici :).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
heliji u vietnamu su katastrofa,polijecu za 1 sekundu,nisu nimalo masivni,kao pero,uzas.
|
Citiraj:
Sigurno neka ruska verzija... :no2drug: |
Citiraj:
|
Moze mi netko od vas igraca BC2 reci dali je BC2 Vietnam kao neki tip "dodatka" za obicni BC2 ili je to posebna igra?
Hvala! |
Citiraj:
Bez BC2 ne možeš igrati Vietnam. ! |
Ati freak,hvala na pomoci :)
|
Citiraj:
|
a najvise failaju idioti koji ne znaju igrati, ne trude se nauciti i boje se napasti.:fuming:
sve isto kao i prije. bugovi i nelogicnosti+idioti. |
a dobro cyc to smo svi mogli ocekivat da ce se dogodit ja sam odigrao do sada neka 2h i igra je odlicna mape odlicne jedino kako kaze dedman vantige point prvi stage je MOH shit al sto ces cak sam uspio jednom pobjedit kao attacker na toj mapi makar je uzasno tesko. Ako ce kroz neko vrijeme dodat par ovakvih mapa fenomenalno i plus jos par oruzja.
AK-47 je fenomenalan bas me ugodno iznenadnio. nedostatak red dota i ACOG je normalan jer red dot je izmisljen 90' godina ako se ne varam. i to mi se svida sto su napravili. PPSH su usrali to mi je najdraza pljuca iz COD5 i fali mi 50 metaka kako ih zapravo i bilo u bubnju a ne 25 premalo!! |
ma vantage point je totalno sranje. nevalja ni za rush ni conquest.. taj prvi point je totalno bezciljan. obe strane samo resupplajaju i spamaju granate i ono sranje od assaulta. grozno.
je zna ko di bi se mogo vidjet neki counter kolko je jos ostalo team akcija do otkljucanje pete mape? bas bi bilo fora vidjet kojom brzinom napredujemo :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prebacio server... Đojnajte se. Ak hoćete. :D
|
Citiraj:
btw netko zna dali je za aktivaciju Vietnama dovoljno samo ukucat serial u onaj 'Vietnam' slider unutar BC2, gdje pise redeem code ? |
Citiraj:
Edit:ja imam win7 ultimate u bfbc2 ne tepe miš ni 5 posto. |
Citiraj:
Helići su preeee preee okretni! Predobro. :P |
pre okretni,pre okretni,jel ti sigurno igras vietnam?
treba mi pola mape da se okrenem zato sto se heli ne moze normalno naginjat. EDIT:jel ima tko problema sa spajanjem,vjecno mi se updateaju statsi a kad se spojim na bilo koji server izbaci me igra ili se crasha. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |