![]() |
Lampard htio pucat,Drogba uzeo zato da pokaže treneru da ga je trebao staviti od prve minute..... ostalo je za povijest :D
|
Drogba car:D
|
Juve 1-0 u drugoj minuti vec,iz kornera Chiellini glavom :) Forza Juve!
|
Čak je i City ispred njih na tablici:p
|
Jeste sretni? :) Osvojit će Chelsea prvenstvo..bez brige. ;)
|
Citiraj:
|
treći i četvrti gol - bolesno:nuts: |
Citiraj:
Alji:D Arsenal ima jednu tekmu manje a MU dvije-nadam se da bu malo više od jednog boda razlike bilo:) |
Mene zanima sljedeća tekma Chelsea - M.United. :) Vjerujem da će tu tekmu Chelsea odraditi kak spada. :)
|
I ja se nadam da bu prošlo kak treba:D
|
Arsenal pao, sljedeći Chelsea na redu!!!!
|
Citiraj:
Rooney fulao penal :hitthewal: |
Citiraj:
|
Eh da,kad se sjetim da su ih Zola i JF Hasselbiank znali natrpat z guštom :)
|
To su bila vremena. :)
http://www.pohrani.com/f/2I/1J/2XesGuAk/romantika.jpg Oho.. http://www.jutarnji.hr/spursi-poveca...iticem/911366/ |
O da,Jimmy mi je nekoc najdraza spica bio....evo i zašto
Sinoc sam bio sa Slavenom B. u kvartu na tekmi di inace gledamo i mi i on kad je u Importane Galeriji i pričali malo,nejde nikud Raketa a ako i ide ziher nebu išo u Tottenham di je lijeva strana veznog reda okupirana da joj ni Niko koji je ipak igrački jači,nemre ni prismrdit. Naravno javiće se sad tu 2-3 hajvana kaj bu rekli da može igrat centralnog a nemože,pogotovo zbog trke i činjenice da tamo ipak caruju Jenas,Huddlestone,Palacios i brazilski reprezentativac Sandro. Tako da je to čista novinarska fantazija i izmišljanje koje nema veze s realnošću. I btw,Niko nema ni jedne konkretne ponude..... EDIT,kako sam mogao zaboravit Modrića dodat ko centralnog :D |
|
Citiraj:
|
Ajmooooooooooo.....u qrc :D
|
Debeli, ne znam di ces gledati tekmu, jos uvjek nis od OptiTV
|
Šteta kaj nismo zabili...
|
Nažalost ništa ni ove godine :(
|
Ma standardno svake godine
|
Normalno :(
|
Ajde bar da se igra, ali ovak cucat na svojoj polovici...ovo nije nogomet.
|
Žali Bože tih 2h vremena potrošenih pred televizorom.
Standardno, kiks u obrani, loša igra prema naprijed i opet ništa od proljeća. Baš da sad vidim hoće li Mamić udarati glavom u beton kao što je rekao... Tomečak 2-3 nabaca nije prebacio prvog čovjeka:hitthewal: Kramarić i Slepi nevidljivi... |
Dinamu treba napravit spomenik:D
Svaka čast Vlaoviću: bila je onakva utakmica kakvu smo i očekivali :D |
Citiraj:
Ali ako nisu sposobni dat gol PAOK-u doma pred punim stadionom nek se.... |
...jebu.
|
Sad b.b.b mogu nastavit štrajk :roller:
Navijač Dinama znači biti sanjar. |
Kaj je tu je, nije se moglo više očekivat od zadnjeg dvoboja i to u zimi i protiv bunkeraške momčadi. Za propuštenim prilikama ne vrijedi žalit (teško da...) i sačuvat trenera i igrače preko zime i ljeta i krenut u novi "pohod". |
Sad su postali još optimističniji, druge godine liga prvaka i prezimljavanje u europi.:care:
|
upravo doso sa tekme :chears:
smrzo se ko nikada do sada, izgubio glas. i ne znam kaj da kazem. ak je ono bila igra koja nam je trebala donjet pobijedu onda sam ja Bill Gates. Onaj balvanic je suplji nego ementaler, damir je decec koji glumi Messija. Razocaran sam jer je bio pun stadion, ljudi su se dosli smrznut za DINAMO, a oni odigraju nikak. Na kraju sam ostao razocaran i pun gorcine jer ti decki na terenu nisu pokazali da zasluzuju nositi DINAMOV dres. Atmosfera je bila srednja zalost, i ak se uskoro ne sredi situacija oko kluba nebu bilo dobro. |
Citiraj:
Samo me zanima dal bu itko od onih 30 iljada šupaka na slijedećem kolu protiv dragovoljca...... odgovor znamo svi. Mrzim tzv purgere i iste takve dinamovce.... Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Vaha: Bunker od armiranog betona se ne probija kontroliranim rizikom.... ne nego ti: a) nemaš pojma b) nemaš momčad c) kombinacija obadvoje s tim da te mamić(ne,nezaslužuješ prezime s velkim slovom,želim ti brzi infarkt) nadojio s idejama kak buš igro ligu prvaka slijedeće godine a upravo se sprema prodaja 3 najveće zvijezde(zakapareno,provjereno,moguća odgoda do ljeta).... |
iako nisam navijac nase lige steta za hajduk i dinamo. Sad mi frend posalje ovo
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...1_516270_n.jpg |
Ne zelim flejmat i podrzavam BBB koji su u "strajku" ali od kada oni ne dolaze na stadio ekipa je ponovo pocela voditi zene i djecu da gledaju nogomet. tak je i jucer doslo pun k. ekipe sa djecom i zenama koji su dosli radi DINAMA da uzivaju u pobijedi nad PAOKom, a oni im vrate nekom mlitavom igrom u prvom, i nikakvom igrom u drugom poluvremenu.
Nazalost to su precijenjeni igraci kojima novinari napusu njihove glave sa glupostima i onda si umisle da su messi, CR i ostali, a zapravo su nule i jedino su dobre za HNL. Sam da se dotaknem atmosfere od kada nema pravih BBB. atmosfera je kazalisna i dugo nisam dozivio takvu mlakost u nenavijanju. Svaka cast pojedincima koji su pokusavali pokrenuti navijanje. |
Slažem se za navijanje, mlitavo i bez veze.
Ali takva je bila i igra, protiv villareala je navijanje bilo fenomenalno, kad nema boysa i megafona nema ko pokrenut navijanje dok je igra mlitava. Ali da sam se smrzo ko pi..., jesam! |
Trenutno Anderlecht - Hajduk 1:0
|
|
I onda netko kaže da su ovakvi potezi u PES-u bagovi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:52. |