![]() |
Citiraj:
|
Ja sam dobio jos u 10. mj update preko one kineske esim za $0.48
|
Citiraj:
Ponanajvise su vizualne promjene. Liquid ass i lock screen. Izgleda cool ali nebitno. Ima sitnih promjena poput display moze ostati upaljen i do 1h ili dosta novih opcija za kalibracijuekrana. Osim RGB slajdera ima saturation, contrast, hue, brightnes pored regluarnog osvjetljenja pa su cak uveli i sharpness iz nekog razloga. Ovo meni puno znaci za ekran. Ima jos dosta nekih AI novina koje nisam istrazivao ali najveca promjena je meni kamera. Slike su prije bile dobre ali su sada, posebno nocne, fenomenalne. Tuga me ufati kada se sjetim deset godina patnje sa full frame DSLR-om oko nocnih slika, a sad samo izvadim telefon, kliknem i to je to. Malo je i UI kamere izmjenjen pa je logicniji nego prije. |
Mene na tom telefonu najviše fascinira face unlock.Nisam to još doživio ni na jednom mobu da tak fenomenalno radi. Veli mi kćer da njoj na ajfonu isto super šljaka. Neznam, nisam u tom taboru.
|
Pa kad ima 3D senzor, jedini android phone uz Huawei Mate seriju
|
Da, koristi lidar kao iPhone.
|
Citiraj:
|
Navodno dolazi 3D ToF senzor kod Pure 90 kao i ultrazvučni 3D otisak prsta na ekranu
|
Citiraj:
|
https://www.trip.com/things-to-do/detail/53873746?
Regas se Kupis Dobijes kodove ili qr kod (nisam vise siguran) Uneses u esim na mobu Iskljucis naseg operatera Iskljucis wifi Odes check for updates Spojis se nazad na wifi Instaliras update Btw pise da traje 24h, meni evo nakon skoro godinu dana jos uvijek radi |
Citiraj:
Tenks:chears: |
I kod mene došao Android 16
Honor 400 |
Je li kome došao na Magic 5 Pro? Ima li smisla ići na kinesku esim šemu?
|
Sletio MagicOS 10 na M7P, upravo se instalira.
|
Citiraj:
Jel ima veze koji operater? Moj je HT... Edita: Evo došo... A nekoliko puta provjeravao i reko da nema novog updatea... Sent from my PTP-N49 using Tapatalk |
|
evo sletila 10ka na 400 pro preko noci
|
Citiraj:
Znači da sam ranije pitao možda bi prije i došao :D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:32. |