![]() |
Lopovske cijene.
|
Mhm, one 980Ti se sada čine džaba... Ali mislim da to ne bu dugo tako. Nema šanse. Za mjesec dana će ziher past na normalu. Inače ko ih j..., imamo europske web shoppove i bok. Dođe doma za par dana, eventualno ako treba na garu je tlaka ali rizik vrijedan preuzimanja.
|
bude to palo na 250€ do jeseni za 8GB referentnu
nema razloga za paniku, samo za strpljenje |
Presmiješna cijena, sigurno ne uzimam po ovakvim cijenama.
Ako se ne varam 1550 kn je preporučena kartica u USA za tu karticu. TJ. 229 dolara..... Pa da je 2200 kn u Hr s porezima pa bi još razumio ali ova cijena ma lol. Što kolege kažu pričekat. A i onda će biti inozemno kupljeno ako ovakva bude situacija i adio. |
|
Di smo mi od Amera po cijenama. Da imam pristup cijenama ko i oni furao bi svake dvije god novu grafu bez hebemti.
|
Šta se uzbuđujete, jedan shop je zatrolao sa early adopter cijenama prije samog izlaska grafe pa tko se upeca upeca. Vidjet ćete već sljedeći tjedan drugačije cijene
|
Citiraj:
to je bazična cijena, i to je do sada bila MSRP cijena 380 4GB. Dakle 480 4GB bi trebala koštati kolko je koštala 380 u početku, toje bilo 1900-2000 Kn (+/-5% ako se dobro sjećam. |
|
Citiraj:
|
Valjda će i novozelanđani uskoro. Hardwareunboxed recimo
Edit Da to u linksu za gtx 1070 je dobro. Napokon su se pojavile |
Citiraj:
http://wccftech.com/radeon-rx-480-ga...review-leaked/ prema ovome sporija od gtx 970 oc (ne znam jel i ima blower u prodaji). Isti TDP iste performanse, duplo manji proizvodni proces, a prema svemu sudeći i slična cijena (a lošije hlađenje) |
Citiraj:
|
3000 kn za rx 480?
Pa dat cu onda 700 vise i ubost 1070 koja ju pojede.vani bu valjda normalne cijene. Poslano sa mog C6603 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Kupujem najjaču karticu do 150W, i baš me briga čija je, trenutno je to 1070. Sutra će bit službeni rezultati, pa možda iznenadi... |
Nema šanse da dam više od 2000 kuna za grafičku i ako to bude 480 s 4 gb kupujem ako ne ostaju pare u mene.
|
Vani ce bit za jedno 2000 soma 8 gb verzija brijem.koji je najpouzdaniji webshop vani bez carine?
Poslano sa mog C6603 koristeći Tapatalk |
Kakve su sad ovo idiotarije sa performansama? Prvo bude između 980 i 980Ti, a sad je već slabija od "pukljave" 970 ???
A baš sam mislio napraviti ljetni upgrade... na kraju mi se čini da bude 970tka ostala još dugo umene. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Otkad su se AMD useri počeli brinuti za potrošnju :D ? Ja mislio dato brine samo eco zelene nVidia usere :)
Šalu na stranu. Nebi OCana 970tka trebala biti konkurencija u performansama po svim najavama ovdje, zar ne? |
kako ne. Base performanse su bile predvidjene na razini stock 390x/980, a OCana 970 to dostiže.
evo što je rekao mudro, a što su svi zanemarili Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ma samo sam se šalio da kupjujem 1070
nebi i da imam para očekivao sam da ćete vikat "neeee, nemoj!" a vi "dobar deal" nije dobar deal čak ni po toj cijeni |
Ja mislio napisati da si jeo buniku, al reko ajd neću :D Sutra će biti napeto ko praćka.
|
Citiraj:
BTW klik :fiju: To je prava cijena MSRP cijena za hr. Kao što ovo iz future nije prava cijena 480-tke |
Je, al sad se englezi počeli praviti...englezima i ode dolar u k.... a taman počeo padati ;P
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Toliko me tvoj komentar nasmijo a ovdje prolaze ljudi i gledaju me kako se sam sa sobom smijem ko mamlaz... da jeo bunike :dobar::chears::care: |
Evo da malo sumiramo, pošto je puno zbunjenosti:
referentna 4GB = 199$ referentna 8GB = 229$ custom 8 GB = 239-299$ referetne - 29.6. custom 8 GB - sredina 7.mog custom 4 GB - valjda kraj 7.mog e sad ono što bi ja volio vidjeti su custom 4GB, vuče još manje struje, trebala bi biti neš jeftinija od custom 8GB a 4GB je sasvim dovoljno za 1080p. Te custom 480 bi trebale biti praktički iste kao GTX980. ne treba zanemariti niti 470 koja se pretpostavlja 149-159$ za referentne ali se još neznaju specifikacije a mogla bi biti best buy grafa ako je nisu previše srezali, daklem custom 470 4 GB za < 200$ |
Citiraj:
Ne sviđa mi se modni ukus onog Nvidia glavešine:) |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:34. |