![]() |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Evo nisam ni ja mogao izdržati, stavio DP na Ativ S :)
Jedini problem koji sam zasad uočio je blic nakon fotke (o čemu sam čitao po netu) Ako je to sve - mila majka! :chears: edit: kod ProShota se to ne događa, interesting |
Izgasi i upali mob i melodija zvona će ti se promijeniti.
|
Citiraj:
Još nešto? |
Probaj staviti na 2G. Meni i dalje radi na H/H+.
|
Citiraj:
|
Onda sam ja baksuz. -.-
|
Citiraj:
Evo sad mi došao još jedan update, al se ne da instalirati - ona neka greška 80nešto :( edit: da, ta. ok tnx :) makar evo ovdje lik (DaveZavah) uspio riješit nekako slučajno |
0x80188308?
Pričekaj da MS to ne riješi. Dosta ljudi ima problema. |
Kako da rješim, tj. što trebam prebacit da mogu zvat 099xxxxxxx, da nemoram zvat +38599xxxxxx? Sad mi zove +44 nešto nešto :D
Citiraj:
Šta? Pa meni stalno ista melodija. |
Phone -> Tri točkice -> Settings -> International assist -> OFF
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dakle, nakon svakog paljenja mi melodija zvona mi se vrati na defaultnu - Over the horizon. Još dosta ljudi na WPC-u ima taj bug. |
Citiraj:
Citiraj:
(ne znam koji dijelovi točno imaju veze, no povezani djeluju :) ) Radi se o updateu sa DP 8.1 na DP 8.1 Update 1 - izvadit SD karticu - napraviti ručno backup (apps i što već želite) - napraviti hard reset - restore iz onog gore backupa, pričekati da se instaliraju appovi (SVE se sačuva, čak i raspored tileova na start screenu - impresioniran sam) - obavezno imati instaliran PfD i ponovo se ulogirati u njega - dolazi update, download, instalacija, kotačići, progress bar koji se kreće i to je to :) Update successful: verzije 14147.180, 12400.899 i 14157.200 su gore. I Cortana <3 |
http://arstechnica.com/gadgets/2014/...e-great-phone/
Znaci, kad bi se Android stavio na Lumie baterije bi trajale vjerojatno 2 sata u stand byju :D |
Iako shvacam da im je to jako prosirilo biznis mogucnosti, zao mi je vidjeti da su se odrekli HW camera buttona pod obavezno :(
Nadam se da ce ipak neke nove Nokie (barem ove srednjeg / viseg razreda) to zadrzati P.s. @akoj, i meni na DP8.1U1 ne da 2G, a i ringtone se resetira po gasenju. No to su stvari koje vrijedi pretrpjeti u odnosu na sta se dobije :) Edit: Sad radi na E :D kak mu pukne valjda :) Edit2: Sad pak niti blic ne divlja poslije fotkanja :D |
Navodno Cyan dostupan za 820 preko NSU-a ako netko ima neka provjeri ja nisam mado!
|
na software recovery tool mi je ova verzija ponuđena
3051.50009.1424.0004 dakle, vani je update :) |
Konačno je moja 925 kod mene...a što da kažem, kakav skok nakon 520...:goood:
|
i meni je bio velik skok ali kad su dojmovi splasnuli, jedina razlika koju svaki dan primjecujem je ekran i kamera. ostalo mi se cini isto (posto ne igram na fonu previse).
|
L530 se pojavila u UK za 87 GBP
http://www.unlocked-mobiles.com/sim-...e-p-84724.html |
IMHO - previše. Pogotovo kad se uzme u obzir da se radi o SS varijanti.
|
Citiraj:
|
Eto da javim spletom okolnosti sam postao vlasnik L625
|
juhuuuu :chears:
|
Citiraj:
|
Nego, tko je ono rekao da Prestigio 8400 neće biti rasprodan? U roku 48h. :D
|
Citiraj:
s tim da sve ovisi koji AV koristite, meni se nikad nije desilo da me usljed flasha AV zezne... koristim MS-ov Windows Defender (Security Essentials) :fiju: jednom mi se desilo (davnih dana) da mi je USB izgubio konekciju zbog loseg USB front panela pa sam moro ozivljavat Nokiu 5800 preko dead flasha :) |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:54. |