![]() |
"
Evo dobio sam odgovor, zasad je sve ok, na novim sam mapama, stvarno su preogromne, za 64 igraca minimalno. |
Neznam jeli tko od vas igrao BF:BC1 no ja sam primjetio da su dvije mape identične, neznam jeli to gdje navedeno
|
Ne svidja mi se ona sa vjetrenjacama jer je preotvorena. A ona po zimi je preuska xD
Mape nisu prevelike nego bc2 one defaultne dobru vecinu premalene ima. |
Jel se moze igrati ili jos ban visi iznad glave ?
Jedva cekam da probam nove mape :D |
Može se,odbanali su bannane igrače,prošla panika :)
|
da, samo sto je sada svuda lag nenormalan i stalno se gubi veza sa ea...
|
I mene je naživcirao taj lag. Morao sam izaći iz igre ali su barem taj ban problem riješili.
|
Citiraj:
A ima i laga.... :D |
ma heavy metal je go kurac. to je mapa za bf2 i 64 igraca.
a ovaj opanak od igre umire cim je 32 slotni server. |
igro sam sad heavy metal i harvest day. niti jedna mi nevalja jer su preeeeeeogromne.
nego sad me punkbuster bacio ca iz igre. pa sam ga manualno updejto. valjda nece bit banova :D |
kaj ste svi tak rigorozni... igrao sam sad nekin 3 - 4 sata u komadu, nikakvo lagganje, nikakvi banovi... i vise manje nas istih 24 igraca igralo cijelo vrijeme... tu i tam se netko promjenio...
nove mape su ok, jesu nekak velike ali i nisu... |
Blago tebi kad ti ne lega,mi izmišljamo gluposti.
|
Evo ja isto malo odigrao nakon duze pauze i moram reci da mi se nove mape svidjaju, konacno nesto novo.
Istina malo su vece nego prosle ali me zato podsjecaju na stari bf2. :Machineg: Sve u svemu uzivancija, konacno neko osvjezenje od Dice-a. :rolleyes: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
harvest day mi je dobar u cq-u zato sto se samo vozikam okolo sa quadom i gazim ljude,a kad me raznesu,onda ih pak sa uav-om sve ownam
I heavy metal je isto dobra mapa,moze se iskocit na vrh onih vjetro turbina :D |
Citiraj:
Jbga, ipak je ovo team play orijentirana igra |
Citiraj:
Sta je lose u gazenju ljudi?:D Ti nekog sa puskom a on cijelim quadom :D @Danko86, igraj BF starije nastavke, puno bolje od ovog, a sto se mapa tice u bc2 ih je mozda nekoliko ono pravih battlefieldskih :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://slike.hr/slike-male/9/99_1bafe.jpg http://slike.hr/slike-male/9/91_13db9.jpg |
ahahaha j*** vas :D
kako se fino parkiro između propelera od vjetrenjače kralj :))))))))))))))) |
zaboravio sam isprobat
jel te moze taj propeler pokupit dok letis? |
Ta Heavy Metal mapa je stvrno hebenica, raj za vjezbanje AT4 na helicima :D
Jucer sam u jednoj rundi imao 22 killa sa njim. Runda je imala 999 ticketa :roller: |
Citiraj:
na toj mapi i harvest day je fakat potreban timski rad. 3 inzinjerca + jedan assault da ih trpa sa ammo-om i niti jedan tenk ne moze prezivjet to. jucer sam izludio na nekim mapama zato kaj ih ekipa jos nezna i trckara okolo po sumi i divi se krajoliku umjesto da se skoncentrira na obranu/napad. cak sam uspio cyc-a na harvest dayu sa minama ubit :D |
EDIT: rješeno
Skinuo sam i instalirao igru preko EA Download Managera. Sada ručno skidam BFBC2_PC_Client_R10_602574_Patch od 2,5 GB. Zanima me mogu li sa R10_602574 patchirati vanilla igru, ili ću morati pojedinačno skinuti i instalirati sve dosadašnje patcheve? |
Jučer igrao heavy metal i skužio odličnu shemu za pokidat živce svima koji igraju...
Zasjedneš u tenk, na sred mape ima hebena uzvisina s koje skidaš svaki heli, tenk, pješadiju..ma sve što se miče. Predaleko si od mogućeg "obilježavanja" strelicom, samo suvozača na strojnici da spota i deri.:Machineg: Nisam se sat vremena mako s brda..baš sam kempao ko nikad!!:roller: |
bravo. radi takvih zalim sto nije friendly fire ukljucen:hitthewal:
|
Čovjek je kempao, ok lame, al zašto gubiti živce na takve? To što je on bio tamo sat vremena, je samo dokaz da su ostali nezainteresirani/nesposobni rastepst ga. Ili je on uzeo jedan jedini tenk koji je neuništiv? :) Uvijek je bilo i bit će kampera, ali njih se da riješit na ovaj/onaj način.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:32. |