![]() |
Citiraj:
|
|
|
Evo i mene ukljucili na 120 :)
115.99 down i 15.28 up ... preko wifia 5ghz :) Kabel jos nisam uspio testirati, nemam nijedan uređaj koji ima gigabit LAN :) |
Citiraj:
Zvao u petak ujutro i još ništa, hmhm :banned: edit: upravo ih zvao, navodno mi je trebalo biti aktivirano, ali netko nije napravio svoj posao. dobro da sam ih zvao :D edit1: http://beta.speedtest.net/result/6356454538.png |
Citiraj:
ja sam u cetvrtak i danas mi digli, tako da ces ti vjerojatno sutra doci na red |
Citiraj:
|
U četvrtak zvao, danas popodne digli brzinu.
116,59 down / 15,24 up / 8ms. |
Jedan offtopic.
Vidim da skidate preko bit torrenta i ostvarujete bolesne brzine. Imam u bnetu 30 mbps i nikako ne uspijem skidati više od 700 -800 kB/s. Nije mi jasno zašto. edit: Malo proguglo i uspio dobit 3.1 MB/s :) |
Citiraj:
|
Koliko često?
Hvala |
Citiraj:
Uglavnom stavljena je staticka adresa virualke .17, DHCP pocinje od 30 jer na mrezi je jos NAS, printer i par stvari koje moraju imat statiku, a TC nema rezervacije po MAC-u ili nemogu nac, al nije bitno. Zanimljivo je da no-ip refresa sa IP adresom 100.194.xx.xx, a kad idem na whats my IP adresa je 213.194.xx.xx :o WTF bnet izvodi, jedino da nije sprasio iza NAT-a sve pa nemoze izresolvat i doc izvana di treba, a po lokalu radi? |
Znači da si iza CGN NAT - a šta smo naveli, trebaš zatražiti da te skinu sa toga ..
|
poslao sam zahtjev mailom pa cemo vdit ujutro budu li odgovorili ili zovem
|
Citiraj:
|
Jebote tito.
Nikako nać opciju da preko moba stavim rezultate brzine neta. |
http://www.speedtest.net/android/2933797733.png
Ajme meni nije mi dobro... Valjda sam uspio, ovo je preko WiFija. |
I sada kada cu nam dali 120mb ce izbaciti neke divlje brzine pa cemo opet plakati :D
|
Teško da će ikad ići više na kabelu.
|
Može preko 200 bez beda.
|
Citiraj:
Radije bi da podebljaju malo upload na nekih 40 recimo :) Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
p.s. NAT mi nebi nikad pao na pamet jer nisam na GSM-u :o |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Mi Max using Tapatalk |
Toliko sam bio uzbuđen ovih dana koliko sam cekao da mi se resetira ruter da sam glasao za hdz
Sada mi je krivo naravno... |
Ima tko večeras kakvih smetnji?
Ne znam zaš mi roka ping 950-990 ms mamicu mu |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogotovo ovo šta Stipest govori, za samostalno biranje kanala. Ja bi prvi npr.izabrao 4 kanala iz proširenog paketa, svaki npr. po 5 kn/kom, a ne želim iz principa kupovati cijeli prošireni. |
Iskreno nisam upućen u ovu problematiku. Otkako sam prešao na B.net pred 2 ipo mjeseca, ne znam jesam li skupio 3 sata ukupno TV watchinga i šaltanja programima. TV mi služi kao extended desktop :) moji starci su uzeli prošireni paket i zadovoljni su. Ja imam osnovni i nemam pojima kaj ima od programa ili nema :D
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:16. |