![]() |
odgodili su do 6 mjeseca, barem.
Vitaliku nije za vjerovati |
Citiraj:
Lagali bi kad bi rekli "uskoro" :D Nvidia officially increases RTX 30-Series GPU prices in Europe even further |
Sva sreca pa sam prerasao igranje na kompu. Ali mi je neki dan fakat bilo zao vidit klinca sa starim u ADM-u, mali hoce da mu sloze neki komp za igre a ono postena grafa danas ko pred 4 godine cijeli komp. I to ak je uopce ima na lageru.
|
he he. bome, ja sam se zavjetovao, kad mi vegica krepa, ja stajem sa gejmanjem. tak da sve ovisi o njoj. te sulude cifre za grafe si mogu nabit negdje.
|
|
Bas danas pratim, osobno nemam puno ulozeno, oko 80eur mi stoji u MANA-i, ali razmisljam da li bi sada bilo pametno nesto uloziti.
|
Kad se desava crash, uvijek je pametno uloziti. Sreca pa ulazem u neke druge stvari a ne u mining i crypto inace bi me povuklo da ulozim. Zaradio sam bio prije 3-4 gorine, slicna stvar , crash, padovi, end blabla, kupio sam xrp i neke alternativne coinove the eth, dignuo nesto i stao :D
|
Citiraj:
Pitanje je sad gdje je dno... |
Ako sam išta o cryptu do sad naučio, iz svog kratkotrajnog iskustva, to je onda da se ono što svi očekuju ne dogodi na kraju. Sjećam se kad je doge bio na 0,7 i svi su čekali 1.0 da prodaju :D. Isto se ponovilo sad sa CRO, isto su svi bili uvjereni da dolazi na dolar....
Tako sad svi, bez nekog posebnog razloga, gledajući prijašnje grafove kao da se to iz nekog razloga mora ponoviti, očekuju bear od barem godinu dana i onda opet eksplozija. Znači sad će ovo doć do nekih 300-400 milijarda ukupnog market capa, onda ćemo se fino svi nakupovat altova i eto nas opet svih na 3 trilijuna za godinu dana, puni para....kako da ne. Ja eto priznajem da pojma nemam što će se dogoditi, možda budemo u crabu godinu dana, možda sve ode na nulu i nikad se ne vrati, možda ćemo za mjesec dana opet bit na vrhu....tko to zna :D |
Citiraj:
može mali how to ? jel ide instant ili se čeka 1-3 dana ? |
da odgovorim sam sebi .. ide instat
e sad još otkrit koliko free slanja imam na običnom revolut računu :D i coinbase ima neko pravilo 3 sepa treansfera u 24h |
Kad smo već kod Revoluta. Nešto su govorili da će omogućiti slanje kupljenog crypta na vanjske walette. To još uvijek ne fercera?
Prije dosta vremena kupio sam iz čiste za**bancije ETH za 1.000kn. Kad pogledam na Revolutu vidim neke divlje postotke rasta od onda, nekih 500-600%. Htio bih ETH prebaciti na Binance ili sl. |
Citiraj:
@cocos Mislim da i dalje nema slanja crypta sa revoluta pošto jos uvijek nisi vlasnik crypta na revolutu. |
Jučer cijeli dan mi binance Ili PBZ ne da napraviti deposit na Binance putem Visa kartice. Na binance uvjek transaction failed. Netko ima sličan problem? Znam za alternative i Revolut ali mi je blokiran, traže me već mjesecima izvatke da dokažem od kud mi novac i ništa im ne odgovara.
|
ko te trazi? revolut ili banka
|
Revolut.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kucoin od nedavno ima SEPA pa preko njega možeš uplatiti keš, kupiš USDT i na Binance prebaciš preko TRX mreže (jako mali fee) ili Polygon ili sl. Onda na Binance opet kupiš ETH |
Pitanje, na crytpo.com sam skužio da platim više, prodam za manje (Dogelon) bez obzira što je cijena prilikom kupovine bila manje, a sad dok prodajem nešto je veća. Fee-a nemam prvi mjesec dana pa mi nije jasno gdje se to izgubi?
Za primjer, na Binance-u trejdam Solanom i uredno kupim za manje, a prodam za više kad skoči cijena. Novi sam u trejdanju pa budite blagi ako se nešto predvidio. |
Citiraj:
Rađe si pošalji coine na neku burzu i trguj ko čovjek. |
CDC?
|
crypto dot com :D
|
Znači Crypto dot com je smetje i treba izbjegavati?
|
Nemam pojma, ne koristim to
|
Meni crypto dot com radi uredno...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Lijepo je sve palo nakon jučerašnjeg potpisivanja :D
Bit će zanimljivo pratit razvoj događanja. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa zlato obično ide gore kad je vrijeme krize
|
Citiraj:
ovo mi spada u istu kosaru kada netko savjetuje nekoga za HW wallet a osoba koja pita za savjet nije ni rekla koliko je ulaganje sto bi znacilo da ako ima 100EUR etha, kroz dva prebacivanja izgubi 25% i vise svoje "investicije". Dok ako ima 100 000EUR etha bi to bio validan savjet. ne mislim napadati, da me se ne shvati krivo. Ali savjetovanje nekoga u vezi ovakvih stvari, treba znati malo vise o osobi koju se savjetuje i njenim namjerama. |
Mod edit: Sljedeći spomen tog smeća ide bananko 👋🏻 |
Citiraj:
A šta se smije spominjat? Daj neku listu, da ljudi ne strepe od gulaga. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sljedeći put ide brisanje pa neće biti nedoumica. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:46. |