![]() |
19.8 :D
|
http://g.bfbcs.com/67229/pc_rasputyn.png
26,7% nije loše. Mislim da je ovdje jasno tko je najveći noob: http://g.bfbcs.com/67229/pc_ManHunt1986.png 37.1% :D |
A ne, uopće ova fora nije bila xxxx stranica prije kada je Max postao. :nono:
*rolleyes Btw, koi ste se qrc opet za mene zakačili?! M2 Carl Gustav Leader:[Zen83] - [8132 kills] - Prema EAUK Leaderboards-u.Baci oko na leaderboards općenito. Ne znam kako vam se uopće da živjeti gledajući nečije statse.Sheesh. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja na 28% sto je cist okey ja zadovoljan :)
|
dobro bitno je da je zabavno ;)
|
Citiraj:
|
upucaj ga samokresom manhunteru!!!:DualWiel:
|
Citiraj:
|
|
Previše si uzimaš k srcu najobičniju za*ebanciju, nije ti to zdravo. ;) Uopće nije fora u statsima, a pogotovo ne u mojim jer se i ne smatram gamerom pošto je to jedina igra koju uopće imam instaliranu.
|
Neide baš ni tebi na ruku da si okolo trčao sa CG-om 21 sat a imaš 22 Anti Vehicle Effiecancy Pin-a
I u tvojim dosjetkama nema ništa konstruktivno za ovu temu |
gahaha ni cg-om ne moze ubit nikoga:lol2:
|
Česi spominju 5. mapu za Vientam, Operation "Hastings"
Jbga, sve je na Češkom ali smisao se razumije: http://bad-company2.cz/bfbc2-vietnam-5-map-namisto-4/ |
Vidim da je neka zvijezdica kod nje...
Možda je to samo za neke "VIP". Zanima me oko tog Vietnama jedna stvar. Kako će on funkcionirati s original BFBC2? Samo ću ga vidjeti po novim mapama, tj. jedina razlika će biti da uđem u te mape koje donosi Vietnam i tamo imam nova oružja (i kompas :D) ili će to nekako zasebno biti? |
zasebno, kad pokrenes igru imas tipku vietnam i onda te prebaci u vietnam mod sa svojim serverima itd.
|
Jel vam vise odgovara 24 ili 28 slotova?
|
Dvadeset i četiri slota je optimalno. :chears:
|
Citiraj:
|
Whoho!
Iskreno, do sada nisam ni razmišljao o vlastitom serveru, ali ono...što više igram ovu igru, to više i češće srećem sve više debila, kretena, retarda i idiota. Najgore je ono, lik je toliko debil (zna Deadman na koga mislim, onaj od sinoć, ajme) - ali mu ne možeš apsolutno ništa! Friendly fire je isključen i mogu mu se popet na glavu, ali ništa mu ne mogu svejedno. Znači, beskorisna mrtva budaletina koja, iako mu napišeš da je beskorisni retard, napiše - ZNAM.Kao što je cyc. rekao, jednostavno postoje ljudi koji vole kvariti drugima zabavu. Eh.Uglavnom, lik je uvijek stajao bazu/dvije iza i čekao neko vozilo, uzeo bi ga, provozao 20ak metara i uništio.Znači, totalno beskorisna budaletina.Kada se spawna u bazi, puca po nama, a niti jednom nije otišao naprijed. Isuse. Tako da, radujem se serveru više nego rođendanu! P.S podatke za TS imaš, navrati. |
trebam podatke od ts-a.
|
|
kad taj patch sa novim mapama izlazi?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Treba dovest ljude gore. |
Ou jeah :)
Server di mozemo radit s*anja a da nas ne kickaju hehe @icy Jel postoi mogucnost da kada dodje nam da prebacis na njega? |
Citiraj:
Mislim da cu prebacit sigurno. |
Brijem da zbog pinga nitko ne zeli uletit u server.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:22. |