![]() |
Jucer geknuo sestrin G3, bootloop :) Smece od telefona, boze sacuvaj...
|
Ma nije baš smeće. Ok je to phone, iako ima dosta slabih točaka tipa ekran, pucanje kućišta na istom mjestu i crkavanje matičnih ploča.
Najgore kaj bu sad bez moba barem mjesec dana. |
Koji su modeli podložni onom pucanju kućišta oko usb porta i kako to rješavaju u garanciji?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vidli. Ako ne, na garanciju |
Citiraj:
Ali sretno, možda i uspije. |
Citiraj:
Kaj i nije tak čudno, LG-ev UI nema toliko bloatware-a, a hardverski su mobiteli jako slični, čak G4 ima gigu RAM-a više. |
Citiraj:
|
Citiraj:
5x lijepo i fluidno radi, samo kaj se ipak osjeti manjak rama na njemu, a mogu mislit kakva je tek razlika s danasnjim flagsipima koji imaju 4gb... |
Brat kupio LG G4. Krepao nakon par dana, neće se upalit. Ne reagira uopće. Moguće greška matične po kojoj je taj model poznat. Eto, kada htio riskirat.
|
Eto, moj radi super tak da se ne žalim. Navodno su matične nakon serije 606 napokon eliminirale problem sa bootloopom (ili ILAPO-m, kako ga službeno nazivaju interno u LG-u)
*kuca mobitelom u stol* :D |
Jedno pitanje. Kako znate koju seriju mbo imate?
|
Citiraj:
Isto tako postoji aplikacija za to, pa se ne mora vaditi baterija. Evo link: https://play.google.com/store/apps/d...tioninfo&hl=hr |
Citiraj:
Znači, kako ovdje stvari stoje i najnovije matične ploče nisu izuzete od pregaranja. Možda u manjoj mjeri, ali ipak... |
Citiraj:
A meni je krepala matična sa serijskim brojem 601 :lol2: Samo se nadam da će mi onda ponuditi ili novce natrag, ili neki drugi uređaj ekvivalentne vrijednosti... Zapravo, kak to funkcionira kad nije operater u pitanju? Mobitel je kupljen u Neutrinu, to onda od njih trebam tražiti? |
Citiraj:
I kod mene isti slucaj, samo kaj sam moral pisat dopis, tak da sam od Svijet Medija dobio novi mob.. |
Citiraj:
Ne znam. Ja sam kupio kod operatera, Eronet u BiH. Prvo se obrati tamo gdje si kupio. |
Pozdrav, zanma me bi li bila dobra kupnja uzeti LG G3 2/16 verzija, star 6.mj. za 1100,00 kuna.?
Hvala |
Bi.
Polovni G2 idu po 800-1000 kn, a ovaj je osjetno bolji od G2 te ima još godinu i pol jamstva. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sta vi kazete? |
Ako je od zvučnika do ruba mobitela, onda na ekran ne ide sigurno pukotina. Jedino ako je napuknuo i ispod zvučnika onda bi moglo na ekran.
|
Citiraj:
Poslano sa mog ONEPLUS A3003 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Nađi na netu taj problem pa usporedi s tom pukotinom. Svi puknu na istom mjestu i isto izgledaju. G5 via Tapatalk |
kaj ak puknu a mob je rootan?
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Moze par rijeci iz prve ruke o V10 ako ga netko ima ? Hvala.
EDIT: I da li mislite da je G5 bolji izbor. Hvala. Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk |
Evo kupljen V10, sutra dolazi. Imam jedno pitanje za sve korisnike, ukoliko ih ima. Pošto čitam da V10 ima odličnu kameru, zanima me da li koristite defaultne postavke ili nešto podešavate na njemu. Htio bih izvući ono najbolje od njega :D
|
I sa auto postavkama ces radit super slike, za low light sam prebacivao na manual uglavnom, i tipa kad sam isprobavao slikanje munja i slicno.
Imas vamo 3 slike u low light uvjetima, jedna od njih je long exposure https://www.flickr.com/photos/140066.../shares/C63ck6 |
Ja dok sam ga koristio bilo je point and click, i slike su mi bile super...e sad, ljepota je u oku promatraca, mozda ce nekom biti bezveze
Ali što se tice samog moba, sve super osim baterije, ali fast charge donekle pomogne, 0-100% za 60tak min |
Citiraj:
Citiraj:
|
Korisnici V10, ukoliko ih ima, koristite li maskice, ili koristite bez ? Fora mi je ta gumirana pozadina i žao mi to gurati u neku masku, ali me strah da mi se ne izgrebe ono stakalce od fotića :(
|
Ja sam ga bez maskice nosio, jedino ti se ona guma iza pocne po rubovima kidat. To se svima događa. Hoću kupit sa V20, al nula bodova od dostupnosti...
|
Gdje se u Hrvatskoj (po mogućnosti u Splitu) može naći Quick Circle navlaka za LG G4 H818P Dual SIM i po kojoj cijeni?
Koji USB auto punjač kupiti za LG G4 H818P Dual SIM? |
Citiraj:
Jos jedan G3 kojem je maticna geknula. Sad imam i novo jamstvo ? |
Novo jamstvo
|
Meni su samo rekli da im se to vodi interno, pa se nemoj začuditi ako ne dobiješ novo fizičko jamstvo.
|
Citiraj:
Tako da nemaš brige, imati ćeš servisnu primku i datum isporuke sa servisa ti je datum od kojega vrijedi nova gara od 24 mjeseca. Bez brige si ;) |
na mom G3 32GB se prekjučer pojavio ovakav kvar:
https://www.youtube.com/watch?v=-JTwyFGmPok Poslan je na servis i nadam se da će riješiti problem jer je pod garancijom. Nikakav fizički udarac nije bio niti je bio u vodi. Nadam se da će brzo i uspješno popraviti :) |
Čitajuć sve ovo zadnjih mjeseci oko G3, enormno mi je drago što sam u svibnju 2015 uzeo S5 a ne G3 :/
Koliko kvarova ljudi moji... i to samo ovdje na forumu. A koliko još "vani"... |
Citiraj:
Pouka: uzmi najskuplji koji ti nude :D Srećom, produženje ugovora je pred vratima...pa stiže Huawei P9... Nema tog boga da me više na LG natjera. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:53. |