![]() |
Nabavio Honor 8.
Za sada zadovoljan sa vidjenim. Kamera mi je za razliku od Z2 miljama ispred. Bateriju cemo vidjet posto ga tek imam 2 dana. Odmah sam dobio nadogradnju na Nougat i EMUI 5 tako da imam app drawer. Posto cu koristit DUAL SIM mogucnosti dal netko zna dal se moze sloziti za grupu kontakata koji SIM im je defaultni? I kako na notification baru maknuti da mogu prosiriti notifikaciju od vibera da vidim poruku? |
Tolko mi se svidio P9 od žene da danas idem po jednog. Bolje se nemre nać za 2500kn (s HR garom!)....šire gledano u igru ulazi i Mi5s....i još poneki mob...
|
Gdje ga ima za 2500?
|
Citiraj:
Usporedjivao sam kamere od P9 i S7 u polumraku, na sitnom tekstu, to je nebo i zemlja. Nevjerojatno je koliko svijetla pusti S7 u lecu i kako to dobro izgleda... bolje nego na nekim starim telefonima s blicom! |
Gdje si točno vidio S7 u mraku? Molim link.
Sent from my Nexus 6P |
Citiraj:
neki ne seru pare a mora se platiti djeci engleski, kredit za stan, kupuje se čisti kukuruzni kruh a ne onaj pjenasti....ide se na more...eto kad tako moram slikovito objasniti...btw, ove spike s mrakom...no comment...okinuo sam 50ak fotki u svim uvjetima (ali ne u uvjetima potpunog mraka heh)..pa s frendovim ajfonom 6s....jebiga P9 radi brutalne fotke...jasno S7 edge i ajfon 7 rade bolje..ali "pogledajte semafor", ovaj...novčanik Osim toga nije samo fotić dobar na tom mobu. |
Citiraj:
Ali OK, slazem se da je P9 odlican, da kosta 2000kn i ja bi sigurno razmislio da si ga kupim. Citiraj:
Mod: nisi glup, ali si nemaran. Koristi MULTIQUOTE ili EDIT naredbe - Double posting nije preporučen @Mod Dully noted |
Pa napisao si da S7 bolji u mraku. Probaj izvući u oba mobitela na PC pa onda usporedi. Tu se vidi kako S7 pati od oštrine. U njemu je Isocell (malo baca više tonove boja) i imx260 koju je nešto bolji u boji ali pati u oštrini. S7 je još skuplji od tvog budžeta (neću ulaziti sa njuskalo spikom oko 3000kn i "lažnim"garancijama)
Kupiš u dućanu i nemaš brige. Sent from my Nexus 6P |
o čemu ti to? Gara je prek serijskog broja a kupuješ mob s računom i onim ovjerenim papirom od huaweija od nekog ko je produljio pretplatu i dobio mob..
|
Ne pričamo o Huawei garanciji. Pročitaj ponovno.
Sent from my Nexus 6P |
Citiraj:
On topic. P9 je kod mene. Ali meni kod ažuriranja javlja da nema nove verzije a sad je na 6.0 odn. na maršmelou. Kaj nije P9 već trebao dobit Nougat? |
Citiraj:
A sto se laznih gara tice, to je glupost. Moj frend je prodavao preko njuskala S7 koji je uzeo u T-Comu, dobio je 2900 za njega (oglasena cijena je bila 3200). A sad ako T-Com daje lazne garancije (ili Tele2 ili Vip) to je jedan sasvim drugi problem. Ali ovo je Huawei tema. Citiraj:
Sa http://www.trustedreviews.com/opinio...-nougat-update |
Koristim dva mobitela. Daily driver mi je S7 od kad je izasao. Imao sam Huawei P9 i napravio sam test te ga okacio ovdje. Samo mogu reci da S7 radi bolje fotke po noci ( a i po danu ) od P9.
|
Citiraj:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...81849efcbb.jpg |
Citiraj:
Treba reći i da je S6 i dalje osjetno skuplji mob pa čak i ako se gledaju cijene na njušci (uspoređujem samo nove a ne rabljene mobove). Razlika je min 500 kn. S tim da nije sve u kameri, jel. Na kraju priče P9 kamera će zadovoljiti 90% ljudi....realno je jako dobra a ostalima i picajzlama ostaje s7 edge, lumia 950, ajfon 7, G5, HTC10....a to treba i malo više (ili puno više) i platiti.. Iako, ako mene pitate..ako se gleda ozbiljno fotkanje onda bolje da se primimo nekog dobrog fotića..ili ko moj ludi frend, snimat s go pro kamerom a upravljat preko appa...haha Mislim, kamere na mobu su ionako zamišljenje da se šeraju putem vibera i sličnih aplikacija i to većina i radi. Samo rijetki će tu fotku razvijati na foto A3 papiru i zoomirati 500% u photoshopu a da bi promijenili boju gumbića na košulji... |
No updates available kod mene
|
Ni kod mene nema updatea
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Citiraj:
S7 i S7 Edge imaju istu kameru. Jedina razlika izmedu ta dva modela je veca baterija i ekran u korist Edge-a. Citiraj:
|
Samo da izvjestim, Honor 8 od danas skinuo sedmicu preko app. HiCare.
|
Citiraj:
I kako sad radi? sent from G2 |
Da ne čitam sada okolo. Razmisljam uzeti Huaweip9 lite
Ima tko iskustva s njime? Kakav je? Hvala |
Pročitaj zadnji par stranica u ovoj temi jer imas zbilja dosta korisnih informacija o P9 lite.evo moj dojam od prije mjesec dana
Citiraj:
|
Citiraj:
A ako netko ne snima po noci, i P9 ima fantasticnu kameru, a ima i po noci bolju od 90% drugih mobitela. I po svemu drugome je P9 avion od moba. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bog i bogme, prek HiCare app mi nudi update na Nougat. A kad sam išao prek postavki - ažuriranje, nije mi nudilo ništa. Mate 8 je u pitanju, update težak 2,26 GB. |
Nemam P9, no cura ima honor 8 pa kad sam cackao malo po njemu na standardni nacin nije nudio update. kad sam otisao na app HiCare i kliknuo na ovo ponudilo je nougat update(EMUI 5.0) na OTA nacin. Nigdje nije pisalo beta i slicno.
S obzirom da je P9 iznad honora 8 mislim da bi to trebala biti prava verzija nougata. |
Pa naravno da treba bit prava verzija, beta je slučajno procurila i za nju trebaš otključat bootloader itd.
|
Update na Nougat težak 2,26Gb? Nije li to malo previše? Za S7 treba 1,3Gb, a njegov TW je jako povezan sa OS-om.
|
Nougat za S7 je težak cca 2.4 GB kad skidaš image za Odin.
|
A kakav odgovor očekuješ, da kažemo, je, previše je, skinut ćemo samo pola... :D
Nemaš izbora, tak je kak je. A valjda je toliko zbog novog EMUI-a, pojma nemam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hmm, app Accuweather ne radi update, podešeno je na svaki sat, a nigdje nema ručni update, zadnji update je od jučer prije prelaska na nougat . |
Ja sam updejto na Nougat.
Ali sad kad idem otključat mob prek fingerprinta - traži me pin. Ak je bio duže od 5 sekundi ugašen ekran. Pomagajte... |
ja bih pregledao prvo postavke za touch ID i postavke za sigurnost jer je moguce da je novi update neke nesto ukljucio/iskljucio
druga opcija je obican reset a treca opcija je hard reset (s obzirom da si neki dan uzeo mob vjerojatno imas sve vec sinkronizirano i backupirano pa ti to ne bi trebao biti problem) |
vise neznam kaj da uzmem..neki mob do 3000a da je ok.. :/
|
Citiraj:
|
Ma ja nemam keša.da imam bilo bi to super. Uzela bi ga na rate..
|
Citiraj:
Ko sto je kolega reka, s7 ili iz Huaweievog kampa - Honor8/P9 Edit: rate vec minjaju stvar. Pogledaj na Neutrino Mobile webshop, imaju ok cijene i daju na rate... Kod njih Honor8 kosta cca 3300kn |
Vi sto imate P9, koristi netko root i ima li iskustava po tom pitanju? Nisam primjetio da uopce pricate o tim stvarima (ne samo u ovoj temi)
|
Citiraj:
phew! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:38. |