![]() |
Đizus kakav dizajn. Prvo na što me podsjetio je izgled Cajlonaca iz epizoda stare Battlestar Galactica (tamo negdje iz 80-tih godina). :D
|
Uff, uff, kaj je stiglo.
Mislim da će se dosta ljudi gristi koji su kupili već Corsair 600T. |
Ovaj bijelo-crni 600T je ljepši od klasičnog jedno 3 puta :)
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koliko god ovo kućište brutalno izgleda, nemam potrebe za prozirnom bočnom stranicom. Jedina prednost jesu bolji stock ventovi (kao kod 650D) i mogućnost stavljanja dodatna 4 bočna venta. Citiraj:
|
Citiraj:
ha; čuj to je čisto stvar ukusa, prema tome svakom svoje zadovoljstvo. |
Citiraj:
Ne znam, možda su u novijim verzijama stavili i ubrzane ventove pa je sad stvarno samo razlika u boji. |
A i je neko ubrzanje..s 800 na 1000 okretaja..dobro mora se tu uzet u obzir i buka koju generiraju ventovi..više bi se postiglo s naprimjer dva 140mm na upuhu i dva 140mm na ispuhu na 900-1000 okretaja..podnošljiva buka i dosta prozračnosti..iako mi ovi ventovi djeluju a i vidim po stranim forumima dosta nekvalitetno..prva stvar koju bih napravio na tom kućištu bi bila zamjena ventova..vidim da na upuhu nisu stavilu opciju montiranja ventova različitih veličina, al dobro to se malo moda..meni je osobno kod kućišta jako jako važna prozračnost, ispred izgleda, dizajna i ne znam čega.. zato stalno spominjem taj HAF..hehe :)
|
Nisu ih samo ubrzali. Promjene uključuju ubrzanje, mogućnost montiranja na obje strane i koliko sam uspio vidjet promijenjen dizajn samih ventova (elise).
|
Ma ja sam jako skeptičan prema tim 200mm fanovima, dva 120/140mm bi puno bolje odrađivala posao.
|
fractal design došao u hr koliko vidim....u stinks
|
di naleti na taj info?
|
novi proizvodi na njihovoj stranici
|
osim što sam n00b... mmmmmmm fractaaaaaal :D
|
i nema XL crnog bisera :fuming: . a i cijena je vidim popularna :( .
|
pa ak ti ove cifre nisu popularne, šta misliš koliko xl bi koštao... mini je hiljadu kn ffs.
|
Citiraj:
A što se tiče bijelog 600T... I'm in love. :) |
Citiraj:
P.S. sad sam zvao links i vele da su oni uvezli malu količinu. i usput vele da postoji mogućnost da naruče i XL. |
pa pogle koliko je mini u švabiji, usporedi sa soma kn ovdje, uzmi taj omjer cijena i pomnoži 130€ i eto te na 2k kn :)
|
Citiraj:
|
mini vani = 70€ = 500kn
mini ovdje = 1000kn nakon najčobanskije matematike... xl vani = 130€ = 950kn ovdje est. = 2k si pitao links koliko bi bio xl? |
Citiraj:
aha, tako si računao, ja gledo mini od 160e :D. pa valjda nisu tako pohlepni :D . nisam, jer me trazio da mu pošaljem linkove od kučišta. tak da mislim da nije mogao ni približno znati cijene. jer ovo su kao uzeli za probu, da vide kak ćemo mi reagirati. |
dobro jel nema u ovoj banana državi pošteni lian li.. a ne ovi plastikaneri, nesto tipa http://www.lian-li.com/v2/en/product...25&ss_index=62
|
|
evo da i vas pitam za savjet, inace prije sam kućišta kupovao po sistemu ovo mi se svida, al sad je problem sta slažemo stroj koji će se nalazit u studiju za audio snimanje i cilj je da kućište bude kvalitetno i tiho, pa da čujem preporuke. Inace unutar kućišta će biti i7 + noctua nh-d14... thx
|
Cosmos 1000.
Ima dampening foam na stranicama, kvaliteta na razini, a prelijepo izgleda gdje god da se stavi. |
Citiraj:
Citiraj:
Osim ako imas novca za bacanje... ali, onda ti posebno, ne treba komp :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:28. |