![]() |
Citiraj:
|
Dajte da nabacimo neku rundu prije izlaska van :)
Recite ime servera pa se nadjemo tam ak netko igra :beer: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Probao danas staviti 1024X768 (ostale postavke iste) dobio nekih 10-15 FPS-a max. ! :stoopid: i proc se penje na max. 56 % :nono: kako tocno treba izgledati taj fullproc lajn ? meni target izgleda ovako; "C:\Games\BC2 Beta\BFBC2Game.exe" +fullproc znaci SA ovim navodnicima.. ne znam sam ja napravio nesto krivo, or what.. Aj' probaj stavit svog Quad'a na 3.0, pa onda probat.. :wtf2: |
Ja moram priznat da nisam nikad nikakav lag servera primjetio.
Igra leti na 80-120fps-a a ping nikad preko 60. (uvijek serveri sa 32 ljuda :D ) Sve uvijek tip top. A ne mogu rec da se nisam naigro kad imam 3 milje bodova atm. Ova shema sa +fullproc mi je donjela nekih 20 fpsa. Btw svima kojima trza neka forsaju dx9 mozda pomogne :chears: |
Citiraj:
P.S. Sutra BF neće raditi jer imaju neko održavanje servera, uglavnom piše u igrici na dnu gdje ide scrollajući text kada točno, pa da se ne čudite... |
Citiraj:
|
Meni izgleda ovako..."C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2 - BETA\BFBC2Game.exe" +fullproc
Evo nekih 3-4min gameplaya kao attacker...sve cipelcugom...već je bio kraj match-a tako da je sve što je moglo već bilo uništeno pa Destruction 2.0 gotovo da i nije uključen u ovo mjerenje, a opet iznenadio me load... Ovo pred kraj sam izašao iz igre pa se load progresivno smanjuje... Proc@default... http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_678e9502.jpg |
Cini mi se da fullproc fora ne radi sa trojezgrenim procesorima (tipa ko winzip, koji prepoznaje paran broj jezgri), jer sa tim dodatkom i bez njega, dobivam identican FPS.
Btw, kak se moze "forsati" DX9? :) |
Citiraj:
Ugl. se zauzece vrti izmedju 40 - 60 % Mislim da su te price o quad procevima pretjerane i da je velikoj vecini nas upravo GPU uze grlo. Ima logike da dodatni threading pomaze ovima sa HD5XXX ili X2 karticama, ali vecini ne. Citiraj:
Meni bome pomoglo... igra radi osjetno fluidnije, kuzi se razlika, ali je podnosljivo. |
Citiraj:
Preko toga sam maknuo bloom jos na samom pocetku a ovo DxVersion ocito nisam skuzio. Zahvaljujem. :) |
Može li se forsat DX11 na 4870x2 :D
Inače što se tiče optimiziranosti, meni se nekako čini da općenito igre danas ne iskorištavaju full potencijal ni grafičke ni procesora... |
+fullproc meni nije ništa pomogao. dapače, ne osjetim boost preformanse nego isto kao prije. niti se žalim na preformanse kad radi ko podmazano
|
ja sam osjetio poprilican boost,jedno 10 fps-a.
|
Evo ja stavio na dx9 i imam jedva 20 fps-a... ko tu koga... :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo malo sam se informirao i konzultirao sa tetkom googlom :D HSAO je obični Ambient Occlusion i ima problema sa Nvidijinim karticama. Kad je uključen i kad je u dx9 javlja se veliki frame drop (potvrđeno kod mene). Kad isključim HSAO dobijem 10-20 fps-a ovisi o poziciji. |
Evo bas jucer sam ubo ''novu'' grafu u komp i sav sretan upalio batt bc2.... i imao sam sto vidjeti 15 fps :wtf2: nisam mogao vjerovati. Proc sam kloknuo na 3.0 i isti vrag. postavke su sve na max osim aa....ne znam koji vrag!! vidim da imaju ljudi slicnih problema cak i sa boljim konfama. Misilim da bi moja konfa trebala bolje ici...
|
jedan post iznad?
|
Prokleto zahtjevno ali savrsena igra
|
Citiraj:
Recimo, ono kaj sam primjetio je da su mi FPS-i redovito oko 50-60 (dx9), sve dok famozni Destruction 2.0 i fizika ne pocnu bacat ostatke zgrada/tijela po cijeloj mapi... Tada redovito pada na 30, a nekad i manje. Sto je steta, jer je to jos najzanimljivije. :D |
do koliko traje ovaj maintance,bas mi se igra?
|
Ako se ne varam trebao je završiti u 14:00 po nasem vremenu.
I meni se bas igra :D |
e pa bome jos ne radi.
|
Code:
Backend maintenance is scheduled for Tuesday the 16th between |
Citiraj:
|
Citiraj:
Probaj ga malo nafrljit ak ide:) |
Citiraj:
btw dal je proradila igra? |
Citiraj: