![]() |
Brzinsko pitanje, sta mislite o poklopcima na ebayu za lumiu 920?
Moj bjeli mi je dosadio pa bi htio kuptii cyan, da li ce to sljakati? Jer je poprilicno lagano zamjeniti ga. |
Navodno baterija na WP8.1 sa Cyan nadogradnjom drži najbolje od svih WP8.x buildova:
http://allaboutwindowsphone.com/feat...icialLumia.php |
da li sam to dobro vidio, WP je dobio File manager?
http://www.windowsphone.com/en-us/st...9-3526f54fc25e To je bio veliki minus, kad sam prije imao L920... |
Citiraj:
|
eh, nisam više up to date sa WP, ali lijepo što su to riješili. To im je bio veliki minus. Još par stvari nek poprave i evo me nazad u WP tabor :)
|
Citiraj:
|
Dakle, da se bavi datotekama cijeli dan: šalje, manipulira, briše, prebacuje itd, ne bi uzeo WP dok to ne riješe. Do tada štelanje dokumenata na Androidu.
Eto jedna bolja paralela. ;) |
Citiraj:
|
Moš mislit.
U biti, očito kako kome. P.S. Ferrari je daleko kvarljiviji od BMW-a ;) |
Citiraj:
|
Cijena L730 bi trebala biti oko 240$
http://wmpoweruser.com/nokia-lumia-7...or-around-240/ |
Citiraj:
|
Znate li neki Product_code za lumiu 1020 koja je dobila Cyan, da ne tražim po repositoriju?
|
Citiraj:
059T347: RM-875 VAR EURO DE CV WHITE 059T2J8: RM-875 VAR EURO DE CV YELLOW odgovara švapski P/C?! sva tri su dobili Cyan i imas ih na NaviFirm-u ;) |
Citiraj:
|
Da neke stvari nisu još na nivou... E sad koje, nemoj me pitat. :D
Osobno, rado bi probao WP. Nisam nikad se sa njim susreo na dulje od 5 minuta. Imam i volju i želju mu dati šansu. Budući mjenjam mobove svake 2 godine, povratak na nekad omiljenu i jedinu marku mobitela nije isključen. Samo prije bi trebao malo drnkati po tome da vidim kak mi to paše. |
Kaze wp Central
830 ce imati 4.5 incha, 20.1 mpx pureview kameru,micro SD. |
Citiraj:
Pa ubodi si polovnu 625/630 i malo "drkenjaj" i vidi jel ti paše, ili je to samo "Placebo effect" od L.J. :lol2: |
Citiraj:
Ako stave jaču bateriju (>2000mAh) onda mi se bude svidio. :D A za kritike WP-u - pa normalno da OS ima mana, istina za većinu njih nije direktno kriv ali svejedno to su mane i ne mogu se izbjeći. Volim WP ali pokušavam biti realan. |
Jedina trajna mana koja je nepopravljiva je nemogućnost backup aplikacija.
Primjerice, kupio sam dvije aplikacije (gre) sa 2x 8kn prošle godine u 7. mjesecu. Napravio sam update na DP8.1U1, koji je "prekontrolirao" sve aplikacije, te one koje više nisu u distribuciji - maknuo. Dakle više te dvije aplikacije nemam, makar sam ih platio, ne distribuiraju se od 15.3.2014. - developer je još uvijek aktivan, te od 4 igara koje je nudio, ostavio je samo jednu - besplatnu. |
Citiraj:
Citiraj:
Kako - bolje da ne govorim, jer će opet tebi zvoniti alarm :) |
Slažem se s Neom, za power usere, bolje da se pripreme..
Jučer na ženinoj 520tki napokon instaliral Black update, nakon pun kufer nagovaranja tipa: "to ti je dobro, to je prava stvar".. I radi ok i ono najbitnije da radi DTTW. Al i dalje taj OS je fluidan i (pošto hard reset tj vračanje na tvorničke postavke nije rađen skoro pa godinu dana) ne šteka, al i nije baš brz, zapravo nemrem reć da je brz uopće.. možda zato kaj nemam L930, gledajući po youtube videe, ne vidim brzinu nikakvu.. Eventualno dok ne bi imal one animacije možda bi i dobil nekaj na brzini.. Mislilm da bu tek dolaskom 8.2 taj OS na nekaj izgledal, a do tad.. Ko zna.. |
Bude draga uskoro i na WP8.1 :)
Vodafon Germany je pustio Cyan za sve, tako da nema prepreka za druge operatere. Neka svrše više sa tim testiranjima i puste Cyan za 520/620, jer to su malci kojima to treba - da mogu trpat Appove na microSD. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Trebalo bi biti dostupno.
http://www.igreklik.com/slike/images...8649128854.jpg Ni preko Nokia Software Recovery Toola nema službeni Cyan za L1020. Vjerovatno još nisu uskladili servere do kraja. Ipak o tome sada brigu vodi M$, ne Nokia. Get used to it. |
Citiraj:
Eto, nije to ništa što bi bilo od životne važnosti niti što bi me, pored svih prednosti, odvratilo od WPa, ali je nešto što bih volio da poprave. |
kihoty, daj pls pogledaj u kom stadiju je cyan za lumiu 820, hungary CV
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:00. |