![]() |
Citiraj:
|
Pogledao sam opet na TV-u i odmah u prvom kadru imaš jednu debelu, onda priđe još jedna. Bit ćeš zadovoljan :D
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Jbt, danas već imamo Ozempic. Što bi tek u 32. stoljeću trebali imati... Teleportirati salo i transfigurirati kožu kao neki minimum. Ako ništa, debeli su zabavniji kad rade combat roll :D
|
meni je super kako ona stavi naočale. :D
Zar to nije riješeno već bilo u vrime Kirka, sićam se neke serije.... |
Ne razumijete, one/oni/ono su odabrali da budu tako fit i kako se uopće usuđujete nazvati ih debelim?! Dajte im da jedu! :D
Nema tu vise ulaganja u kvalitet. Idu na kvantitet i popunu kataloga streaming servisa. Od 2017te, ne racunajuci animirane serije, ovo je četvrta. Umjesto jedne kvalitetne, imamo ove Star Trek Lens Flare TV Show.
|
Za vas "ljubitelje" Star Treka.
Gene Roddenberry was asked by a reporter about casting Patrick Stewart in Star Trek: TNG. "Surely by the 24th century, they would have found a cure for male pattern baldness." And Gene Roddenberry responded "No, by the 24th century, no one will care." Možda nije to za vas kad vas brine što su glumci debeli ili nose naočale... Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
Čelavost ne utječe posebno negativno na kvalitetu života jer je poprilično subjektivna stvar dok debljina bome utječe kao i dioptrija...
|
Citiraj:
|
Al' ako ždereš manje i više se krećeš, kosa će ti narast' :D
Citiraj:
|
Možda se nisi nedovoljno manje kretao :D
Citiraj:
|
It must be down to the bio-neural gel underneath then :D
Eto čak je i čabe :D
https://trekmovie.com/2026/01/13/sta...ee-on-youtube/ Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Nakon obećavajućeg trailera i ove besplatne epizode, ljudi bi lagano mogli tražiti i povrat nofca.:)
|
Nadal sam se da bu u nekom od narednih Star Trek serijala snimljena epizoda koja bi imala neku kratku referencu na Star Trek Discovery u smislu "Sve je to bila simulacija, neuspjela, u holodeku". Vidim da bum moral imati istu želju i za Star Trek Starfleet academy
|
Zar nije Enterprise tako završio u zadnjoj epizodi?
Zabavnije je čitati komentare nego gledati epizodu :D Al' ajd, efekti nisu neloši, sve blješći od lens flare :D
|
Odustao negdje na pola. Naivno, glupo, woke, preglumljavanje, emocionalne scene loše odglumljene, macho još gore... Možda se razradi kasnije al' meni se ne da gubiti vrijeme. Eh da, sve female su neke bezveze, ni blizu 7/9.
Daleko zabavniji mi je bilo pogledati Euler's identity na YouTube :) Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Pogledao prvu epku ST: Starfleet Academy
Pa ono, zasad niti smrdi niti miriše |
Citiraj:
* "Resistance is Futile" - Locutus of Borg * |
Meni ovaj Strange New Worlds uopce nije los, dapace skroz dobar, a ko nije gleda, je crtic, ali The Lower Decks, je meni vrh vrhova, šteta što je otkazan.
|
STN mi je bio top dok nisu krenuli mjuzikli i pic* mat* u S03. Doslovno sam pogasio usred epizode, vidio na imdbu uzasne ocjene narednih epizoda i otisao gledati ljubav na selu
S01 i 02 su mi bile super, necu te lagati. |
Da nekako sam zaboravio te mjuzikle :D al i preskocio sam ep i dvije ostale su mi bile ok. Neke nepravedno ogađene jer su homage TOSu i sl ali ok, i TNG je imao vrlo cudnih epizoda, ali u globalu dobar
|
https://www.t3.com/entertainment/str...this-year-2026
od svih kopija star treka naviše mi se dojmio The Orville
jel se zna šta o njima ? bude nastavak ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW imaš strip tj stripove, nema puno, ali su dosta dobri, praktički nacrtane epizode. I da, The Orville mi je odličan. Dok se tu ekipa muči sa ovim novima, ja sam prošle godine ponovio DS9, a ove bi mogao Voy. :chears: |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:17. |