![]() |
@ShebY
hint: funserver.cc |
of corse GRID:smoke:
|
San Andreas multiplayer ocjena 9.9
Counter Strike 1.6 ocjena 8.5 |
tf2
|
Citiraj:
|
Citiraj:
njub |
lol, sad bi kao svi trebali znati sto to znaci... ja sam odmah znao, sta je njubovi :roller:
inace, bas jucer krenio flatout-ultimate carnage, igra je show |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
- assassin's creed
- cod 4 mp - america's army - flatout 2 :beer: |
Citiraj:
|
ja u nedostatku ideja se dao u onlajn kupovinu prijespomenute legend hand of god... jos nekih sat i po i onda cemo vidit:)
|
- Call of Duty 2 Multiplayer
- Cabal Online - Warsow |
počeo Tomb Raider Anniversary...
igra je prefenomenalna i po mom mišljenju vrijedi dat pare za nju, samo neznam kolko je duga... |
ja neigram nist na kompu cekam da izade gta i diablo novi.....tek nekad na lapu na poslu znam bacit malo cs 1.6 :D
|
cod 4 i ponekad trackmaniu online :)
|
Nabavio Legend Hand of God, (jako malu ali full verziju :rolleyes: ) pa ju sad dekompresira, potrajat će :)
Baš ću malo zaigrati u nedostatku Diabla novog |
igram tj zajebavam se s spellforce 2 i bugovima :D
|
- Cod4 MP
- CoH MP |
|
sta igram,ne igram nist od objesti
|
runes of magic closed beta super igra u ponoć sam ćeko i dobio key za cb i downlodo i igro rjetki su dobili prvi val keyeva a ja sam među njima:goood: svi dobijaju keyeve samo neki prije neki kasnije
|
Boiling Point - hebena igra, ali nikako ne igrati bez patcha 2.0
Alone in the Dark - meni odlična igra, samo kaj se prije toga treba navaditi na kontrole za 3. lce Fallout 2 - ins., pokrenul, ali neću igrat zbog grafike, znam da je igra super i sve to ali navadil sam se na novije, možda jednom skupim hrabrosti:D, btw ima koji mod za bolju grafiku:D |
rainbow six las vegas 2 , SC double agent (moram otic po flatout carnage)
|
baš instaliram wow pa ću derat malo na pvt serverima :)
može neka preporuka servera? (ako nije ilegalno) |
cod4
|
1.Counter-Strike 1.6-7
2.CoD 2-6 3.NFS:Underground ll-8 4.FM 08-9 I nigdje ne mogu da nadem Source za kupiti! :fuming: |
Nikako ne mogu Hand Of God normalno igrati, sve ide super, fino izgleda, ali čim hoću otvoriti neki chest ili slično, izbaci mi ovaj error:
http://pce.hostili.com/images/dx9rmib_thumb.jpg Googlao sam i našao jedno pitanje sa istim problemom ali nije bilo odgovora :kafa: Mogu ići i do kraja igre ako hoću ali bez otvaranja kutija, chestova itd... Ali ni to ne iskače uvijek nekad mogu otvoriti nešto i pokupiti item, ali kad tad naiđem na neki koji me izbaci iz igre... |
od prekjučer lvl60 paladin..WoW,jasno:D:D:beer:..od navečer danas igram i Alone in the dark..kad ga preuzmem..:smoke:
|
Alone in the dark.Dobar je,malo je kamera tupava.Možda s gamepadom bude bolje.Grafika je super,a i zagonetke su strava.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:55. |