![]() |
A ti si sad faca kaj javno pljuješ po ljudima? Daj molim te. Gle nisam gledal sliku neg opis kartice jer su slike te koje su u pravili krive a ne opisi, ubiti da i kolegu tolko zanima kartica može nazvat hgspot! I ne mijenjam mišljenje jer nisam samo čital članke o karticama ko NEKI nek sam ih i isprobal zato znam kaj govorim, da neznam nebi se gural ko NEKI, vjeruj mi!
|
Dancija za testera/recenzenta u PCE Test Labu. Tko je za? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
me me me meeeeeeeeeeeee
EDIT: ooo yes, idem odmah po 4 komada, mozda uspijem slozit nekako quad-crossfire :D VGA PEAK Radeon HD3870, 512MB DDR4, TV-out, Dual DVI * Šifra artikla: 080067 * Cijena za gotovinu: 427.67 kn * Cijena za karticu: 475.19 kn * Preporuka: * Raspoloživo. Molimo nazvati za potvrdu. |
Ne mad max, danci mi se cini kao ipak kompetentnija osoba za taj posao.
Ti si nekako previše neozbiljan, možda dogodine :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom se razumijemo, on je prava osoba za to :D @Gilbert - to bi mu bila utješna nagrada ako ga PCE-ovci ne prime :D Isprike autoru teme što smo otišli u mali OT :) |
Citiraj:
a 750kn za 2600XT mi se čini malo previše |
Citiraj:
|
Eto na kraju neće bit niti jedna od ovih, nego ću uzeti xfx 7900gs. Ima garanciju još 20mj, a i do praga mojih mogućnosti je.
Valjda je tu negdje sa x1950 |
yep, tu su negdje :)
|
Citiraj:
|
da...fine bih aj reko(dobar dil)
Vidimo se... |
Citiraj:
Što se tiče ove rasprave, ako će netko u budućnosti gledati temu, ovo mi se čini kao best buy u tom cjenovnom razredu: VGA Sapphire PCI-E Radeon HD 3650 256MB DDR3 MP Cijena: kn650.67 Cijena za gotovinu: kn618.14 http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1106032 PS: Danc00-a za predsjednika :care: |
moram da vidim kako se ponasa na revieowima, mozda ce to biti moja sljedeca grafa, HD3850 mi bila prejaka :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
...dobar izbor matt..zvučnici rade?:D:kafa::chears::chears:
|
THX dream. Ma rade bez po frke! ;) Držim ih na 2/5 jačine i to mi je sasvim doboljno.
|
ati do 650kn?
pa koji bi mi najbolje preporučili
AGP/PCIE - svejedno, imam ploću koja podržava oboje iako mi pcie radi u x4 modu al nema veze kupujem novu ploču uskoro a AGP stvarčice su skuplje... pa u tom rangu šta je (po)najbolje? ma kad razmislim može i envidija ali preferiram atija. zafaljujem:banana: |
1950pro/gt ili 7900GS/GT
|
polovnu 1950
|
Citiraj:
Ne gledaj dalje :) |
Citiraj:
|
kasnim s prijedlogom,al kad ti vec za 720 nude x1950pro,za tu ti lovu odmah prodam x1950xt.
|
mene bi zanimala ta 1950xt
moze vise informacija na PM? (garancija, proizvodac, hladenje?... clockanje me ne zanima) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:11. |