![]() |
e sad evo jedan problemcic idem malo igrat coh of koji igram na 1600x1200 sve max i dva puta mi se zblokao
i to izgleda zbog temperature izgleda da ovi driveri ne vrte kako treba vent. rijesio sam tako da sam stavio od asusa smartdoctor 5.09 i tamo imate ljepe opcije za vent |
Citiraj:
|
Ja bum tek formatirao HDD početkom trečeg mjeseca! Tak da se nadam da bu ovaj topic do tada procvao dobrim komentarima koji dižu ove drivere u nebesa :D
|
Pitanje je jednostavno! Sa 7.11 na 8.2?!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja ne kužim, al meni Crysis ne radi kako treba ni sa ovim 8,2 a ni sa 8,1 driverima. Imam 7,12 i radi odlično bez ikakvog trzanja...a isto tako sa 7,11 mi je stvarao probleme (usporena slika...totalno trzava, i spori izbornici u samoj igri a čak i artefakti). Nije mi baš jasno do čega dolazi i dal to ima veze sa samim driverima, ili bi morao igricu reinstalat i probat stavit nove drivere...i tek onda staviti igricu ponovo? Ima li neko slični problem?
|
Crysis ti trza zato kaj ATI ima problema sa *.sfd video fileovima! To je tak na 7.11 driverima, dalje ne znam jel problem prisutan! Rješiš ga tako da obrišeš unutar Video direktorija sve *.sfd fileove! To bu ti obrisalo sve početne reklame i onu kartu u glavnom meniu! To i je jedino kaj trza i to urnebesno na 7.11 driverima! Čak je i superiška to obrisati zato kaj ti se Crysis učita jedno trostruko brže bez tih fileova!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
joj fug..daj se otuširaj hladnom vodom i smiri riječnik..driveri su bolji od 8.1,a samim tim šta su kojih 2mj noviji od 7.12 ima neke šanse bar da 10% bugova isprave u novijim igrama..nemoj odmah đonom na njega..
pitanje,da li ATT rade? čini mi se opet ne...imam 3870tku..i silno bi preko njih htio vent riješiti..ne volim rivatuner..nije mi sjeo.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nigdje nisam napisao da su 8.2 driveri losi, i sam ih imam samo sam napisao recenicu koja sumira prethodne utiske na drivere u threadu. Citiraj:
nova verzija ATT nije izasla mjesecima (davno prije 3xxx serije), isto vrijedi i za ati tool ta dva programa su neovisna o driverima, jednostavno moras cekati da izadju nove verzije samih programa |
Snimo sam ih na xp, imam dvije HD3870 u crossfireu i u odnosu na 8.1 nisam osjetio neku razliku, osim što mi je score u 3D marksu manji za kojih 200 marksa. Jedino zbog čega ih se isplati staviti je zbog toga što su riješili problem sa bijelom kockicom u gornjem lijevom kutu ekrana.
|
E ovo je nevjerovatno, evo maknuo sam 8.2 i stavio 7.11 i glaedajte kaj mi piše kad mi se dignu windowsi, brisao 5puta i čistio u safe modu Sa DC-o al isto, stavljao sa cd drivere i opet isto jel netko zna kak to popravit ?
http://img206.imageshack.us/img206/9494/fakie0.jpg?s=1 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Koliko ja znam zadnja verzija ATT je izašla sa Omega driverima (7.12) Overclock nije podržan još od 2xxx serije... |
Kod mene 8.2 radi ok, u Crysis-u konacno svi objekti na broju :D
|
Citiraj:
ATI Tray Tools 1.3.6.1067 Beta Author: Ray Adams Date: 2007-11-05 eto nije bas "davno prije" 3xxx serije, ali ipak kojih mjesec dana prije tako da jos nema podrske za taj chipset |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo vidiš:D Ono kaj fali je podrška za overclock 2xxx i 3xxx serije. Ali profili za igre rade uredno. |
zezam te fug,šta si lud..:D:kafa::chears:
|
Napokon sve popravili. Nema kvadratića, divljih boja, i čini mi se da COD4 bolje ide:D
Napon vratio sa Cleartype-a na standard |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:11. |