![]() |
Onda kupi Phenoma s 3 jezgre kad dodje :) Kako izgleda, izaci ce i sa 2 i pol jezgre, samo da pomrse intela :D
|
Citiraj:
|
Da ne moram to riješiti u tjedan dva ostao bih na ovome dok se AMD ne podigne opet. Sadašnja situacija je takva da je Intel ipak bolji :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
hm.. ne kuzim ljude koji uvjeravaju druge da im nesto netreba.. Pa ne placate im vi te stvari. Kakve veze ima ak si netko moze priustiti q6600 i samo surfati na njemu? To ej njegova stvar. Isto kao i sto nam netreba auto sa 300 konja ali ima ljudi kojima je gust tu i tamo ga stisnut malo.. potpuno suvisne brije..
|
Citiraj:
Pa naravno, tu smo postali k'o babe na placu...jel bolje sto kuna 'vamo ili tamo, pet dkg lijevo ili desno, svejedno, brijanje komaraca i te spike. Sve neka čangrizavost tu na forumu, imam filing da smo postali kao ovnovi na brvnu, čiji je veći i tko je pametniji u potpuno nevažnim stvarima. Ljudi dođu (uključujući i mene) nešto pitat i onda se obaspe po njima na način da bi se trebali osjećat u najmanju ruku tupavi. Mislim da bi općenito trebalo malo više tolerancije, pogotovo ljudima koji ovdje dolaze po pomoć. To je ono naše poznato, ak tražiš pomoć, ili samo nekaj pitaš, odmah si jadan. Netko pita kol'ko je sati, a dobije odgovor "e ono fakat znam kak je bit jadan i ne imat za sat, al sam si si kriv, kaj ti ja mogu kad si glup pa nemaš za sat". e..je'ote, e lik je pilku qvoda, e fakat je panglu do yaya, on to nebu iskoristil, JA znam, JA znam sve, sam' me pitaj, pazi kaj ti velim. Pozdrav, konjina s qvodom:smoke: |
_Dosta spama_
Na tebe Ozi i tvoj ''fuck the system'' karakter se ovo posebno odnosi :smoke: |
Niti sam se ja koga od vas dvojice dotaknul u svojem prethodnom postu (već općeniti osvrt), niti me zanima dal ste se vi time našli uvrijeđeni. Dajte is truda pa pregledajte starije postove na forumu; postove u kojima se ljude uvjerava da je Q zalog za budućnost, postove u kojima se svi koji nemaju Core smatraju manje vrijednim i postove u kojima ljudi lažu sami sebe (a i druge) kad se spominje Q.
|
Nema problema Razer.
McG, nisam se osvrtao na tebe, ne brini. |
Ovaj thread je totalno otišao u krivom smjeru (a i ja sam pridonio sa malo spama).
Pratim ga jer i mene zanima koji od ta dva proca. Slažem se sa Ozijem (unatoč njegovom tonu) da se vrlo često umjesto odgovora na pitanje dobije uvjeravanje da to nekom ne treba. Iako zaista najčešće i ne treba, dobronamjerno se može skrenuti pažnja na to ali i odgovoriti na postavljeno pitanje. |
"We all need to fuck the system" nazalost ne prolazi na ovom forumu uglavnom tema je q vs q a vi mu govorite da je neisplatljiv,kak ga nece iskoristit...
Uglavnom ja bi isao na q6600 sasvim solidan procesor cak i presolidan koji je sad cijenom pristupniji sirem pucanstvu...q9300 premali multy namucit ces se OC-om a tih 10 % razlike tesko da ces osjetiti osim ak se bavis nekim heavy renderingom i tim glupostima. Moj konacan odgovor q6600,over and out:respekt: |
Citiraj:
Q9300 ne vredi te novce, a ploča unatoč četvorofaznoj regualciji bez problema podnosi clockani quad za 24/7. Citiraj:
To kaj većina na spomen quada (nepotrebno) skače s obrambenim stavom, isto kak je nekad najdraži nam forumaš skakal na spomen G80, DX10, Vista, 970P i R600 je opet druga priča. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Molim te na čemu se zasniva tvoja preporuka? |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Da me se ne shvati pogrešno, 3DMark, SuperPI i sl se ne sjećam kad sam pokrenuo ali volim dobiti bolje performanse ako mogu, naravno uz apsolutnu stabilnost 24/7. Citiraj:
Elektronika mi nije strana tako da mi se čini da ima puno marketinga i cool efekta među korisnicima kad se nešto tako napumpa da su svi uvjereni da više ne mogu bez toga. No to tom sindromu upravo ti često pišeš. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Je, čini se da su se shebali...
|
Ma ko bi ih znal, a nije ni tolko bitno. Sve u svemu ploča je čist vredu za udomljavanje naclockanog Q6600.:)
|
Je, samo nemam pojma zašto ovaj toliko okoliša oko tog Q6600.
Sve mi se čini da će ubosti Q9300 :stoopid: |
Ko i svi važe čovek + i - za komponente, ali IMHO zel bude Q6600.
|
starudiji Q6600 pada cijena :zdero:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Na kolko bi se dao kloknut ovaj q6700?
Mislim da ima multi x10 i vise cache od q6600. To bi se dalo zvijerski potjerat sa TT Ultra 120! |
zavisi na kojoj ploči, napajanju, memoriji, primjerku procesora i tvojim sposobnostima, a ima isto keša ko i q6600, a i hladnjak je thermalright, a ne thermaltake
|
Ma nekako sumnjam da bi sve to islo preko 3,60 GHz...mislim da je q6600 i q6700 imaju isti stabilan OC
|
Naravno da će ići svaki prek 3.6GHz. Q6700 jednostavno ide više zbog većeg multija, to je normalno...
|
G0 Q6600 je dobar, ali samo u kombinaciji sa x38 ili x48.
Kod mene radi na 8x400=3,2GHz na def. naponu 24/7. u kombinaciji sa x38. |
Mislio sam sa ASUS P5K Premium/WiFi-AP
|
Citiraj:
vozio sam ja Q6600 i to B3 na 400MHz FSB na 965 ploči a na P35 na 455MHz FSB tak daaaa..... |
Ja i dalje ne kontam o kakvom bugu se radi kod Q9xxx procesora. Pikirao sam Q9450, ali sad gledam i ne razumijem... :stoopid: Je li to riješeno ili nije? Za koji mjesec bih trebao uzeti proc...
|
bug je bio taj da ih ploče nisu prepoznavale
sad je to sve riješeno |
i ja sam vlasnik x38 i q6600 B0 koji od drugog dana radi na 3.2 stabilno, na idle nije preslo 36 stepeni po jezgri :) sad evo vrucina pa razmisljam da vratim default ... al imam klimu tako da me opet nesto vuce da ne spustam ga nikako :D
|
koji je sad B3 ili G0 je B0 ne postoji
i nije bitno kolika je idle temp nego load temp |
ahaha type greska, G0 je :) nemojte piti pivo prije 12! :D kako nije bitno kad je meni isto bitna idle temp kao i load temp... isti djavo , akoo ti je idle temp visoka bice ti i load :) meni na load sve 4 jezgre nije preslo 57-60 stepeni sto je ok stvarno :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:39. |