![]() |
Orange BoX(cijeli...)
PES8 CoD4(al ono...) |
CoD 4 MP totalno razara.... :)
CrySis je na kraju ispao pravo smeće sa grafikom budućnosti.... |
NAJ igra : Call of duty 4 (ujedno i pozitivno iznenađenje što su već 3-put izdali odličnu igru)
NAJ razočaranje : Crysis ( NFS:PS ipak na 2. mjestu zato što sam i očekivo da će bit njesra :D) NAJ iznenađenje : Witcher (jel meni jedinom fascinantan odnos veličina zgrada i zidova naspram igrača i npc-a?) NAJ na_početku_glupo_a_kasnije_zakon : S.T.A.L.K.E.R. (jedva čekam nastavak (ekspanziju?) NAJ ma_znao_sam_da_će_bit_dobra : Bioshock (da nema COD4 ovo bi bila najigra) NAJ loša igra : Soldier of fortune (ovaj novi, više ni ne znam kak se zove, e to treba znat napravit...:hitthewal:) Realno gledano, 2007. god. bila odlična što se tiče igara, nek kaže ko šta hoće:kafa::D |
COD 4 apsolutno .
|
CoD4 i Bioshock
|
Portal
♥ the cake is a lie! |
... i The Witcher i R6: Vegas
|
Citiraj:
|
CoD4 MP Rulez
|
Creme de la creme:
Enemy Territory: Quake Wars - zvjerska igra, zasluzeno jedan od originala u mojoj kolekciji (od 2 igre :D) Call of Duty 4 - sta vise reci, takodjer original Bioshock - odlicna atmosfera, prica, grafika Sve što je Valve izdao je remek djelo :) Ti ljudi su fakat umjetnici, raditi igre koje odlicno izgledaju, lete na svakoj mašini, odlicne price i igrivosti, cijeli Orange Box je genijalan. To je sve sto sam probao iz 2007-e |
crysis, cod 4, bioshock...
|
Nemogu vjerovat da je samo vas par spomenulo savršenstvo ( nakon stavljenih patcheva, ukupno 4 ) od igre, niti jedna se ne može mjerit ni po čemu, otvorena mapa, solobodan odabir misija, prica, AI, SVE, SVE i SVE...
Pustimo sad na stranu koliko se je dugo radila i sve vezano uz to, ispala je perfektna i sa velikim nestrpljenjem ocekujem nastavak. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1. Call of Duty 4
2. STALKER 3. HL2 EP2 |
Nemam nekog redosljeda li izdvojil bi:
Bioshock Witcher PES08 Neverwinter Nights 2 (nisam siguran dal to uopce je iz 2007) te DIRT (iako je zahtjevan i neoptimiziran - jedna od boljih voznji koje sam igral prosle god.) |
Bioshock - jednostavno genijalna igra
Crysis - iako se ljudima priča gadi meni je super :P |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:12. |