![]() |
ljudi valja li išta taj novi driver 7.12....imam hd2600xt i stari driver koji mi je došao na cd-u od nje....a kad instaliram driver 7.12 ,slova welcome (kod startanja windowsa) mi promjene boju u narančasto, dakle ne budu više plava.....jeli to normalno?
i kad snimam nove drivere, jeli mi bolje stare drivere ostaviti ili ih izbrisati pa snimit nove? unaprijed hvala |
ak nisu plava znači nije noramalno, ali pa probaj u igrama ili di već hoćeš pa ak onda se boje blesiraju makni te i stavi npr 7.11-al kad ih maknjivaš da bi bil siguran da si ih maknul moraš počistiti sa DRIVER CLEANEROM. i onda deri po driverima.
|
Citiraj:
|
a jesu li bolji 7.11 od 7.1, njih sam dobio s cd-om kad sam kupio komp.
|
1. probaj logicno razmisliti malo.
2. onda malo proguglaj 3. na forumu ima ziljardu temu. 4. nemozes nista shebat pa malo mozes i sam eksperimentirat. I da jesu bolji su. 7.12 ti je zadnja verzija i nju skini i stavi na komp. Naravno stare pocisti sa driver cleanerom. Imas upute u njemu kako se to radi, pa nemoj ni pomisljat da to pitas na forumu. RTM. |
Citiraj:
|
a treba li stare drivere uopće brisat ili mogu preko njih snimit nove?
|
Najbolje pobriši!
Nego, nešto Ati kasni sa 8.1... |
Nikad se nisu obvezali da će izlaziti prvog u mjesecu ;)
|
Pobrisao sam i post i quote...tbradaric očito nikako nema vremena navratit do:
http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila pa baciti oko na pravila. |
?????
pa što sam rekao što je nedozvoljeno? to što sam rekao da nemam originalni xp???? stvarno mi nije jasno...neću valjda opet dobiti ban? |
Citiraj:
|
al će meni bit iznenađenja kad mi se grafa vrati sa servisa :D
nego jel istestiro neko sa 2600xt? i mali offtopic,jesu zeznuli arhitekturu na 38xx seriji isto kao i na hd2xxx ili su otklonili taj nezgodni problem sa AA? |
aiiii, stavio 7.12, osjeti se veliko poboljšanje u brzini, u witcheru se sejva i loada brzinom munje, zbilja veliko poboljšanje. šteta samo što po donjoj horizontalnoj i desnoj vertikalnoj strani ima po centimetar fluorescentnog smeća :goood: :lol2:
stavio zadnje omegine drajvere i sve super zasad :chears: |
Citiraj:
|
A u klinac već više!! Na mojoj AGP HD 2400 pro mi kod instalacije 7.12 veli da ja nemam hardware za taj driver. Pa ovo je već za poludit! Ne ide brate nikako, ni sa Driver cleanerom ni bez njega. Jel netko zna rješenje; dal da stavim omega + Ati tray tools/riva tuner?
|
Probaj Omega drivere.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Il probaj omegu 7.11-piše da one popravljaju te nekompaktibilnosti sa HD serijama, i da OMEGA+ATiTray Tools ti je najbolja opcija na XP-u! |
I jesu gore driveri sa original CD-a.A probat ću još sa omegom pa ako ide-ide. Ako ne, čekat bolje dane...
|
može li ko stavit link za download 7.11, preko googlea me uvijek odvede na 7.12, skinia njih, stavia i sve se sje*alo, pa sam sad opet na 7.1
|
|
Citiraj:
|
OK, hvala. Probat ću pa ćemo vidjeti kroz par dana kako sve to skupa radi...
|
evo pojavili su se i catalysti 8.1 beta za vistu pa ako ih netko želi isprobati, može ih tu pronaći
veličina = 140MB :eek: |
bemti, sta se dogodilo sa danima kad su driveri bili kojih 1-2mb...
|
Citiraj:
|
hebo mene pas ako ja kuzim zasto su takve veličine??? pa unazad 3-4 godine, cijele igre su bile tolike.
|
Citiraj:
|
i opet su preveliki. :)
jelc, aj na PM mi napiši što moram učiniti da osposobim HD akceleraciju na svojoj 2600xt tnx |
Citiraj:
nego je problem u samoj glomaznosti drivera - ne vidim kako driveri od 140mb mogu nuditi bolje performanse od drivera, od prije par godina koji su bili 2-3mb 140mb? za sta? za teme i slije koje koristi ccc? za inf file samih drivera?lol |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo drugo baš ne kužim:stoopid: PowerDVD (patchani, zadnji), ista stvar sa Nerom. Pa zacajneš kvačicu za to:) Tak je barem na XP SP2:p http://img141.imageshack.us/img141/1838/pdvdbr4.th.jpg Citiraj:
|
upravo skidam, budem provrtio onaj banch od crysis-a dx9 i 10 prije i poslije drivera, pa da vidimo jel ti iz amd-atija što pametno rade :)
|
Citiraj:
|
UVD radi prilikom svakog gledanja HD materijala
|
Citiraj:
Ja sam khmmm "nabavio" transformerse/gladiatora/Top Gun u Hd kvaliteti 1080, u .mkv zapisu, zauzece proca 0-1 posto, grafika je rjesila cijeli posao, u pitanju je 3870. |
lol fpsi u crysisu i na 7.11 i na ovim 8 beta su isti -.-'
|
Citiraj:
si morao kaj palit u opcijama? cyberlink powerDVD nece otvarat fajlove, a neru nemam.... |
Meni je Transformers u EVO formatu i tamo šljaka UVD bez problema,ali eto serije koje su mkv idu ko i fleksu na 30% zauzeća proca što bi reklo da ne šljaka UVD,pa eto napiši šta točno treba napravit podesit u MPC da i tamo prošljaka:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:31. |