![]() |
...ruku u vatru da je do drivera..:kafa:..baš ću vidjeti kad sklepam sve šta sam kupio,sa 3870...stavit ću ili omege,ili XG warcatse..nema šanse da catalysti uđu u moju kuću...:D
znaš šta je weird..šta mi se javilo 5,6 ljudi sa 3850 i 3870 kojima radi perfektno..bilo Club3D,Gecube..Sapphire...nebitno..stvarno da radi nikad bolje..kažu da koriste omege..bazirane na 7.11ticama.. |
Citiraj:
Evo, imam bas tu club 3d iz Hgspota i catalyste 7.11 i nikakvih problema nemam. Isprobao sam je na XP+SP2, Vista 32 i sad na Visti64 i svi sistemi mi rade odlicno, nikakvi artefakti niti ista slicno... I trazio sam te warcatse da ih isprobam ali ne mogu naci 64 bitne novije, pa ako imas link... :D |
Očito su ove kartice koje šalju nama za balkansko tržište toliko shebane da ne mogu prikazat ni artefakte ! Dakle dobro je :D
|
Citiraj:
Prvo sam triputa procitao i onda sam se slomio od smijeha.:D |
...pogledaj na kutiji sastrane..imaš trial bon za pečenjare u vrijednosti 10 eura, i piše Balkan Edition...ja vidio...Klub3D....Gekjub,Safir..obično sinkronizirani prijevod..proizvođača...:D:D
|
Citiraj:
ima samo 7.10 a taj lik sto radi omega drivere u posljednjih godinu dana jaaako kasni sto se tice drivera (koja 4mj su mu trebala da uopce izda drivere) sto se tice XG warcats drivera, koliko vidim zadnji updejt na njima je napravljen prije godinu dana.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
a omege,da..7.10..moj lapsus..kasni,a čuj..a opet svi su mi bolji nego catalysti..živo me zanima kad sklepam komp šta će bit...sad kad ne budem mogao XP uopće instalirat :D:D:D..ubio bi se..3 mjeseca skupljam za komponente.. |
Citiraj:
1) uopce ima 3870 u igdje u hrvatskoj kamoli u hgspotu 2) da se problem ne pojavljuje i sa karticama drugih proizvodjaca |
Citiraj:
|
updejt
artefakti mi se pojavili u demou The Witcher (iste boje kao i u UTeu) ali samo na jednom dijelu, lol tamo u uvodnim scenama kad furaju lika u kolicima u onaj dvorac tamo mi je ujedno i najmanji FPS bio, ispod 30... ako se nista od toga ne ispravi u novim driverima onda ce mi stvarno graficka postati prioritet trenutno mi je maticna ili napajanje (posto mi se komp stalno gasi i pali sam od sebe a znam da memorija nije kriva posto prolazi memory testu) :F |
definitvno probaj neko drugo jace napajanje
|
imam 550W napajanje, koliko jace?
|
Ajme daj više odi reklamirat tu grafičku :fiju:
|
otici cu
sutra zovem hgspot da vidim da li uopce imaju zamjensku.. |
Meni se Sapphirka samo jednom zbagala, u Witcheru, na onom tulumu kad po*ebeš princezu Addu, kod prelaska iz jedne u drugu sobu sam je odjednom sve počelo blinkati ko ludo. nakon restartanja igra nije više bilo problema.
:chears: |
Citiraj:
|
okej, sutra nosim grafu u servis pa ce oni pregledati da li je doista u banani ili ne
ako kod njih ne bude problema ubit cu se... u medjuvremenu slika iz witchera http://img146.imageshack.us/img146/7...cherdq8.th.jpg + ut3 se pocinje zamrzavati nakon kojih pola sata igre |
Na tvom mjestu, ja bih bacio na usb stick ili izvukao na papir par takvih screenshotova pa im ih odnesao.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:37. |