![]() |
Ajde, ajde postajte rezultate, pa nije vrag da ni jedanput niste zavrtili sandru cpu test ili 3DMark.
|
Citiraj:
:D :D :D :D :D :D |
muso, ovo kraj tvog proca u tvom sigu je oznaka za Multi Procesor, a ne mobile
onako usput :beer: |
Citiraj:
|
Svi su se raspricali, ali nitko ne daje nikakve konkretne rezultate...
Pa dajte testirajte PCMark2002, Sandru, Aidu (svi znamo da ste to svi testirali nekoliko desetaka puta) i onda to fino screenshoot-ajte i postajte na net, tj. ovdje. Ili vas je sram?! :beer: |
Evo za primjer vam ja postam svoje rezultate na Intelu... (nije me sram, za razliku od nekih tu)
|
Aida, test No.1
|
Aida, test No.2
E sad bi zamolil cijenjene posjedovatelje tih Bartona da metnu po mogucnosti ove testove... Pozdrav! |
ma koga je sram?
nije stvar u tome nek izgleda da smo se vec zasitili od svih tih postanja rezultata i na prijasnjim konfiguracijama pa smo se sad uljenili to postati. |
Citiraj:
Ajd postajte i sve OK. |
Ok ja ipak imam sporu memoriju pa je meni pisanje oko 1015.
Kad dođe kIngmax će sve to poletit. |
Neznam jel ste primjetili ali i u Ve-mil je stigo Mobilni Barton,
klik |
da cijena im je stvarno popularna :rolleyes:
|
Malko su skupi.
I pitanje je koja je to serija. |
Svi o svemu, al jos nitko nije postal rezultate.
Ajd please post-ajte jer me bas zanima, a nisam jedini... |
jos imam problema sa memorijom i nadam se da cu to srediti za par dana pa tek onda mozemo raspravljati o rezama.
|
Mene isto zanima rezultat, ali ne od AIDE.
Svi se hvalite kak ide na 2500, 2600, ali ja još nisam vidio nikakve koristi od toga niti bilo kakvog dokaza da ste odvrtili bilo koji benchmark.:rolleyes: Ajde da vas vidim kak vrtite benchmarke na 2500.:beer: |
Evo i jedne slikice za mobilaše :D .
Nisu stari Bartoni još za smeće.:) :beer: |
1 privitaka
Citiraj:
|
1 privitaka
A evo je i u multiu
Nitko nije rekao da su stari za smeće.. meni je trebao dobar proc, a pošto onaj DLT3C iz Splita nikad nije stigao ( S.O.B.), a nemrš DLT3C nigdje nabavit sam uzel ovo. |
negdje na nekoj stranici sam procito da smedi procovi(mobile naravno) max mnozitelj ide do 13x a zeleni do 15x!jel to istina?ak je pazite da kupite zeljeni onda:P
|
Evo-ja se vratio dimeka, sutra idem natrag.
Mogu ja odvrtiti ak nekog zanima jedino proc, memoriju na KT 400 i 166 FSB-a bi bilo bedasto komparirati. Sad sam stavio stari BIOS. Za razliku od onog koji podržava Bartona ovaj je stabilan. Upravo sam odvrtio 5x Mark 2001 a proc na 1.65v:D :D :D stabilno. Na BIOS-u koji kakti podržava Bartona se dobije viši množitelj,bolji rezultati memorije pri istim postavkama,...i problemi na relaciji AGP-VIA-OS, a čini mi se i pizdarije sa IDE driverima. Ak me naljutite budem ga večeras drmnul na min. 2700:) Tek toliko da vidite kaj je prava ploča a ne tam neka NF2 ULTRA. A da ne pričam o ponosnim vlasnicima koje je frka napravit L12 "mod":D :D :D A ne treba se ni lemiti... |
Citiraj:
fora je u tome kaj je memorija zajebavala pa sam posudil 256 od raka i sve dela kak spada jos se necu zato bacati u OC dok ne vidim kaj ce ovi panjevi u hg-u reci. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da barem 80% ljudi dobije veći FSB. |
Citiraj:
|
Ovo je zanimljivo-sad dela već cijelo popodne stabilno na 2500 1.65v:) (toliko sam namjestio, više manje je 1.68v do 1.7v)
Sa prastarim BIOS-om... Baš me zanima kaj me je toliko klalo BIOS ili VIA:confused: Sve si nekaj mislim da ga malo dignem na 180x15. |
na 1,65V al tebi ocito ploca over volta. Meni je u WIn bio stabilan 1,65 al za nekaj vise njet.
|
Citiraj:
Tak sam stavio još prije osam sati i dela fino. Pa odmah kad sam stavio na 2500 sam odvrtio 5x2001 i nije se ništ zrompalo:) Sa starim BIOS-om nije htio biti stabilan ni na 800:confused: Ajd ti znaj... |
Citiraj:
Inače da znaš ja lemim sa švas aparatom i to dok je ploča pod naponom. :D :beer: :beer: |
Citiraj:
Imam negdje tu stranicu sa L12 modom, bum ti poslao kad nađem. Mislim da se samo oko nekih pinova na procu omota žica. |
Citiraj:
|
Citiraj:
meni je pomoglu u dobivanju 200 mhz fsb :beer: |
1 privitaka
Evo, malo sam ga nafrljio:D
180x15, lijepih 2700, digao napon na chipsetu, malo AGP, proc na 1.92v. Mislim da bi za punu stabilnost trebao ipak 1.95v. Nije loše za zračno hlađenje:) Ide dobra stara DFI ko gluha svinja:burn: :beer: |
:clap: Bogme dobro.
|
Ajde dečki...živnite malo, pa nebude vas valjda oderao netko sa starom KT 400 i zračnim hlađenjem:rolleyes:
Pored vodenjača i peltova:D :D :D :beer: |
vidis Jelc, vec si zaboravil da ja vise nemam pelt!
|
Jelc ta bolest se zove alzheimer i u ranom stadiju s emo#e lijeöiti.
|
Dobro.
Dakle-rezimirali smo da ni sa vodenjačama ne-ide:) To mi je jasno. Ipak je to NF2:D I to Abit:burn: DFI je ipak DFI... Sad za ozbiljno-jučer sam ga malo potjerao i moj zaključak je da ta serija ne ide prek 2700 bez neke bjesne voltaže. Mislim, nije proc tak loš-ide na 2500 sa prihvatljivom temperaturom i sa 1.65v-1.70v. Meni je to super upgrade, dela na 1.65v kao stari proc a 500 više. bdw Bl@de-printeru je najveća navedena reza 4800x1200 dpi. |
Citiraj:
BTW zake pitas? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:41. |