![]() |
Evo da vidimo sada i hladnjak koji dolazi sa novim Prescottom, izvadit ćemo ga iz kutije...
daj mujo dođi daj ruku, i ti haso šta samo stojiš i gledaš... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vijest s Gamera:
''Zbog puuuuno veće razgranatosti cjevovoda i puno veće latencije cachea, Prescott je unatoč boljoj arhitekturi i duplo većem cacheu nešto malo SPORIJI od Northwooda!!! U čemu je nada? Prvo, 13 SSE3 instrukcija će imati koristi u budućnosti, mada ništa revolucionarno neće donijeti. I najbitnije, Prescott će omogućiti 5Ghz!!! I tu leži cijeli zec...'' :beer: |
Citiraj:
Inače ljudi , ak je to tak ka gore piše , kad možemo očekivati prvi tetrahercni proc? Negde sam videl da su napravili tetrabajtni hard , a evo LINK da bacite pogleda na to. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Please delete..umjesto edita sam postal novu poruku, mogli ste bas i ostavit opciju da svako moze obrisat svoju poruku ak je zadnja u nizu:beer:
|
Citiraj:
|
evo, da se i ja malo ukljucim u raspravu. Po meni je najveci dobitak u postenim chipsetima, a ne u procesorima.
Meni se zivo je* koliko fps-a imam u cs-u, sve dok je vise od 100 :) Ne, ozbiljno, glavna razlika koju sam primijetio naspram Tulca 1.3 i ove moje konfe je da mogu drkat po floppyu, citat mail, surfat, gledat divx i przit cd-e istovremeno, dok to nisam mogao na BX-u ili 815. Da je intel nastavio putem P3 i razvio ICH5 za P3 sa pripadajucim northbridgeom, brijem da bi svi mi puno ljepse zivjeli (sa puno vise love u padze). my 2 cents.. |
Citiraj:
Valjalo bi napisati informatičku Bibliju. Ovo bi bio red u prvom poglavlju. :clap: :clap: :clap: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:43. |