![]() |
Na koji način da pobrišu stari driveri na search? u controlpanelu ili negdje drugdje? Gdje da sve pogledam da li su ostali stari driveri?
|
Meni Dark Age of Camelot radi OK na 1920x1200 na na mojoj kartici (FRAPS pokazuje od 20 do 60 FPS-a, s tim da je 20 kod stvarno velikih hrkljuša)
Nije da je neka extra zahtjevna igra, ali ipak se vidi da nije slaba kartica Na poslu sam uočio da dosta računala radi sporo ako se ne isključi onboard grafička u biosu...ne samo igre, nego apsolutno sve iz nekog razloga radi sporije |
i još jedno da li da skinem i još što osim hotfixa iz 25.02.08?
|
Skini driver cleaner i makni sve drivere iz safe moda , cak i sve atijeve vezane uz novu grafu i onda stavi samo zadnje atijeve drivere 8.3 trenutno ... ako i onda ce biti problema , onda reinstal ...
|
Ne treba ti nikakav hotfix, trebaju ti normalni 8.3 Catalysti
A i na linkovima u ovom postu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=79968 se svašta može naći |
Ok probat cu, hvala....
|
Probao, ali neide nakon što sam deinstalirao sve drivere i skinuo 8.3 Catalysti i pokušao ga instalirati javlja grešku:
"Setup did not find driver compatible with your current hardwer or operatin system. Setup will now exit." Kartica nova novcata, a win nalazi novi hardver(grafičku) koju treba instalirati. Skinuto sa sapphirovih stranica Catalyst 8.3 Windows XP (32-bit) Mar 11th, 2008 8-3_xp32_dd_ccc_wdm_enu_59746 46307.4KB doduše uz malo prekida u vezi možda je u tome problem? |
nemoj pokretati drivere - dakle bez autosetupa, probaj da ti krene u instalaciju bas ono add new hardware(dakle preko device managera) ,i tamo kad te pita koje drivere za novi hardware - onda mu izaberes folder u kojem se novi driveri .
|
evo instaliro win xp sp2 skinuo sve updejte i dalje se dešava isto. kartica jednostavno u igrama ne funkcionira
rješeno updejtom biosa na 2.3 verziju |
Problem sa Ati Radeon HD2600XT
Imam problem sa navedenom karticom. Kad instaliram drivere za nju pri restartanju kad se prvi put pojavi logo od win.xp zacrni se ekran i komp je mrtav. Proc je Intel 2,2GHz, matićna je Gigabyte P35-DS3L, 2GB rama. Većeras sam skinuo nove drivere za nju sa neta sa službene stranice club3d pa ču ih sutra isprobat. Jel može bit da je u nečem drugom problem?
|
pobriši stare drajvere i isprobavaj druge verzije...
|
Trenutačno nemam nikakve drivere jer se sa originalnim driverima koji dođu sa karticom neće dić windowsi
|
ATi HD2600XT
Imam problem sa ovom grafom. Kada temperatura prijeđe 50 stupnjeva, driveri mi padaju. A grafu mi još dodatno hladi 12cm vent. Da li postoji rješenje koje ne uključuje ugradnju novog hladnjaka na grafu?
|
Izvadi ju van i ispiri prasinu pod kompresorom, vjerovatno se nastopala do jaja. Iako driveri nemaju veze s tim da ti "padnu" kad dosegne 50°C. GPU cipovi izdrzavaju i vise od 100 bez brige ;)
|
Citiraj:
|
Ne kuzim sto ti uopce znaci da ti "padnu driveri"?! Koji error ti se pojavi, daj neki screenshot.
|
Citiraj:
|
Imam Gigabyte 2600XT 256 Mb pasivnu otprilike 6 mjeseci i smeta me cvrčenje koje se javlja kad pomičem ili smanjujem prozore u windowsima. Da li netko ima sličnih problema i da li ima načina da se to nekako ukloni? :stoopid:
|
Lkw_pkw
pozdrav!:chears:
nabavio sam dve grafe potpuno iste Ati powercolor HD2600XT 512mb zanima me kako da ih spojim u CrossFire znam da treba onaj mali mostić koji spaja grafičke jel mi treba kabel da ih sa vanjske strane spojim inače grafičke imaju Dual DVI koja je procedura kod instaliravnaja drivera ista kao i kod jedne grafe ili treba još nekaj dodatno podesit? |
dobar ti je naslov :D
spojis samo mosticem, sa vanjskim kablom su se spajale starije verzije iz doba x1800 grafa instaliras drivere i u control centeru bi ti trebala biti kvacica pod: Enable CrossFireX |
Imas li uopce CF plocu?
|
Citiraj:
|
lkw_pkw
Citiraj:
a kako se nikad nisam susretao sa CrossFireom pa nisam znao točno postupak sad ljepo rade klokao sam ih malo i drže se:D |
frend mi prodaje svoju 2600XT-icu pa me pital kolko bi bila poštena cijena za prodat...
|
Više od 200 kn nema kaj tražiti, mada je 150 do 180 kn realna vrijednost. HD 4670 i HD 3850 se prodaju rabljene za 400 kn i manje, a bolje su od HD 2600 XT tak da stvarno nema smisla da neko daje masu para za karticu otprije dvije generacije.
|
OC sapphire HD2600 XT
ne znam jel ok da sam tu stavio ili sam trebo u OC stavit temu pa ak nekaj ne valja slobodno premjestite! :chears:
ovak.. zanima me kolko bi se dala navedena kartica dic sa stock coolerom a da joj se ne smanjuje drasticno vijek trajanja?! i evo stock karakteristike ak neko ne zna.. :) http://i335.photobucket.com/albums/m...untitled-1.jpg |
Vjek trajanja nećeš niti primjetiti (mislim na opadanje). OCaj koliko se god da, a da nije previše vruća ;)
BTW mogao si staviti thumbnail :) |
ma bilo kasno pa se nisam tog sjetio.. :D
a reci do koje granice moze temp ic gore?! nikad nisam bas previse ulazio u graficke tak da to ne znam.. :chears: |
GPU jezgre moze izdrzati i 80 - 90°C bez vecih problema no ja npr, ja svojoj 8800GT ne dopustam da pređe 75°C u loadu a u idile-u je od 55 - 60°C na stock cooleru.
|
kad je ispod 85° dobro je...
|
puno hvala na odgovorima! :chears:
meni u idleu nekih 50-55 a recimo kad grid igram popne se do nekih 64 max.. budem se danas malo poigro s brzinama pa javim rezultate! :goood: edit: evo uspio sam ju dic za 60 MHz a da nema problema.. 5 vise i onda gubim sliku.. temp ide pod 100% do 77 sto mi se cini ok.. |
ATI Radeon HD 2600 XT 512 MB sa napajanjem A-45GA ASUS 450W
mogu li skupa :fala:
|
Ostatak konfiguracije?
No i da je neznam sta raditi ce. |
ma mora ić sto posto,ja sam vrtio 6000+x2 i 8800gts 640mb na codegen od 400w,istina da se terao ko nitko na svijetu ali je vrtio i nije se gasio,ovo asusovo bi trebalo sigurno držat 2600xt
|
problemi sa sapphireom
ljudi trazio sam po netu ali nista treba mi novi bios za grafu sapphire hd26000xt agp za torrent komp jer se nece windowsi da dizu instaliram nove stre drivere uz nju drivere neradi pa bi probo stavit novi bios
|
ako je radila a sada vise ne radi nece tu novi bios pomoci.
s obzirom da je agp a namjena torrent masina nabavi si neku 9200/6200 ili slicnu karticu za 20kn i vozi. Vjecna roba, trajat ce duze nego torrent masina :D |
Driveri za ATI Radeon HD2600XT AGP
Znači driveri jesu na Sapphireovoj stranici. Ali to su hotfixevi, a nigdje nemogu naci prave drivere za tu grafu. Jel mozda tko zna gdje to ima?
|
|
Citiraj:
|
da li 2600XT podržava audio output kada se koristi DVI-to-HDMI adapter ?
Vidio sam da 3000 serije i novije to imaju , ali za 2600 nisam uspio naći info. tnx |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:00. |