![]() |
@Mephsto: najprije čitaj o čemu se radi u temi, a zatim odgovaraj. Spemanje je nepoželjno na forumu.
|
Moj zaključak o pitanju iz naslova threada:
Ne isplati ako je važna kvaliteta zvuka, a isplati za one koji hoće glasan zvuk. Komp zvučnici objektivno proizvode bezveze zvuk, pa makar ih mi i puno platili. Npr., ne vidin razliku u kvaliteti zvuka između mojih z3 i prijateljevih creative thx. |
@Vido: sto ban, sve si ispravno rekao
Meni se ne isplati dati 2000kn za komp zvucnike. Koji ce mi q te male kutijice i sub od kojeg ce mi se zeludac okretat. A pitanja su stvarno na mjestu. Zelim slusat kvalitetan zvuk. Sto da kupim? Zelim pit neki fini sok, koji da uzmem a da mi se svidja? Hocu okrecit stan u meni lijepu boju, koja bi to bila? Preporuka autoru topica - uzmi slusalice neke malo bolje i uzivaj u glazbi, bolje ce zvucati od tih zvucnika jeftinih koje ne smijes pojacati i cut ces svu glazbu a ne trecinu. Ipak je to studentski dom. |
Citiraj:
btw ne da mi se slušalice držat na glavi. U domu ću se krpat s nekakvim lođitehom, a doma ću uživat u hifi :) |
Dečki, prvo VI pročitajte temu, pitanje koje je postavljeno.
Da li se isplati kupovati Hi Fi zvučnike? Ne mislim nikoga vrijeđati, nego sam samo iznio svoje mišljenje. A ne solim pamet, niti ne otkrivam toplu vodu, jer skoro svi su ovdje naveli logitech z.... serije a nitko nije naveo konkretan razlog zašto baš taj logitech, a ne cambridge soundworks ili creative, jbl,...? A znam dobro od čega se radi kutija za malo bolji Hi Fi, a nije medijapan ili prešani karton. Moja preporuka je uvijek Hi Fi zvučnik, jer ako košta i manje od 500kn, ne znači da je loš. A uvijek bude bolji od PC zvučnika, zbog izrade, materijala i konstrukcije cijelog zvučnika. EOD sa moje strane. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:40. |