PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Konfiguracije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Gaming kofiguracija (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=74930)

Zaramoth 22.07.2007. 22:37

Citiraj:

Autor Tomba_NZXT (Post 773941)
A s tvojim celeronom i 1 gb ram-a sumnjam da uopce mozes posteno pogurati solitare u windowsima.

:goood: Poanta onog mojeg posta je bila u tome shto primjetih da si izabrao MBO po principu: skuplje je bolje. A to je u toliko chesto sluchajeva - sasvim pogreshno. U medjuvremenu su ti ljudi, izmedju ostalog, predlozhili i badaxe-icu kao bolju i jeftiniju plochu i time zapravo samo potvrdili moje mishljenje. A to shto imam celera i 1 gigu, hehehe, je...imash pravo, to mora biti dokaz koliko se ja zapravo slabo kuzhim u to shto je od komponenti u djiru ovih dana. :care:
A sada...kad si se "ispuhao", je li ti...lakshe??
Ili bi josh malo udarao? Ajd, samo daj ;)
I am...done with ya.

Razer 22.07.2007. 22:37

Vidi konfe koju ću ti složiti iz naših dućana:

Procesor: Intel Core 2 Duo E6750 - 1329kn, ADM

Matična: Asus P5B Deluxe - 1073kn, Kvark

Memorija: 2x1gb Crucial Ballistix PC8500 - 1046kn, Links

Grafička: Asus GF8800GTS 320MB DDR3 - 2002kn, Diskont24

Napajanje: Corsair HX520W - 729kn, ADM

--------------------------------------------------------------
UKUPNO: 6179kn

To su uglavnom komponente koje trebaš, bez hlađenja i zvučne...

Po meni je plus uzimati kod nas zbog po meni velike stavke lakše eventualne reklamacije komponenti...

Wolverine 22.07.2007. 22:42

imaš HX520 u ADM-u za 730kn ili tako nekaj

btw kad se već kačio Celerona, ovaj novi Celeron (Conroe-L) je u stanju očitat bukvicu njegovom 3500+ ;) Tak da jeftino ne znači loše

McG 22.07.2007. 23:15

Citiraj:

Ovo je meni kategorija sprdanja pa da vratim istom mjerom.

Iskreno čovek ti nije ništ krivo rekel. Biraš komponente po principu čim više para tim bolje. I to vredu, ali priznaj onda sam sebi da je tak. Nemoj se odma nalaziti uvrijeđen, emocinalno oštećen i kretat u žešći i potpuno nepotreban "protunapad".

Citiraj:

A s tvojim celeronom i 1 gb ram-a sumnjam da uopce mozes posteno pogurati solitare u windowsima.
Ako ne mozes zadrzati uljudan nivo komunikacije onda svoje misli napisi na papir i pojedi.

Nema smisla da ti vrijeđaš njega ili da se sprdaš iz konfiguracije koju čovjek posjeduje. Kaj znaš, možda se on više igra na toj konfiguraciji nego buš se ti naigral s ovim kaj namjeravaš kupiti. To kaj on ima komponente koje ima, ne znači da je manje vrijedno od tvoje ACS mašine i da bi se čovek trebal osjećati inferiorno naspram tebe. Ako ne znaš/nemreš prihvatiti kritiku, onda i ti komotno moreš sve misli staviti na papir i krenuti svojom preporukom njemu.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:55.