![]() |
Mene zanima jedna stvar.Kada dobijete upgrade motora, nitra, ecu i tako dalje imaju 3 paketa(package).U čemu je razlika?
|
I koja vam je najbrža brzina koju ste postigli u igrici s bilo kojim autom?Meni je 374.Uskoro ću poslat screenshot.
|
Citiraj:
inace, nikakva |
...
Nije nikakva razlika osim u tvrtci...
Ako kupujes kocnice imas npr. brembo, stillen i tak neka. gume:toyo, yokohama... Uglčavnom nikakva razlika u performansama... |
Razlika u brandu, je samo kozmetičke prirode.
Najbrže: 382km/h SkylineGTR (teško ću to ponovit, poslije sam išao najviše 378) |
...
I jer ti pukao motor poslije?
|
Naravno :D
Ali poslije cilja :D |
1 privitaka
Evo malo mojih auta:
1.Golf GTI |
1 privitaka
Honda
|
1 privitaka
Hyundai
|
1 privitaka
Mazda RX7
|
1 privitaka
Mitsubitshi
|
1 privitaka
Eclipse
|
1 privitaka
Nissan
|
1 privitaka
Skyline
|
1 privitaka
Toyota Celica
|
1 privitaka
I evo i moje top brzine.Molim vas da pošaljete screenshot kako bi znali da je zapravo.
Bez blown enginea. |
1 privitaka
evo moja brzina:
|
Citiraj:
|
Meni sve radi na ful detaljima MBlur Uključen Rez 1280x1024
|
Koliki su vam rekordi na DREG na prvoj stazi meni 20.69
|
19.34.
|
390 Km/h
1 privitaka
Evo ovdje sam išao 390km/h O settingsima ne moram govorit!
|
Svaka čast majstore.Možeš malo reći kak si to uspio.Nešto sam čitao na jednom forumu kak moraš draftat da bi dobio na brzini.???
|
Re: 390 Km/h
Citiraj:
|
Koliko si ti miato isao najvise?Koje si uniqe upgrade uzeo.Za drag su najbolji po mome: engine, ecu, NOS.
|
ne igram vise. a i nisam bogzna sta igro, doso sam mozda do 30 staze (od 120, il kolko ih vec ima)
nego, kolko je apsolutni rekord da je neko postigo? |
Re: 390 Km/h
Citiraj:
|
Malo mi je sumnjiv taj rezultat.Na koliko god sam foruma bio, čak ni oni koji su igrali nfs od trenutka postojanja i koji ga igraju baš svaki dan 0-24 nisu uspjeli preći 389.Ajde priznaj da si cheatao.:p
|
1 privitaka
Eto ovdje mi nije riko motor ali sam išao 389.5km/h
(SLIKA DOLJE) Imam još jedno destetak gdje sam išao 389 i 388 kmph Kako sam uspio? Pa kad sam prošao igru load-ao sam neki predzadnji save game tako da mogu uci "go underground" i promjeniti auto "trade in" promjenio sam nisan skayline u mazdu rx7 jer sam čuo da je najbža. Tako da su mi se svi unique prebacili na mazdu. Na startu sam dozvolio dam me ostali malo prestignu i onda sam ja hvatao njihov "falši zrak" (nema otpora zraka) . tako da sam ja bez nitra vrlo brzo došao do 330, 340KMPH ostatak je napravio NO2!! Mislim da brže ne može od 390 jer sam je pržio negdje sec do dvije na 390 s nitrom i nije htjelo više!! |
Ma vjerujem ja tebi, ali malo mi čudno, nije ih baš tako puno to napravilo.Svaka čast majstore.Znam da su za drag najbolji ovi upgradeovi: engine, ecu, nos, ali ja sam umjesto NOS-a uzeo zadnje nešto drugo, pa me to koči da idem više od 382.Ponovo ću preć igru pa ću probat.
|
1 privitaka
Evo rezultata 390 KMh
|
Ujoma što su ti pomogla moja uputstva???
|
Možda malo, samo znaš i sam da sam ja tebi otkrio da kad staneš iza drugog auta nema otpora zraka, a ti si to samo usavršio
|
Citiraj:
|
Da nebi otvarao novi topic evo jednog OT -a.
Što igrate u zadnje vrijeme? |
Ništa konkretno imaš li kakav prijedlog!!!
Nadam se da nije strategija!!! NE MOGU IH SMISLIT!!! |
U zadjne vrijeme igram NBA 2003 i Nfsu.
|
Moje najbrze vrijeme na dragu je 380 km/h
Ako je netko brzi NEK SE JAVI |
1 privitaka
Evo i 390 kmh:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:33. |